22. desember 2005

Hvilken kjendis likte du best?

Der ute i bloggebyen går det et skjema for egenintervju på rundgang, for å oppsummere året sitt. Jeg skal ikke intervjue meg selv her, men et spørsmål fra testen vil jeg trekke frem:

34. Hvilken kjendis likte du best?

Og her er noen av svarene bloggerne har gitt.

- Jeg er ikke kjempe glad i kjendiser, jeg :S
- Ingen. Kjendiser er dumme dyr.
- Uhm / - ??? / - Tja, si det.
- Kjendis og like i samme setning?
- Ingen? Må æ velg en altså... Hmmmmm! Mæ sjøl
- Jeg liker ikke kjendiser.

Det er jo en ærlig sak. Det er en hel del negativt om kjendiser å finne i bloggene rundt om. Egentlig er det en naturlig motreaksjon på et stadig mer kjendisdyrkende media. Men folk slutter ikke å være mennesker selv om de blir kjendiser, og jeg fikk lyst til å.. ja. Overkill følger.

Jeg er dypt takknemlig overfor Frode Øverli og Harald Eia, som er de som lettest får meg til å le. Jeg liker å le. Jeg synes Kjetil Andre Aamodt er en glimrende mann, jeg liker også Lasse Kjus, Ole Gunnar Solskjær, Bjørn Einar Romøren, Per Ciljan Skjelbred, Freddy dos Santos, jeg liker statsministeren og egentlig de fleste rikspolitikerne vest for FrP, det er jo gjerne fordi de er likandes de har kommet langt i politikken, jeg liker Davy Wathne, Kjell Erik Kristiansen på eurosport, Drillo, Knut Thorbjørn Eggen, Bård Tufte Johansen, Anne-Cath Herland, når jeg blir gammel vil jeg bli som Michael Palin, apropos det liker jeg John Cleese også, og Erlend Loe, Maria Mena og Lars Saabye Christensen. Jeg er sjarmert av Ane Dahl Torp, Scarlett Johansson, Annifer Jenison, Kristin Størmer Steira, Kjersti Beck, Kajsa Bergquist, Lene Marlin og Anita som leser nyheter på TVNorge, jeg liker Magne Furuholmen, Oddvar Brå, Mini, Vibeke Saugestad, Jorun Stiansen,Vegard Heggem, Are Sende Osen, Kåre Willoch og sikkert mange fler som jeg har glemt.

5 kommentarer:

saccarina sa...

Jeg var med deg lenge her, jeg likte innfallsvinkelen din, men så dukket Davy Wathne og til slutt Mini opp. Da slo jeg på bremsene. Det finnes mange sympatiske mennesker der ute som har forblitt sympatiske tross kjendisstatus, men sportskommentatorene i TV2 er ikke blant dem. Om det er sporten eller TV2 som gjør det slik vet jeg ikke, men kombinasjonen er i alle fall uslåelig. Jeg er likevel veldig glad for at Lersveen, Bredeli og Hoff ikke ble nevnt her, for det ville brutalt dempet gleden min over å finne en annen trondheimsblogger som er like fersk som jeg.

Vel, vel. God jul til deg der på andre sida av byen!

Esquil sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Esquil sa...

Hehe

Jeg så intervjuet med deg på bloggblogg. Du har jo gjort kometkarriere!
Til trøst kan du få en vits fra Minis aktive dager som fotballspiller.

- Hva er likheten mellom Mini og Aril Edvardsen?
- Begge kan få femten tusen mennesker til å reise seg samtidig og rope "Å HERRE GUD!"

God Jul til deg også!

lanzetudor sa...

Ja, hvor kom Davy Wathne fra? Han var bittelitt morsom mens han var i Bergens Tidende, men siden har kjendisstatuen tatt knekken på all sjarm. Mini var et frisk pust til fotballspillerintervjuobjekt å være i sin tid. Jeg likern litt ennå jeg. Det er fint å kunne like noen. Lett å fokusere på de man ikke liker.

Esquil sa...

Får gå i forsvar for Davyen da. Jeg syns han er faglig flink, det merkes på de direkte studiosendingene fra tippeligaen, hvor han kommer opp med journalistiske poenger på sparket. Han er også god til å redde programmet når det blir rot og kluss, dermed blir det aldri pinlig og jeg slapper bedre av. Og han får meg til å le iblant. Dessuten, ikke si det til de andre trønderne, men jeg liker bergensere.

Denne i blogen din var fin syntes jeg:
Det er til å le av at USA sliter med å forsvare seg for påstander fra verdens minst troverdige mann.

Ha en Davywathnefri aften!