27. mai 2008

Hjortheskrekk, kapittel 10

Cirka åtte ytterst sjarmerende damer gjenstår i BloggeUngkaren.

Soria Moria, aka Tara, trakk seg for andre gang, så Ylva, hvis du fortsatt leser og jeg ikke har fornærmet deg nok allerede, vil du ha den hær rosa?

De åtte skal bli fire, og neste gang skal vi møte familiene deres. Derfor må det en grundigere utspørring til. Et mini-meme.

1. Hvilke tre ord beskriver deg aller dårligst?
2. Hva ved deg er lettest å beundre?
3. Hva gjorde du i går kveld?
4. Hvilken av de sju dødssyndene sliter du mest med?
5. Hva het yndlings-barne-TV-serien din?
6. Hvorfor er en super dame som deg single?

Masse lykke til!

OK da, masse lykke til til fire av dere. Hvem fire vet jeg ikke. Men dere andre må gjerne spille fullstendig fallitt, så valget ikke blir så hemningsløst vanskelig som det ligger an til akkurat nå ...

- Hvis du ikke skjønner et skvatt hva dette handler om, kan du trykke på labelen under (Ungkaren 2008) og velte deg i nesten ubegrensede mengder kliss.
- Hvis du lurer på hvem disse damene egentlig er kan du gå til bloggposten som på folkemunne omtales som jentehuset.

23 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, er man redd for at unge herr Hjorth skjuler seg bak ett av disse yppige ansikter?

I så fall er det bare å puste lettet ut, jeg fikk aldri hevet meg med her!

(Men OM jeg hadde gjort det så hadde jeg vel uansett prøvd etter beste evne å holde det hemmelig?)

Esquil sa...

du har nok i denne konteksten blitt et symbol på menn som glatt ville greid å sjekke meg opp, ja. så det er jo betryggende å høre. falsk trygghet er jo også trygghet.

Anonym sa...

Siden du også antakelig har måttet svelge litt stolthet nå, kan jeg bare gjøre det samme og takke ja til rosen. Jeg kommer tilbake med svar etter dagens arbeid.

Anonym sa...

Hei igjen, Esquil. Endelig tirsdag! Som vanlig prøver jeg å være tidlig ute, så jeg ikke blir påvirket av de andres svar. Dagens spørsmål gir jo både rom for selvskryt og ærlig erkjennelse. Jeg skal forsøke en blanding, men merker stor fare for at jeg skriver meg ut av konkurransen nå:

1. Hvilke tre ord beskriver deg aller dårligst?
Atletisk. Jeg eier ikke idrettstalent. Og synes det er ganske kjedelig å trene. (Men du: Jeg er normalt slank og passe i form for mitt bruk og alt det der, altså. Heldig med forbrenningen, kan man vel si.)
Dyrevenn. Beklager – jeg er ikke opptatt av dyr.
Stressa. Klart jeg kan bli nervøs, anspent og adrenalinfylt når det koker rundt meg. Men jeg bevarer likevel min indre harmoni, og skaper ro omkring meg. Får jeg høre.

2. Hva ved deg er lettest å beundre?
Jeg er typisk skoleflink, og det synes på vitnemålene mine.

3. Hva gjorde du i går kveld?
Så på Ungkaren, selvfølgelig!

4. Hvilken av de sju dødssyndene sliter du mest med?
Jeg sliter med likegyldighet overfor f.eks. verdens fattigdoms- og klimaproblemer. Og misunnelse. Likegyldighet overfor de ”under meg” i verdenslotteriet, og misunnelse overfor de ”over meg” i verdenslotteriet – en veldig dårlig kombinasjon, egentlig.

5. Hva het yndlings-barne-TV-serien din?
Portveien 2, så klart! Jarl Goli var min første kjærlighet.

6. Hvorfor er en super dame som deg single?
Det der er faktisk det kjipeste spørsmålet jeg vet om. Spørsmålet har jo en iboende forutsetning om at alle ”vellykkede” mennesker har kjæreste, og at det er de mislykkede som står igjen. Vi single vet jo at det er motsatt: Jeg er super, derfor er jeg mer kresen enn alle de triste menneskene som har tatt til takke med nabogutten e.l., og derfor har jeg det utmerket med mitt single jeg.

