10. februar 2011

Veien til Quiz-Dan, del 1

Det fins folk i dette landet som har lært seg idiotisk mye, de trøkker bok etter bok inn i skallen, suger til seg kunnskap som junkier suger til seg pulver, etter en quiz er ferdig velger de å quizze hverandre, det tar aldri slutt, de ødelegger hjernene sine, privatlivet sitt, selvbildet til andre mennesker, at de omtrent bor på puber hvor de tyller i seg alkohol hver kveld er bare et sjarmerende biproblem i denne sammenhengen. Nå skal NRK endelig ta tak i dette begredelige fenomenet og få det frem i lyset. Dan Børge Akerø skal lage en serie som heter Quiz-Dan.

Norges beste quizlag skal møtes på TV og se hvem som er mest ødelagt. Bloggebyens eget quizlag, Dead Girls Don't Say No, er invitert til å delta i kvalifiseringen til programmet. I går hadde vi quiz for å avgjøre laguttaket. Resultatene er ikke helt klare ennå, men jeg tror jeg kan ha lagt Iversen i bakken for en gangs skyld. Det skal også en dame med, og der er lite avgjort ennå, men jeg vil nok si at Prinsesse Lea er favoritt.

Madammen, Iversen og Laugen. I bakgrunnen, quizpresidenten.

Etter at laget er klart må laget kvalifisere oss for selve programmet. Kvalifiseringen går 9.mars, som et slags norsk quiz-idol, med kvalifiseringer i flere byer. Oslo har to plasser. Der møter vi folk som kan hinsides mye, det kommer til å bli grisetøft. For ikke å snakke om selve programmet, hvis vi kommer så langt, motstanden som venter der kan skremme vannet av en stein. Jeg skal holde deg oppdatert.

Ingen kommentarer: