30. mai 2010

Neivel, men vil du delta på Quiz-VM da?

I fjor lot jeg meg ydmyke i Quiz-VM. Nå er det VM igjen, og de norske arrangementene går i Oslo, Trondheim og Bergen den 5.juni, altså neste helg. Det er en hel del bloggere som skal delta i år, vi nevner i fleng Sonja Queen Of Everything, Espen Iversen, Prinsesse Lea og meg. I tillegg til ca 1000 andre rundt om i verden. Noen av dem får gjerne null eller ett poeng, så hvis du slenger deg med kommer du neppe sist. Men få ut fingeren kjapt, påmeldingsfristen går ut i morgen, du kan lese informasjonen om VM her.

I høst er det dessuten NM og Junior-NM. Laget vårt, Dead Girls Don't Say No, vant Junior-NM i fjor. Laget dengang var Prinsesse Lea, Espen Iversen og Madammen, samt Den Stolte Laugen. Men det var bare to lag med i fjor, så i år har den halvparten av laget som ikke har gamlet ut, lyst på mer motstand. Man må være født i 1984 eller senere for å delta i juniorklassen, og i lagkonkurransen er man maks fire på laget. NM går i Oslo, info er her.

Anlaug med noen av premiene som Dead Girls fikk for å vinne Junior-NM for lag: 2000 kroner og en kladask å sette på peishylla. I tillegg kom pokalen, som ekteparet Iversen var kjappe med å underslå.

5 kommentarer:

Kristin Storrusten sa...

Jeg er midt i eksamen og skal nok ikke satse på VM. Men NM skal jeg helt klart væme på. Kanskje det til og med er plass til en liten rust på Dead girls?

beamer sa...

Ikke jobb, ikke quiz, men veldig klar for del 3 og 4 av "Hvordan skrive bok" :-)

Hjorthen sa...

Haha, 2000 for å vinne Junior-NM?!? Vi vant jo en Quiz i Eikefjord her forleden med 5000 i premie. Dere må nok begynne å komme dere ut i distriktene skal det være noe vits i!

Iversen sa...

Hjorthen: Jeg husker jeg ville spørre deg hva slags quiz som hadde så enorme premier, men så tenkte jeg at det sikkert bare var en del av regjeringens tiltakspakke for å opprettholde vår rike bondetampkultur. :)

Hjorthen sa...

Når premien er 5000 kroner, og den tilfaller meg, så er ikke jeg den som spør hvor pengene kommer fra!