Men det betyr jo ikke at jeg ikke er interessert i å finne meg en kjæreste...

Anonym sa...

Oj vad skoj, et meme! Vi setter igang.

1. Hvilke tre ord beskriver deg aller dårligst?
Langsint! Det har jeg ikke tålmodighet til å være.
Balltalent Det finnes bare en slags baller jeg får dreisen på, alle de andre bare triller fra meg.
Tradisjonell Jeg er oppvokst med at tradisjoner og gamle ting er fiiint og verdifullt. Så dette er nok litt et ungdomsopprør. Det tar delvis form i hvilke valg jeg gjør i livet mitt, men også gjennom et intenst og irrasjonelt hat for lokalhistorie. Jeg ser helt enkelt ikke poenget i å katalogisere hva små kuller og gamle trær har blitt kalt gjennom tidene. Men jeg forsøker å la dem som liker sånt, holde på i fred :)

2. Hva ved deg er lettest å beundre?
Jeg er veldig glad i mennesker. Jeg kjenner folk som hele tiden prater om at de hater den og står ikke ut med den og herregud, hvordan klarer jeg å høre på henne der, og jeg forstår ikke hvorfor de lar seg irritere. Det har kanskje med tålmodighet å gjøre igjen, jeg gidder ikke å gå omkring å mislike folk. Dessuten har de fleste mennesker faktisk også sider man kan sette pris på.

3. Hva gjorde du i går kveld?
Jeg pumpet jern.

4. Hvilken av de sju dødssyndene sliter du mest med?
Ja, som nevnt over, så er jeg ikke særlig langsint av meg, jeg er faktisk ikke særlig sint overhodet. Så jeg har litt problem med vrede. De andre seks, derimot, er jeg ganske god til.

5. Hva het yndlings-barne-TV-serien din?
Gullars ruler! Å lære bergensdialekt som liten var nok et utmerket grunnlag for å lære andre vanskelige språk senere i livet.

6. Hvorfor er en super dame som deg single?
Det var jo det der med grønne tentakler, som noen var inne på tidligere i konkurransen. Men jeg tar meg faktisk ganske godt i grønt, så jeg fatter ikke helt hva som er problemet!

Anonym sa...

og det skulle selvfølgelig være godt ut i grønt.

Anonym sa...

1. Hvilke tre ord beskriver deg aller dårligst?
Sur. Asosial. Lite målrettet. Ok, det ble fire ord. Men tre poeng.

2. Hva ved deg er lettest å beundre?
Ukuelig optimisme og godt humør. For all del, ikke noen sånn ”gladkristen”-overlykkelig for ingenting-optimisme, det gjør meg svett på ryggen og fremkaller egentlig litt dengebehov… Men jeg har plukka med meg en del ballast i livet, og uansett hva som skjer syns jeg stort sett at livet er veldig verdt å leve.

3. Hva gjorde du i går kveld?
Så Ungkaren på TvNorge, selvfølgelig… Var dette et lurespørsmål, eller?

4. Hvilken av de sju dødssyndene sliter du mest med?
Den nevnte ballasten tror jeg har slepet meg såpass at ikke noen av dødssyndene sitter så innmari dypt … Men så lenge verden er som den der, tror jeg vi alle alltid vil ha en del å hente når det gjelder likegyldighet. Jeg har fadderbarn på Sri Lanka og betaler min månedlige støtte til Leger uten grenser. Jeg leser rapportene fra de siste, og brevene fra den første. Å lese en 12-årings betraktninger om Tamiltigre og krigshandlinger like rundt hjørnet… Det gjør selvfølgelig noe med en. Men tar jeg det egentlig inn? Sikkert ikke nok.

