28. oktober 2009

Den Gyldne Q, runde 8

Runde sju ble spennende. Elisabeth IC dro tidlig fra i kommentarfeltet, Jacob Arvola tok teten i kommentarfeltet. Men gradvis kom Iversen Revisited sigende som en dark horse. Og da røyken hadde lagt seg var det den rutinerte chinchillabloggeren som knep finaleplassen. For andre gang på rad har vi lik poengsum i kampen om andreplass, men denne gangen er bloggene også like på plassiffer. Jeg finner ikke noen annen løsning enn å gi både Sammensurium.net og Det skulle tatt seg ut en andre sjans.

Før runde åtte går det jo an å titte innom disse bloggene:

Beates Rasteplass
The Cortex Feed
Fylleangst
Vampus
Linni Meister
Trine Grungs blogg
Linda Persen
Bildebloggen
Kjetil Klakegg Bergheim
If you clap your hands the Birds will fly Away
Diskurset
bokdama

... så du vet hva du vil krysse av i denne pollen:
Beste bloggen?
Beates Rasteplass
The Cortex Feed
Fylleangst
Vampus
Linni Meister
Trine Grung
Linda Persen
Bildebloggen
Kjetil Klakegg Bergheim
If you clap your hands...
Diskurset
Bokdama
pollcode.com free polls


Og det er fortsatt lønnsomt med kommentarstemmer:

10 kommentarer:

Isobel sa...

Jeg er nødt til å stemme på min fagre kusine med den vakre bloggen The Cortex Feed. Hvis ikke får jeg bank i juleselskap tror jeg.

Alt godt sa...

Beate er fantastisk når ho er der, så ho får ei kommentarstemme. Det får også Linda Persen, eg vrir meg av latter når ho kjem med bloggpostane sine!

Iversen sa...

Beate og Jannicke (Cortex Feed) må bare unnskylde meg (det blir sånne kryssavstemmer); dagens ene kommentarstemme går til VamPus. Fremdeles aktiv og lesverdig, selv om hun stort sett bare mener tull og tøys.

Også må man jo takke så mye for gårsdagen, jeg klarer vel ikke helt å finne meg i at dette var fortjent, men det er jo veldig hyggelig å avansere. :)

Sonja Dadam! sa...

Kommentarstemme til The Cortex Feed, fordi bloggen, og dama bak, har stått bak store deler av min popkulturelle oppdragelse det siste året, og vel så det.

chicida sa...

Cortex feed vant hjertet mitt med postene sine under tag'en "man love rules ok" :D
og i tillegg er hun buffy-fan, og jeg er stor fan av buffy fans.

stemme også til diskurset fordi jeg kjenner meg litt i slekt med alle som interesserer seg litt over gjennomsnittet mye for språk, og slekt må stemmes på.

Irene sa...

Stemmer for Beate, spesielt for hennes dype, filosofiske innlegg, blant annet et fra ganske lenge siden om aa bo i kloster i en periode. Veldig interessant!

Anonym sa...

Jeg sender min kommentarstemme til Beate. Jeg digger bloggen hennes og elsker at hun er så flink til å finne fakta om ting og så skrive om dem på en lettfattelig måte. Hun skriver godt om politikk og hun kommer med blogginnlegg om saker som interesserer meg og som jeg lett kan engasjere meg i.

Jeg liker spesielt godt de innleggene om følelser og hvordan ting har vært for Beate mtp sykdommen hennes. Her skriver hun så godt at det rører meg langt inne i hjerterota.

Jeg heier på deg Beate! :)

Anonym sa...

Beate får min stemme:-)

Dnort sa...

Linda Persen har masse rare innfall og et særdeles rotete liv. Det blir det interessante poster av.

Anonym sa...

Kjetil Bergheim sin blogg er uten tvil den beste på lista, selv om jeg ikke er enig i alt han skriver da...