14. desember 2009

Esquil smører trynet utover innsiden av TV-skjermen din igjen

OK, OK, litt lav bloggfrekvens akkurat nå, jeg vet. I helgen skulle jeg faktisk legge ut en vise om et par blogger i bloggebynabolaget, en vakker ballade som vi har kalt "Skal aldri lese bloggen din igjen". Men dessverre var hjernen min et utbrent krater etter lørdagen. Da var jeg nemlig i TV-studio og spilte inn Megaquiz-finaler.

Vi var åtte som skulle konkurrere om en bil. Espen Iversen var også med. I morra (tirsdag) går min kvartfinale klokka 09.00 på TVNorge. På onsdag 08.20 skjer Espens. Bjørn, kjent fra Intimtyrannen, har kvartfinale 08.20 i morra. På torsdag er det semifinaler, og fredag finale, hvem som deltar der får tiden vise.

Det var ihvertfall spennede å være med, så kanskje det blir ok å se på også.

9 kommentarer:

Dnort sa...

Og alle hjemmeværende gleder seg.
Jeg må jobbe...

Esquil sa...

du MÅ jo ikke det. dette dreier seg om en prioritering du gjør.

Iversen sa...

Jeg som håpte vi kunne legge lokk på dette pinlige kapittelet i min tv-karriere.

Iversen sa...

Men med det sagt: I Megaquiz-sammenheng er kommende torsdag legendarisk. Must See TV, kaller de det visst. Og nå juger jeg ikke en gang!

beach sa...

Passer perfek at jeg har pappaperm på tirsdager og torsdager da! Her skal det heies ;)

Sexy Sadie sa...

skal aldri lese bloggen din igjen...

Det var da voldsomt til dramaqueentakter nå like før jul da, Eskild. ;)

Anonym sa...

pis og lov og godt nytt år!

kan du fortelle hvordan det gikk med deg i Quiz-en? For alle oss som ikke har tilgang til tv-Norge men som er nysgjerrig?

På vegne av vanvittig mange...

Kristoball sa...

På nyttårsfest i hovedstadens tyngre qiuz-miljø traff jeg en fyr som mente å ha slått ut esqil i semin, for så å tape finalen

Nissemann sa...

Godt nyttår, Esquil! Inspirert av dine musikkvideoer (og muligens litt av intim-tyrannen) har jeg lagt ut en nyttårstale. Gidder du å si din mening om den?