6. november 2018

Orientering uten kart

For et par uker siden begynte jeg å løpe orientering uten kart. Her er bloggposten om de to første forsøkene. Forsøk nummer 1, med kort lett løype, gikk bra. Forsøk nummer 2, med lang og vanskelig løype, gikk galt.

Jeg ville ha revansj. Så i helga prøvde jeg meg på vond og vanskelig løype igjen.

Løpet gikk i Østmarka. Jeg kjøpte kartet klokken 11, det ga meg tre timer til å lære oppgaven utenat før siste tillatte start. Det var for kaldt for utendørspugging, så jeg dro til Rustadsaga,


Her kjøpte jeg en kaffekopp og begynte innlæringsprosessen. Helt normal lørdagskos der altså. Halvparten av de andre gjestene sitter sikkert og blodpugger også.Etter halvannen time var jeg lei, sliten i hodet, skallen nådde metningspunktet. Pluss at jeg følte meg utlært. Jeg ville ikke pugge mer, jeg ville ut og løpe.


Jeg løp med GoProkamera på hodet. Jeg har lagd video av hele løpet, men det er en god del fast forward. Microsoft bestemte at jeg måtte dele videoen i to:

Her er første halvdel av løpet:Og her er andre del:


Her er resultater fra løpet, og link til Livelox

1 kommentar:

Bjørn Erling Eggen sa...

Du kom "utav det" og mistet tid ut fra 6. post. Jeg ville nok "kjørt safe" og valgt sti til venstre til 6. post, og "tatt'n bakfra". Da hadde du "spart hue".. Post 11 "løste du" med suksess. Sikkert en god løsning om enn bittelitt tidkrevende :-) Brukte du ikke sko med pigg? Du telte skritt. Virker som det var nyttig her..? Hvordan bruker du kompasset når du ikke har kart/hvordan pugger du inn retningene? 7. og 8. plassen (58 minutt og noe..): Kjentfolk fra gamle dager det der, er det ikke?