12. oktober 2011

Wordfeud-turneringer

Wordfeud er et spill for smart-telefoner. Ganske mange har fått dilla på dette, deriblant meg. Så jeg har stiftet en turneringsliga. Du finner den på wordfeud.aasmul.net.

Trykk 'Påmelding' for å melde deg på. Du starter i nederste divisjon, systemet er slik at alle spiller mot folk på sitt eget nivå. Hvis du gjør det sterkt kan du rykke opp.

5 kommentarer:

MrEiffel sa...

Heisan! Har akkurat lastet ned Wordfeud og spilt et Scrabble-lignende spill for første gang.

Er det noen større forskjell på Wordfeud og riktig Scrabble?

Esquil sa...

Hei!

Det er tilsynelatende ganske likt, men egentlig ganske forskjellig. Brettet er like stort, men annerledes. brikkene gir tildels andre poeng, feks gir w 10 poeng og y 8 poeng i wordfeud, mens begge gir to færre poeng i scrabble. bingo gir 40 poeng og ikke 50, og det er også fire flere brikker i wordfeud. Tenketiden i wordfeud er mye bedre enn du får i konkurransescrabble. I starten av et wordfeudspill får du lite poeng, så det lønner seg nesten ikke å begynne, og det er områder på brettet som er så farlige å åpne at det iblant ikke lønner seg å legge bingo trass i bonusen på 40 poeng.

Samtidig er det cirka de samme folkene som hevder seg i begge spillene. Til en viss grad favoriserer Wordfeud trege spillere med stort ordforråd.

Nicklas Jensen sa...

Wordfeud er et sjovt spil og ideen med en turnering er god. Jeg ser dog en faldgrube, hvor du skal være opmærksom. Hvordan vil du forhindre at folk snyder? Jeg vil gerne høre dine tanker om dette, for det kunne være interessant at lave en turnering her i Danmark også - snyd skal bare ikke tolereres.

Nordic Banker sa...

Det nye Mindfeud er et sjovere spil.

http://nordicbanker.com/no/kredittkort

Låna pengar sa...

RUMBLE til iPhone ligner meget wordfeud, men det strækker sig over tre runder og ikke kun en. Den der når 2 points vinder spillet.