2. august 2009

Nytt norsk parti: Hvit

Det splitternye Partiet Hvit presenterer programmet sitt i Rølerbloggen frem mot valget.

Partiet Hvits fremste hjertesak er at det skal stå en mann eller dame på hvert gatehjørne i Norge. Mennene skal ha romersk gladiatoruniform med pisk:


Damene skal ha catwomansuit og pisk:


Jobben deres er å piske de som ikke går kun på de hvite stripene i gangfeltet. De flotte menneskene som bygde Norge har malt disse stripene, de har svettet og slitt, bare for å oppleve at de ikke blir brukt. Det sjokkerer oss daglig. Alle i partiet Hvit er sjokkerte inn til beinmargen. Det står faktisk i partiprogrammet at vi er ti ganger mer sjokkerte enn Siv Jensen samme hva hun sier. Det må være mulig for folk som bor i verdens rikeste land å komme seg over en veibane kun ved bruk av de hvite stripene i gangfeltene.I eksempelet over ville John Lennon gått fri, mens de tre andre ville smakt pisk. Lennon har skjønt det.


Anlaug stiller på førsteplass på hvits hvirtuelle stortingsliste. Hun uttaler:

- Nordmenn har det for trygt og godt. Det er ingenting igjen som trigger overlevelsesinstinktene våre, det går ikke lenger tyrannosaurer, blodtørstige sabeltanntigre eller nazister i gatene, så vi blir feite, late og sytete, vi glir ut i realityserier og rosablogging, vi glemmer alt det som skapte denne flotte nasjonen, det som fikk oss hit. Vi trenger noe i hverdagen som får oss til å skjerpe oss.

Vår hovedmotstander er partiet grått, som har et navn som indikerer en grumsete holdning i vår hjertesak, og som dessuten kuppet lanseringen vår av et parti med et fargenavn. Dessuten Prinsesse Lea, som uttaler, 'Med dette forslaget vil jeg ihvertfall ikke tråkke på noen hvite striper'


Fremover mot valget vil Hvit kjøre meningsmålinger for å se hvordan vi ligger an. Vær så snill og bruk stemmeretten din:
Hvem vil du gi din stemme?
Hvit
Rodt
Graatt
SV
Sp
Ap
KrF
V
H
FrP
  
pollcode.com free polls

5 kommentarer:

anderfo sa...

Om det er mulig, hadde det vært artig å se hvor mange som trykker "View" _før_ de stemmer...

Esquil sa...

joja. den knappen burde ikke vært der.

men dette går jo mot et brakvalg for partiet hvit. ser ut som at anlaug må belage seg på noen år som statsminister.

Håvard sa...

Jeg har litt problemer med valget av partinavnet Hvit. Her jeg bor er nemlig fotgjengerfeltene gule (http://www.polizeibericht.ch/thumb_uc_19692_w250_Archivbild_Fussgaengerstreifen.jpg), og jeg ser lett at dette da kan lede til problemer med internasjonal kommunikasjon.

Esquil sa...

dette er en fullt forståelig klage, hvit beklager all lidelse du må ha opplevd i denne sammenhengen. Vi tar umiddelbart affære.

partier velger jo selv sitt navn på forskjellige språk, på samme måte som framstegspartiet har et nynorsk navn har hvit fra nå av gelb som schwyzerdütsch navn.

kvitveis sa...

Hehe, litt spenning i kvardagen hadde verkeleg vore bra :) Eg stemmer kvitt!