12. oktober 2009

Kåringen av Norges beste blogg, runde 1

Da har vi hittil fått 120 nominerte til den Gyldne Q 2009. Nå følger ti runder med avstemning mellom tolv blogger, og så kommer en 'andra chansen'. Da skal vi stå igjen med 16 blogger før finalerundene.

Første runde består av en del gamle helter, et par mannlige blogg.no-blogger, og en del nyere bekjentskaper. I give you:

Hjorthen
Fr.Martinsen
Bharfot
Avil
KUUUSEBLOGGEN! HUMOR BLOGGEN!
GAYBLOGGEN - Lars Tangen <3
krakk
Bakkenramp
Tankefjas
Oddbjørn Evenshaugs blogg
Busters Notater
Engleblikk

Her er pollen, du kan stemme på så mange eller få du vil. I tillegg kan du stemme i kommentarfeltet, og der teller stemmen dobbelt hvis du begrunner den. Du kan bare stemme én gang i poll og en gang i kommentarfelt.
Hvem hadde den beste bloggen i 2009?
Hjorthen
Fr. Martinsen
Bharfot
Avil
Kuuusebloggen
Lars Tangen
Krakk
Bakkenramp
Tankefjas
Oddbjorn Evenshaugen
Busters notater
Engleblikk
pollcode.com free polls


Avstemningen varer sånn ca. halvannet døgn. Så tar jeg meg et halvt døgn til å skrive neste post, slik at planen er en ny post annenhver dag.

----

mer info om konkurransen:

De 16 i sluttspillet blir:
De 10 vinnerne fra de første rundene.
+ De 4 med beste poengsummer av de som ikke vant
+ De 2 beste i andra chansen

I andra chansen møtes toerne fra de første rundene som ikke gikk til finalerundene, pluss alle som blir nominert i løpet av de første ti rundene. Det er altså fortsatt lov å nominere blogger.

19 kommentarer:

Anonym sa...

buster får definitivt min stemme:-) Event dobbeltstemme om det er lov..

Hjorthen sa...

Kan man stemme på flere blogger i kommentarfeltet også?

Jeg synes Fr.Martinsen har den beste bloggen, ikke bare i dette feltet, men i hele landet. En fin miks av kultur, meninger, og prateklubb rundt Dagsnytt 18, som etterhvert har blitt et fint supplement til bloggen med fine folk som snakker om hva de har hatt til middag samtidig som de snakker om dagsaktuelle temaer med Dagsnytt 18 i bakgrunnen.

Hvis jeg kan stemme på flere så synes jeg Bharfot fortjener en stemme også, rendyrket kulturblogg med bilder som fortsatt holder et bra nivå.

Og Busters Notater kan få skryt for å være en av de aller beste bildebloggene.

Avil er Avil og vi elsker henne fortsatt, men om du leser dette Avil: Drit i bloggen og bli nå ferdig med Eirabu før vi kreperer av spenning!

obskur sa...

Min dobbelstemme går til Tankefjas. Det finnes knapt mer velformulerte og genialt morsomme blogger der ute på den store eteren!

Esquil sa...

Ja, hjorthen. For at stemmetallet skal kunne sammenlignes fra omgang til omgang, må man kunne stemme på så mange eller få man vil.

Lilja sa...

Jeg heier på Avils haustljos. Jeg skulle gjerne hatt oppdateringer på bloggen oftere, men koser meg like gjerne med å lese bakover i arkivet og finner igjen godbiter det er lenge siden jeg har lest. Enten det er politikk og analyse av valgkamp/valgresultat eller fortellingen om hvordan det føles å utrydde et helt folkeslag fra Eirabu i løpet av skriveprosessen - Avil skriver levende, engasjert og godt, og hun gjør det på verdens vakreste nynorsk.

Thomas Misund sa...

Selv om jeg kan stemme på så mange jeg vil, foretrekker jeg å bare gi fra meg én dobbeltstemme. Den går til Buster, for symmetrien og estetikken i bildene hans, toppet med artige og underfundige illustrasjoner i form av ord. Bloggen hans er et av høydepunktene i RSS-leseren min, og jeg blir glad hver gang han poster noe nytt.

Veeeldig anonym dame sa...

Esquil, hvordan kan man mailkontakte deg?

Mari sa...

Tankefjas. Fordi den bloggen er genial. Han skriver bra om aktuelle temaer og man får en latter på kjøpet.

Esquil sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Sonja Dadam! sa...

Kommentarstemmer går til:
Busters Notater - for fine bilder (og artige ordspill)

Hjorthen - for å være så veldig produktiv over så lang tid

Avil - fordi hun gir nynorsk et bedre rykte ved å bruke det til å lage en bra blogg

Og Tankefjas, som jeg ikke visste om før, men som jeg spontanforelsket meg i da jeg sjekket den ut i dag.

Anonym sa...

Tankefjas er min favoritt. Buster også.

Hilsen Eirin

Fred Ut sa...

Hjorthen er den eneste av bloggene jeg leser som aldri går tom, og alltid leverer. Dette er vel den eneste greia han har sjans til å vinne, da synes jeg han skal det.

Bharfot blogger om alt slik jeg drømmer om å blogge om film. Får meg til å føle meg som den provinsielle posøren jeg er.

Liker flere av de andre også, men de får jeg heller stemme på ved en annen anledning.

Maria sa...

Tankefjas er en soleklar favoritt. Kåserende tekster på linje med Are Kalvø. Om ikke bedre!

Iversen sa...

Kjører enstemmetyranni, og da blir det Hjorthefar. Han har holdt det gående i hundre år, og selv på tomgang er han mer interessant enn VG.

Alt godt sa...

Eg stemmer på Buster, sjølv om eg er veldig glad i mange av dei andre og. Avil, for eksempel. Kan ho få ei stemme og? Viss eg kan stemme på to her så får ho den andre.

Anonym sa...

TANKEFJAS får lett stemmen min, han tilfører alltid en latter til hverdagen, og innholdet får deg til å ha lyst til å skrive selv :D

Anonym sa...

Tankefjas bør vinne, fordi forfatteren klarer å kombinere humor, nyheter, fakta og små hverdagslige hendelser på en helt unik måte.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.