30. november 2008

Quiz-treff for bloggere

I september samlet vi et par lag med bloggere til en quiz på Soria Moria, Torshov, Oslo. Iversen, Vampus, ElisabethIC, Sonja, Virrvarr, Danny, Lea, jeg og nesten Maren var med. De to bloggelagene endte på 1. og 2. plass i et solid felt. Bloggere kan mye.

På fredag 5.desember tenkte vi å prøve igjen. Det fins en del pub-quiz'er, og det går an å diskutere hvilken som er best egnet, men vi tenkte i utgangspunktet å foreslå Quizen på O'Reillys, Grünerløkka, Oslo, klokken 18.00. Det er vel og merke høyt nivå på konkurrentene der.

Hvis du vil være med er det bare å lage lyd. Det skal være fire per lag. Det er sikkert lurt at ihvertfall noen av oss møter opp16.55, så vi kan kapre bord. Og du trenger selvfølgelig ikke ha quizhode for å være med, hovedpoenget er det sosiale. Skal også hilse fra Iversen og si at det er helt kult å ta med følge.

Så, hva sier du?

24 kommentarer:

Maren sa...

Å, gni det inn, du.

Leker dere på et sted hvor man må være eldgammel nå også, eller kan vi som ikke har sett dinosaurer eller Kong Henrik 8 i vår levetid være med?

Kristin Storrusten sa...

Jeg tar med meg gemalen og kommer!

Esquil sa...

maren, du må ha respekt for hvor hardt det var. det er klart vi må ha noen aldersgrenser som trøst. jeg husker den grusomme barndommen, vi kunne ikke ha bena på bakken i me enn et sekund av gangen fordi jorda ikke hadde avkjølt seg etter big bang, men det hadde ikke grodd noen trær eller noe annet å klatre opp i, eller hav og sånt å avkjøle seg i. vi måtte sove dansende.

det lover bra, kristin :) du vet alt, ikke sant?

Anonym sa...

Jeg tenker først og fremst at fredag er den 5. desember, og sekundært at jeg beklageligvis ikke kan fordi det er julebord på jobben. Men neste gang er jeg klar! Jeg har forøvrig deltatt på O'Reillys-quizen mange ganger med laget "Spritten sprells". Vi vant studentquizopplegget i fjor. Eller var det forfjor.

Esquil sa...

5.desember er korrekt. poeng til deg.

synd du ikke kan, ser for meg at du kunne gått rett inn på et hvilket som helst lag.

men, vi har iallefall ett fullt lag nå. fins det flere der ute?

Anonym sa...

Hvem betaler flybilletten min?

Esquil sa...

you?

Anonym sa...

Siden jeg allerede er med på quizlag her jeg bor, og det er 100 mil til Oslo, står jeg over. Men jeg er med dere i ånden.

Anonym sa...

Gnarg, vil vil vil misunnelse og snart nederlag i tordenbloggen på en og samme tid. Det er jammen ikke lett å være meg.. *snufs*

ta bilder? :)

Anonym sa...

Jeg vil også være med... :(
Men jeg kan jo selvsagt ikke, jeg er både opptatt og i Trondheim da.

Anonym sa...

Jeg sier at jeg gjerne skulle vaert der men kommer til aa vaere et helt annet sted. Kanskje dere gjentar det paa nyaaret en gang? Naar 'noen' er i byen? Neida, tulla bare. Jeg er alt for sjenert til noe saant.

Esquil sa...

Takk, bra med mye åndelig støtte, men det er plass til mer levende kjøtt.

Sjenerthet er kanskje et problem, ja, de fleste har en terskel mot å treffe masse ukjente folk. Men det er det ingen grunn til, bloggerne jeg har møtt er bare snille mennesker, og puben har øl.

Det var visse tendenser til misnøye fra folk som ikke ble invitert til forrige bloggetreff, da plassen var begrenset og invitasjon gikk via jungeltelegraf. Under tordenbloggavstemningen var det en som insinuerte at jeg er ekskluderende, noe jeg absolutt ikke prøver å være eller ønsker å være. Denne posten er et forsøk på å invitere alle som vil. Det hadde vært hyggelig å treffe noen nye fjes.

Vi blir ihvertfall mer enn ett lag, og trenger folk til å fylle opp.

Rigmor sa...

Det gjør meg lettet å høre at pubquizer er et tidsforbruk i Norge også. Kanskje omstillingen blir litt mindre enn man ellers hadde trodd, når den dagen kommer.

Pubquiz er greiest når man er på lag med glupe folk - og mange bloggere skal vissnok passe inn i den kategorien.

Enjoy.

Anonym sa...

Åh det hadde vært så koselig å delta, men jeg har en tendens til å bomme på tidspunktene skjønner jeg... Reiser bort på torsdag.

Men ville i alle fall ønske dere lykke til, og det er IKKE skummelt å møte bloggere har jeg erfart nå, og jeg gjør det gjerne igjen en dag :-)

Anonym sa...

Bra tiltak (igjen)! Men jeg har planer (igjen) - skal på konsert med Fagottkoret. Lykke til, måtte dere knuse dem alle sammen!

Esquil sa...

jepp. men pubquiz er nok mer et argument for oslo enn for kr.sand, rigmor.

ja, s-cat, vi får prøve å treffes på en eller annen måte

jasså, fr.m, det er den gjengen som stikker av med deg. cheap lousy faggots.

Anonym sa...

Kjenner dere hverandre altså? Da lærte jeg det om bloggere. Jeg trodde vi alle sammen var asosiale mennesker uten ordentlige venner. Jeg har ingen planer på fredag, men jeg lurer på om jeg er for sjenert. Selv om Sigrun sier at poenget med øl er at vettet skal ut, så har jeg en lei tendens til å drikke for mye hvis jeg ikke kjenner noen, og da går det dårlig på quiz... Det hadde vært lettere hvis Minnea kom, for vi er ordentlige venner - på Facebook...hehe..

Anonym sa...

Jeg møter opp, og plukker med meg ei prinsesse på veien!

Anonym sa...

Aww :)
Jeg foreslår bloggtreff i Minneapolis, så tør Arachne også å komme! :D

Anonym sa...

Hehe, neste år i minneapolise! :-) Men siden jeg har Esquils ord for at mennesker som liker å holde lange enetaler på nett er snille folk, så er det mulig jeg dukker opp likevel. :-)

Esquil sa...

hadde vært artig å møte deg, arachne. vi er snille og blide, kanksje til og med snillere enn mannen som holdt den lange enetalen.

det ser ut som om sonja flyr inn fra vest, så da blir vi minst åtte, pluss et par usikre.

Anonym sa...

ok, vink hvis du ser meg. Jeg kommer i svart kjole, hvitt hår og rød leppestift. :-)

Esquil sa...

cool!

jeg kommer i svart latex fra topp til tå, boafjær og lilla leppestift.

nei. la oss ikke håpe det.

Esquil sa...

quizen er overstått, kort rapport:
vi ble ti, sonja, prinsesse lea, bare thomas, arachne, ivers, madammen, storrusten, sigurd, even og meg. fin stemning. det beste laget kom på fjerdeplass, som føltes som veldig bra i den forsamlingen. uten bloggere har jeg tidligere slitt med å komme inn bant de ti beste.

kort rapport, barethomas-versjon:
Ivers tapte.