5. desember 2010

Tordenbloggen 2010: Skal aldri lese bloggen din igjen

Ryktene går om at Tordenbloggen, Sonitus' årlige kåring av Norges beste blogg, er i gang igjen. Wikileaks hevder at det finnes en hundre personer stor jury som vurderer bloggen din akkurat nå.

Rølerbloggen vant Tordenbloggen i 2006, fikk 4.plass i 2007 og 15.plass i fjor. Det har vært hyggelig. Enda hyggeligere er det at jeg kan bruke kåringen til stygge angrep på andre bloggere, under et slørtynt dekke av valgkamp. Tidligere har det gått ut over Mihoe, LordX, Storrusten og Undre.

Som årets hovedmotstander i valgkampen har jeg valgt en av Norges mest legendariske jovialbloggere. Her er valgkampvideoen 2010:

Skal aldri lese bloggen din igjenDet er sikkert lurt å la videoen fylle skjermen.

Vokal: Trine Jensegg
Tekst: Trine og Esquil
Melodi og musikk: Reo Speedwagon.

6 kommentarer:

Geir sa...

Fantastisk! Begrepet "musikkblogg" får en helt ny dimensjon, hvis det da har hatt noen dimensjon tidligere.

kristin sa...

HYKLERISK! bevis.

Esquil sa...

Takk geir :)

Skjønner ikke hva du sikter til, Kristin. Det der er jo Hertug Skule. Man må da ha lov å ha et alter ego uten at man skal kunne tas til inntekt for alt som alter egoet gjør. Tenk hvilke triste tilstander vi hadde fått hvis de kunne putte clark kent i fengsel når supermann velter et hus? Eller bure vekk bruce wayne hvis batman bryter fartsgrensa? Eller arrestere han erik-fyren når lommemannen har ... eh, vent, kan jeg begynne på nytt ...

Trine sa...

Haha! Så genialt. Jeg har nettopp nominert Espen på grunnlag at han er en "ålreit kar". Snakk om hyklerisk...

(btw, dette var surt. burde spilles inn på nytt.)

Iver.... ikke Iversen sa...

Ok, nå ødelegger kanskje Trine hele denne kommentaren; men det er jo artig at valgkampen allerede er i gang mellom to som ikke ser ut til å bli med i Tordenbloggen en gang. :D

For øvrig er han Iversen en kjekk kar.

russiske damer sa...

Veldig original. Eg likar!