22. juni 2009

Quiz-nyheter

Jeg arrangerer quiz på Gamla i Oslo onsdag 24. klokka 19.00. Jeg har lagd en individuell quiz på 160 spørsmål som følger kategoriene fra Quiz-VM. Alle de beste nordmennene fra VM kommer, slik at hvis du møter opp blir du rett og slett griseprylt. La oss være åpne om det. Du vil få hver rest av selvtillit slitt ut av kroppen med ildtang. Men det kan være en fin anledning til å jekke ned en storkjeftet venn. Meld ham på og lur ham med. (Si fra om dere kommer siden jeg må skrive ut spørsmålene til deg).

Etter den individuelle quizen blir det lagquiz, da blir du satt på lag med folk som er så smarte at du ikke trodde det var mulig.

Mandag 29.juni klokka 10.30 stiller jeg på TV i et brutalt returoppgjør mot Iversen i TV2's sommerQuiz. Der får du nok ikke fjernet siste rest av selvtillit. Til gjengjeld er vi ganske søte å se på.

7 kommentarer:

Anonym sa...

frokostquiz på tv2 har jeg aldri sett. Dette får bli unntaket :-p

Når sendes det?

:)

Esquil sa...

Jeg tror det er klokka 10.30. SommerQuiz, ser det ut som at det heter i sendeplanen.

Iversen sa...

Altså, selv om ikke publikum får fjernet siste rest finnes det andre som begynner å nærme seg nå.

beach sa...

Hadde Quizivers lagt seg litt tidligere kunne dere ha delt 10.000 i stedet for at dere må sitte og pimpe kaffe hjemme i leiligheten din nå...

Ellers var det grei innsats, men at to quizchamper ikke visst hvor Dolomittene lå var skuffende. Ellers synes jeg kraftig synd på den tidligere tannlegestudenten som måtte tvære ut en 10-sekunders rebus i en hel time.... Noe må ha skjært seg kraftig i studiene hennes!

lanzetudor sa...

bloggen din er død. gir meg en grunn mindre til å stå opp morran. kjenn ditt ansvar mann

Avil sa...

Lenge sidan eg har vore innom. Er sløv på blogglesing for tida. Men ville berre seie eg har lese meg opp og blitt minna på kvifor eg elskar bloggen din, Esq.

Suss og klems.

ja, og så snik eg meg faen ikkje inn på topp ti lista til haugenbok uansett haugevis med avisartiklar og blogganmeldelser. Så du eig meg litterært, anywayz.

natta!

Esquil sa...

*tilbake fra roskilde*

beach: jeg forstår skuffelsen, men det var en haug med minuspoeng for å svare feil på dolomittene. jeg ville ha svart italia hvis jeg måtte ha svart, men ble usikker på om fjellene gikk over grensen til slovenia, og tok ingen sjanse.

lanzetudor: æ skjæms.

avil: tusen takk
jeg syns du har hatt en markant debut, jeg.