14. november 2009

Den Gyldne Q, finaleDa er semifinalene avgjort. NRKbeta og Frøken Makeløs var veldig jevne i pollen, men Makeløs vant pollen knepent til slutt og hadde også overtak i kommentarfeltet. Hjartesmil dro på noe veldig i sin semifinale, og nådde et stemmetall ingen har vært i nærheten av i Gyldne Q.

Finalen blir denne:

Frøken Makeløs vs Hjartesmil

Hvem vinner Gyldne Q 2009?
Froken Makelos
Hjartesmil
pollcode.com free polls


Vi holder avstemningen åpen til tirsdags morgen så vi får med oss en arbeidsdag også.

Takk til Graylady som lager grafikken.

42 kommentarer:

Sitrondrops sa...

Hjartesmil har lenge vært min all time favoritt blant norske blogger, hun skriver og fotograferer helt nydelig og inspirerer meg masse.

Hun får min ekstrastemme.

(men synes Frøken Makeløs er en fantastisk fin blogg også, altså)

Anonym sa...

Hjartesmil får min stemme. Hun skriver på en helt utrolig bra måte, som jeg ikke har sett hos noen annen blogger!!

Elisabeth Iskrem sa...

Hjartesmil. Hun får meg alltid glad igjen, uansett. Hun er en slags magisk romanfigur som alltid vet hvordan man føler seg innerst inne, og skriver/forteller om bilder som gir oss følelser vi ikke trodde andre hadde.

Anonym sa...

Hjartesmil får stemme. Herlig blogg :D

Astrid sin blogg sa...

Hjartesmil får mi stemme......;))))))

Irene sa...

Froken Makelos faar min ekstrastemme!

Alt godt sa...

Dette skjer i hjarta, for eg er like glad i begge to, eigentleg. Men det Hjartesmil gjev meg er von. Eg har ei jente som er ikkje så mykje yngre enn Mariell, og eg tenker at når slike som Mariell går framfor og viser korleis ein kan leve livet sitt med kjærleik, makronar og lite pengar så går det sikkert bra med dei andre jentene og. Difor gir eg ei ekstrastemme til Mariell.

Valerie sa...

Det finnes ingen andre blogger her i Norge som kan måle seg med Hjartesmil!

Maren sa...

Uææ, vanskelig. Men jeg går for den makeløse, fordi jeg synes bloggen hennes er helt perfekt som den er. Perfeksjon er sjeldent. Enda sjeldnere er det med /hyggelig/ perfeksjon - iallefall for en som har så lett for å bli sjalu og frustrert som undertegnede.

Mr. Walker sa...

Frøken Makeløs. Fine illustrasjonene, lett og ledig skrevet og alltid en god tone.

Mia sa...

Hjartesmil får mi ekstrastemme. Ho har den bloggen som får meg til å smile og bli glad. Fine fargar og fine bilete. Og så oppdaterer ho ofte.

mirakel sa...

Jeg liker Frøken Makeløs godt, men Hjartesmil har liksom skapt en helt egen bloggtone det siste året.. hun skaper kunst i bloggen sin, og det berører mange. Og derfor skal hun få ekstrastemmen min.

:)

Camilla sa...

Frøken Makeløs !!

Anonym sa...

Frøken Makeløs får min stemme. Koser meg med innleggene hennes hver dag.

Grace sa...

Frøken Makeløs er yndlingsbloggen, med fine illustrasjoner og tekster som både kan få meg til å humre og vekker ettertenksomhet. Heia!

Lilja sa...

Hjartesmil. Fordi det er for lite sløyfer, makroner og putikker i verden uten henne. Hjartepost og de norske løyndomane må og trekkes frem som ting som sprer hjertevarme til alle som vil lese.

kvitveis sa...

Eg støttar framleis opp om Frøken Makeløs. Det er ein av få bloggar eg les fast etter at eg datt ut av bloggeverda. Grunn til at eg les, er at ho tryllar fram dei mest interessante innlegg, det vera seg om Kongo, mote eller kjærastprat.
Og ho viser ansiktet sitt. Det likar eg også.

sigrid anny sa...