5. Hva het yndlings-barne-TV-serien din?
Du kan jo ikke seriøst be meg velge her, vel? Kunne ha ramset opp mange titler som gjør meg lykkelig inni meg bare ved tanken, selv om jeg ikke nødvendigvis kan huske hva de handlet om. Av de jeg kan huske, så er Skomakergata en stor favoritt som jeg fremdeles gjerne bruker tid på i desember. Emil og Saltkråkan ser jeg gjerne fortsatt om jeg kommer over det... Og så har jeg ønska meg ”Det var en gang et menneske” til jul et par år uten å ha fått det…

6. Hvorfor er en super dame som deg single?
Jeg syns jeg fortjener en intelligent type med humor og ironi nok til å få meg til å le. En som er glad i sport, særlig langdistanseidretter der man blir ekte svett og sliten. En som har samfunnsengasjement og klare meninger, men som likevel har forståelse for at det finnes mennesker som tenker annerledes. En som kan argumentere meg imot, men som på bunn har de samme verdiene som meg. En som er glad i naturen, som legger merke til og setter pris på de små ting i livet. En som jeg aldri vil få en kjedelig dag sammen med, men som også kan gi meg trygghet og ro. Fordi personen selv har ro. En person som jeg kan ta vare på og som kan ta vare på meg. En person som gjør meg lykkelig, og som jeg kan gjøre lykkelig.

En person med alle disse kvalitetene er vanskelige å finne, skal jeg si deg… Kjenner du noen?

7. Masse lykke til!
Ja, jeg tok Jan Fredrik-referansen din :-D

Avil sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Esquil sa...

woha... den rakk jeg å se starten på... at pkt 1 var en linje og hvem du var...

så du får prøve å være like smart som mirakel var, for hvis jeg vet hvem noen er, blir det ikke flere roser ...

Anonym sa...

OK, her er jeg tilbake med svar.

1. I.Feig - vel, etter mottoet "å være modig er ikke å ikke være redd for noe, det er å gjøre noe selv om man er redd".
II. Negativ - jeg kan være melankolsk, men er likevel alltid optimist når det kommer til stykket. Dessuten tror jeg at jeg er over gjennomsnittlig flink til ikke å baksnakke og prate dritt om folk, selv når "alle andre" gjør det.
III. Uengasjert (Den gir seg vel selv.)

2. Jeg tror mange beundrer meg fordi jeg er åpen, ærlig og rett fram. Det er ikke komplisert å forholde seg til meg.

3. I går kveld bakte jeg rundstykker som jeg har spist til frokost i dag. Rundstykker med oregano på toppen.

4. Hmm. Det er definitivt ikke misunnelse eller likegyldighet. Det er nok ikke vrede heller. Det er trolig enten grådighet eller begjær.

5. Jeg var glad i de tsjekkoslovakiske dokkefilmseriene og annen animasjon av høy kvalitet. Og så likte jeg Madicken, fordi hun minte om meg (og Lisabet om lillesøsteren min).

6. Her kunne jeg ha skrytt på meg å være mer kresen enn andre, men for å være pinlig ærlig: den kjedelige sannheten er nok at det har hendt at jeg har falt hardt for noen som ikke har falt fullt så hardt for meg. Og brukt lengre tid på å komme over det enn jeg liker å innrømme. Så først nå er jeg klar for - og på leting etter - noe nytt.

Jeg gjør nemlig alt jeg gjør fullt og helt, og ingenting stykkevis og delt, skjønner du, Esquil. Så også med forelskelse.

Anonym sa...

Hipp hurra, dette var en morsom oppgave! Nå får jeg vist enda litt mer av meg selv.. :) Og jeg skal vise deg både det gode og det vonde. Det er vel det ærlighet handler om.

1. Hvilke tre ord beskriver deg aller dårligst?

Jeg presenterer de tre U'er:

Ufølsom - jeg er ekstremt følsom, noe som kan være både bra og dårlig. Jeg blir empatisk av det, og har forståelse for det meste. Samtidig blir jeg lett såret og lei meg, og funker dermed dårlig i konflikter.

Uærlig - jeg er dårlig til å ikke snakke sant. Det har jeg vel skrevet flere ganger. :)

Ubekymret - joda, jeg kan ha det gøy, og jeg trives når jeg kan le helt nede i magen, når jeg kan slippe meg helt løs. Men mesteparten av tiden er jeg ganske bevisst hva jeg gjør. Jeg har lett for å bekymre meg for småting (en forbanna uvane) og er alltid klar over konsekvensene.

