16. september 2009

MegaQuiz

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra TV-innspilling. Nervene har ikke lagt seg helt ennå, bena skjelver og kroppen føles hyper som 20 kopper kaffe. Carl I Hagen, Thorbjørn Berntsen og Kjell Magne Bondevik hang rundt sminkerommet sammen med meg. De var derfor å debattere, mens oppgaven min var å svare på spørsmål i TV Norges MegaQuiz.

Jeg småirriterer meg for spørsmål jeg blemmet på, som "Hvem har 2009-hiten 'Lonesome Traveler'", og "I hvilket Disney-band spiller brødrene Nick, Kevin og Joe?" Men ellers gikk det, tja, du kan jo se selv hvis du har TVNorge på rundt klokka 9 på morgenen fredag den 18. Programmet går fra 08.20 til 09.45, det er to dueller og jeg tipper jeg er i den andre. Programlederen er forøvrig bloggeren Line Victoria. Hun dro kjensel på meg, men trodde først jeg var noen hun hadde klint med. Det tar jeg som et kompliment.

Den som gjør det best i MegaQuiz i høst vinner en bil. Jeg fikk inntrykk av at de trenger deltagere, så hvis du vil være med ringer du Madelene på 97784555. Hun stiller deg noen testspørsmål. Vanskelighetsgraden er sånn ca "Hvem var president før George W. Bush", "Hvem skrev Kristin Lavransdatter", "Hvem vant både 100- og 200-meter for herrer i årets friidretts-VM" og "Hvilket år var Michael Jackson født". Jeg bommet på flere av testspørsmålene, men fikk være med likevel, og det angrer jeg slett ikke på.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Michael jackson ble født 1959. Easy peasy ;) haha..

Det programmet skal jeg se, GLEDER seg! :D

Anonym sa...

1958.. trykket nolk litt fort.

Esquil sa...

Det første lignet veldig det jeg svarte ... :)

Sonja Dadam! sa...

Hey, da skal jeg se om jeg klarer å programmere videoen min til i morgen tidlig. Hadde jeg planlagt dette bedre, så ville jeg nå snart hatt en hel videokassett med deg og Iversen og vennene deres som konkurrerer i hvem som er best på trivia på tv. Dessverre tror jeg at jeg har teipet dere oppå hverandre. Jeg kunne tjent en formue ved å kopiere dem og selge dem på ebay. Akk, ja.

Det er sikkert ikke god tone å kommentere grammatikken i en bloggpost (og særlig siden kommentaren min helt sikkert ikke følger alle regler for normalt norsk, den heller), men jeg føler vi er på et stadium hvor vi må være ærlige mot hverandre: en kompilment, Esquil, det heter EN kompliment.

Esquil sa...

Roger that, boss, men bestem deg, er det en kompliment eller en kompilment?

Sonja Dadam! sa...

AAAAAAAAAAAAARGH!

Anonym sa...

Hæ, nårtid ble komplimentene hannkjønn?!

Anonym sa...

Hm, det kommer kanskje på nett også, eller??

Esquil sa...

ikke egentlig, men du kan se det direkte på nett sånn:

- åpne windows media player
- open URL (ctrl+U)
- koprier inn: http://62.16.155.173

Anonym sa...

Synd, skulle gjerne sett det, men da tror jeg ikke lærerne blir så fornøyde...

Alfa :)

Anonym sa...

Esquil- NÅ har jeg akkurat sett deg på TV, og du slo faktisk mega-quiz rekorden! Nå var du kanskje heldig med en fåmælt konkurrent ^_^, men gratulerer :D

En type quiz jeg fikk litt sansen for, fordi her nytter det ikke å være pc-nerd uten sans og samling for "allmenn" kunnskap. Du er rett og slett en "folkelig" nerd- og det er storslagent.

Fin og laid-back stil hadde du også. Håper du får sjansen å konkurrere om bil.

kamikaze sa...

Hvorfor spør ingen om MJs fødeslsdag? Det hadde jeg jo visst...

Men hva jgør du nå da? venter på at noen skal komme og ta bilen din? Får du forsvare deg?

Anonym sa...

Esquil/Sonja: bruk komplimenter i flertall så slipper dere å tenke på kjønn.
Kjønn tenker man ofte nok på uansett.

Anonym sa...

Apropos komplimenter: Du var flink til å svare på spørsmål, sånn passe ydmyk (Pirk: litt vel eager to please i forhold til programledern´men jeg hadde ikke greid å stå oppreist en gang)- så jeg synes det var godt levert.

Men jeg lurer på hva du hadde på deg. Den vesten med korset sammen med skjorte? Prøv m t-skjorte under en slik en neste gang. Det er et velment råd, altså. Geskjeftig som jeg er.

Lykke til -var det en smart-bil du kunne vinne? Er ikke det som å kjøre moped med en diger hjelm på?;-) Jeg krysser fingrene for at den blir din.

Tone Dalen sa...

Hei Esquil,

Kikket på bloggen din og lurer på om du kunne tenke deg å komme på presselanseringen vår i morgen? Hadde vært gøy om du ville blogget om humorkvelden. Vi trenger alle omtale vi kan få. Tror det blir gøy :-)

Litt info om morgendagen:
På presselanseringen 22. september gir programlederne, UNICEF-ambassadør Kjetil André Aamodt og TVNorges Eva Charlotte Stenset, et kort tilbakeblikk på sine nylige feltreiser i Nepal og Ukraina. Generalsekretær i UNICEF Norge Kjersti Fløgstad, og administrerende direktør i TVNorge Harald Strømme forteller om bakgrunnen og målsettingen for Humorkvelden. I tillegg får vi smakebiter fra noen av Norges beste komikere.

Tirsdag 22. september kl 10.00-11.30
Latter Scene, Holmens gate 1 Aker Brygge

Håper du har mulighet til å komme.

Mvh
Tone Dalen