8. desember 2005

Topp tre, idiotpolitikk: nr 3.

En blogg må vel ha noe politikk i seg so here we go.

De fleste saker har to sider og det er ikke så lett å være bastant nå som jeg var da jeg var ung. Men det fins fortsatt en del ting jeg er soleklar på. Og nr. 3 av disse tingene er - taa-daa

Spilleautomatene

Pælm skiten ut av kjøpesentrene! Pælm skiten ut av landet! Folk blir avhengige av dem, og gjerne de av våre medmennesker som har lite penger fra før. De spilleavhengige mater disse maskinene så automatisk at hvis en UFO landet og så dem ville E.T.'ene hatt trøbbel med å avgjøre hva som er menneske og hva som er automat. Vi kan ikke ødelegge folk på denne måten.

Regjreing etter regjering snakker om å løse fattigdomsproblemet, men maskinene får stå. Jeg begriper det ikke. Nå skal Norsk Tipping få monopol, og politikerne later som om det løser problemet, og kjefter på høyesterett fordi innføringen går tregt. (Monopol gir konflikt med EØS-reglene.) Drit i monopol. Forby.

Det burde ikke være så vanskelig å skjønne. Men grådighet kommer i veien.

2 kommentarer:

Lars sa...

Velkommen tilbake til verdsveven; lenge siden sist jeg hørte lyd fra o store Åsmul. Har fortsatt de hete nettene i Skåne friskt i minne...

For de hesteavhenginge tilbyr nå norsk tipping å tippe V75 per SMS. Fritt valgt beløp:D Hurra for monopol!

PS: du får kanskje flere kommentarer og annen dritt ved å tillate meningsytring uten innlogging...

Esquil sa...

Hei Lars!

så ikke denne før nå. må opplyse tilfeldig forbipasserende om at vi begge er heterofile og at formuleringen "de hete nettene i Skåne" ikke må misforstås..
:) got nyt aar