2. Hva ved deg er lettest å beundre?
Jeg vet at jeg blir betraktet som veldig snill. Mange sier at de beundrer hvordan jeg alltid har omsorg for andre, at jeg bryr meg på ordentlig. Og det er jeg vel enig i.. jeg har lett for å bli glad i folk, og har man meg som venn så er jeg ekte. Jeg mener det jeg gjør.

3. Hva gjorde du i går kveld?
Da tok jeg meg tid til en skikkelig alenekveld. Mandager har lett for å være litt deppete tilbake-på-jobb-dager, så jeg pleier å sette av tid til å gjøre noe jeg liker godt. Og i går var det å ligge i sofaen og se på en av favorittseriene mine. Jeg var med andre ord en av de som ikke så på Ungkaren.. har nok med denne her, jeg. ;)

4. Hvilken av de sju dødssyndene sliter du mest med?
Denne måtte jeg tenke lenge på, faktisk. Jeg mener, begjær er det jo i det meste av livet mitt.. og en viss grådighet kan jeg kjenne på rundt lønningstider..

Men det blir allikevel likegyldigheten. Krasjer litt med at jeg omtaler meg selv som følsom, kanskje. Det jeg mener er at jeg kan bli likegyldig til type nyheter. Menneskene rundt meg blir jeg aldri likegyldig til.

Jeg tror det handler om at jeg har vansker for å ta inn alt det vonde som skjer, og at jeg da stenger en del av tragediene ute. Det er en fin måte å beskytte seg selv på, men samtidig får jeg ikke følt alt det som nyhetene ønsker jeg skal føle.

5. Hva het yndlings-barne-TV-serien din?
Jeg elsket det meste av barne-tv. Men jeg glemmer aldri hvordan det var å se på "midt i smørøyet" når de diskuterte kyss eller forelskelse. Små pikehjerter brant av lengsel! (og da var jeg selvsagt litt eldre enn et barn)

6. Hvorfor er en super dame som deg single?
Fordi vi ikke har møttes enda, selvsagt. ;)

Vel. Jeg har et mellomlangt forhold bak meg, og da jeg ble singel igjen hadde jeg behov for å være alene. Både for å slikke litt sår, og for å bli kjent med meg selv igjen. Og etter en tid alene føler jeg meg som et mye bedre menneske. Jeg liker både livet og meg selv bedre enn tidligere.

Så du kan vel si at jeg har valgt å være singel. Det er først den senere tid jeg har følt meg klar for menn igjen.

.

Så. Lykke til med valget, nok en gang. Krysser fingrene.. :)

Anonym sa...

1. Hvilke tre ord beskriver deg aller dårligst?
Jeg er ikke ufølsom, likegyldig eller dum.

2. Hva ved deg er lettest å beundre?
Jeg går på store oppgaver med heltemot og overmot. Iblant lykkes jeg til og med.

3. Hva gjorde du i går kveld?
Jeg satt ute ved et vaklevorent kafebord og røykte og drakk vin. Da det ble kaldt fikk jeg et pledd. Da det ble mørkt gikk jeg hjem.
(du kasta meg ikke ut for å være promiskuøs sist, nå sjekker jeg hvordan du takler røyking og mandagsdrikking - testinga må gå begge veier)

4. Hvilken av de sju dødssyndene sliter du mest med?
Hovmod og forfengelighet. Den siste er visst ikke med på lista di. Men den er på min. Jeg har mange svakheter i andres øyne, ikke minst i kirkens. Men dette er de to jeg skammer meg over.

5. Hva het yndlings-barne-TV-serien din?
Jeg hadde ingen. Jeg husker barnetv som først skummelt, så merkelig, og senere kjedelig. Bøker, derimot. Jeg elsket Ruffen, sjøormen som ikke kunne svømme. Jeg elsker ham i grunnen fortsatt.

6. Hvorfor er en super dame som deg single?
Fordi jeg heller vil være alene enn sammen med noen som ikke er bra for meg.
Fordi jeg er for gammel til å finne meg i noe som er vondt, selv om det ikke er vondt ment.
Fordi jeg mener forhold skal være et pluss.

I dag er jeg visst verken overraskende, morsom eller klok. Jeg er bare nervøs. Du får bære over med meg. Eller ikke. Lykke til med valget.

Anonym sa...

1. