13. juli 2013

RoskildeI Danmark, hvert år om sommeren, er det en festival som heter Roskilde. Ved en besynderlig inkurie  ligger festivalen også ved en by som heter Roskilde.

Ved denne festivalen spildes det ungdomsmusikk og utøves ungdomsaktiviteter. Rølerbloggen har tatt en reportasjetur for å se hva det er ungdommen bedriver med nu til dags.Vi forlater gamlelandet per baat. På skipet har jeg faaet med meg denne fortryllende quinden, oppkallet efter bibelens Lea.

Jeg benytter aftenen til at sjenke henne spirituosa.


 

Netcom benytter aftenen bedre.  Det viser seg at når vi kommer ut i åpent hav kan de gange prisen for mobilt internett med hundre. I internasjonalt farvann herjer piratene, det er som vi vet ingen politi. Så har man glemt å slå av internett, er man ferdig mand og må bo på gaten når man kommer hjem.


Vi er på Københavns Hovedbanegaard, og Lea benytter en quiz fra et tilfeldig magasin til at lave plukkemat av mig, mens vi venter på hennes kavaler og de andre menneskene i den saakalte gamliscampen.


Vi møter noen av de gamle menneskene som skal bo med oss, og tar toget til Roskilde. Til venstre er den charmante Even, som sluttede skolen da han var 15 for å bli fisker. Til høire, Linn, som ut av sin pure hjernekraft avføder bloggen Strekhjerte og bøker som Furuset og Roskilde.
Roskilde, Flamme Forlag 2009
Øya, Flamme Forlag 2009
Roskilde + Øya i pocketutgave, Flamme Forlag 2010
Furuset, Flam - See more at: http://www.strekhjerte.com/blog/#sthash.bCsKs1Fz.dpuf
Roskilde, Flamme Forlag 2009
Øya, Flamme Forlag 2009
Roskilde + Øya i pocketutgave, Flamme Forlag 2010
Furuset, Flam - See more at: http://www.strekhjerte.com/blog/#sthash.bCsKs1Fz.dpuf

Et castingbureau for Big Brother kunne ikke gjort dette bedre. Og det er disse to jeg skal tilbringe dagen med. Vi venter i en innhengning i fire timer, som kuer på en bås, pakket sammen med ti tusinde andre som venter på at tilægne sig en best mulig campingplass.De andre fra campen ankommer båsen. Her har vi faaet Lea, Robert og Julius.

Brått velter noen gjerdet, vaktene greier ikke stoppe flommen av mennesker, og alle løber som gale for å sikre seg et probert stykke land. Lea har utnævnt mig til fremste løbemand, da jeg har orienteringsbakgrunn. Men det viser seg at Robert er lynspissen til det utmærkede fjerdedivisjonslag  Toten-Troll. Han løper saa fort over jordet at jeg på hængende haaret unngår at miste ham av syne. De andre mister mig av syne.

Robert sikrer oss en utmerket campingplass, og vi holder stand mot de andre camperne mens de andre finner oss en for en. Det er fint for oss gamle, skrøbelige mennesker at bo nær alle faciliteter. De fleste i gamliscampen er høit oppe i tjueaarene.


 

Teltene er oppe, man kan lene sig tilbake og se ungdommen utfolde sig. Consærtene begynner ikke før om noen dage, men det findes heftige lydanlegg, og på jorderne opprettes det man i min barndom kallede diskoteker. Disse quinderne danser oppå buret som holder høitalerne.
 En dansende herre har forvillet seg oppe på oss. Mistet mange av klæderne har han også.

 Ølbowling er en utbrædt aktivitet. De to som sitter i stolene bakerst er på samme lag. Mellom sig haver de en ølboks, og formålet til det andre laget er å velte denne. Lykkes de, må det forsvarende lag innta en på forhånd avtalt mengde alkohol.


En annen aktivitet var at aabne ølbokser ved at dunke dem mot sin pande. Tilsyneladende ikke med det formål at drikke dem efterpaa, da heller sprute øl på menneskene rundt seg, omtrent slik man benytter en champagneflaske efter man har vundet et billøp. Mange av herrene du ser på bildet hadde røde sår i panden efter at have utøvet denne aktiviteten frekvent.


Ungdommen har også utviklet denne festlige aktiviteten. En trengende herre stiller seg opp og laver en bue med sin urin. De andre skal krybe under strålen. Den som kryber sist uten at faa urin på sig, noe som fra naturens side vanskeliggjøres i sluttfasen av ceansen,  er vinneren.

Den blonde herren fikk kort tid efter dette bildet er taget urin i sitt haar. Derefter spillede nogen mælk i det selvsamme haar. Samtidig valgte en av hans kumpaner at utgyte sitt mageinnhold på banen, fortsatt sittende i sin stol. De organiske væsker hadde fritt spillerom.

Jeg ble forlædet til at tro at dette ikke er leker ikke all ungdom bedriver, men fra visse sociale lag. En dansk astrofysiker forklarede mig det en senere kvæld. Roskilde er hvor læger og intelligensia drar for at faae utløb for sine mer barnlige impulse. Saa returnerer de som respektable samfundsmedlæmme. Vi vil heller at denne herren urinerer paa bakken paa Roskilde, enn i det aabne saar under næste nyreoperasjon.Solen går ned over Roskilde og denne bloggepost, men det kan komme mer. De unges påfunn er endeløse.3 kommentarer:

Unknown sa...

Du skal ha plusspoeng for å ha klart å blogge under festivalen. Vet av erfaring at det er noe som er nesten umulig, pga. lite tid og mye øl.

Esquil sa...

takk for det! men jeg har nok jukset litt, jeg tok bildene under festivalen, men skrev teksten etter jeg kom hjem. just thomas blogget derimot en god del under festivalen.

視訊聊天室 sa...

特殊性愛成人影片
現金版
現金版代理
現金版怎麼做
現金版是什麼
現金版詐騙
現金板被抓
現金網
百家樂