Ææææ - vanskelig.. Disse to er av mine store favoritter... Dessuten er de så forskjellige...

Men min ekstrastemme går til Frøken Makeløs. (selv om jeg aller helst ville gitt en stemme til hver..)

Martine sa...

Hjartesmil! Hun får meg i godt humør uansett hva hun skriver.

Virrvarr sa...

Vanskelig valg! Men: Jeg nominerte Mariell, og jeg stemmer Mariell til topps. Fordi hun er den eneste bloggeren jeg sitter og trykker refresh på i håp om at hun har lagt ut noe mer!

ingis sa...

Frøken makeløs!

Anne K. sa...

Helt klart Hjartesmil. Hun er ærlig og mye mer troverdig og ekte.

Margrethe sa...

Frøken makeløs, fordi hun er så gjennomført! Kreative, velskrevne og varierte betraktninger om både tunge og lette ting.

Snåta sa...

Frøken makeløs får min stemme.

christin sa...

Hjartesmil får min stemme. Det er lett å bli glad i sjela av det hun skriver :)

Frkpaatur sa...

Frøken Makeløs skriver så fint om livet og er nesten et lite leksikon i seg selv.

Min absolutte favoritt både på regnværsdager og godværsdager!!

Hanne sa...

Hjartesmil er en eventyrverden og et tilfluktssted - rett og slett nydelig.

Lise Marie sa...

Hjartesmil får min stemme! Nydelig blogg.

mari sa...

Hjartesmil vel! Fordi hun skriver så mye om kjærlighet.

yvonne sa...

hjartesmil bør vinne! favorittblogger <3

Starfish sa...

Definitivt Hjartesmil! Hun er bare 19 år, men framstår som langt modnere enn mange av sine motstandere i denne konkurransen.

Forresten, jeg ser mange har avgitt stemme i kommentarfeltet på poll-siden; disse teller vel også håper jeg?

Marita sa...

Marielle med sitt hjartesmil har ein unik måte å skrive på som gjer at ein smiler over heile andletet og som inspirerer lesarane til dei grader. Ho trekk fram det vakre i verda, og det treng vi!
Ho deler villig kunnskap og tips om alskens ting og eg vert like glad kvar gong ho kjem med nye innlegg! Ekstrastemme til ho frå meg!

Charlotte sa...

Frøken Makeløs før min(e) stemmer :D

Charlotte sa...

får skulle det selvfølgelig stå..

Sonja Dadam! sa...

Jeg er jo Frøken Makeløs-fan til min hals, egentlig helt til toppen av hodet, så hun får min stemme for å ha en trivelig, morsom og veldig interessant blogg. Hun får til å balansere det viktige med det gøye i en og samme blogg, en egenskap jeg beundrer henne veldig for.

Anonym sa...

Hjartesmil.

Fordi ho brer eit smil om hjartet mitt! :)

kvitveis sa...

Eg stemmer så veldig på den makeløse at eg nesten holdt på å benytta meg av at eg har tilgang til fleire ip-adresser. Men denne stemma tel altså ikkje, for eg har stemt lenger oppe. Eg måtte berre tilstå at eg nesten fuska, fordi makeløs skriv så godt :)

Lisa sa...

Dette ble så vanskelig at jeg klarer ikke å avgi en stemme, for jeg har heiet på både Frøken Makeløs og Hjartesmil begge veien. De har hver sin sjanger, men treffer mitt i hjerterota begge to. Og det håper jeg de fortsetter med å gjøre!

Sender en stor takk til Esquil som organiserer og arrangerer slik en morsom konkurranse. Om man taper eller vinner er det jo mye fin ros å hente her. Flott gjort!!

nanne sa...

Begge er gode, men jeg har lest Frøken Makeløs lengst.
Min ekstrastemme går til henne.

Marte sa...

Mi ekstrastemme går til Hjartesmil, fordi ho tek vakre bilete og skriv vakre tekstar som når ut til mange, på nynorsk og engelsk.

日月神教-向左使 sa...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

文章 sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,自拍,情色論壇,性感影片,正妹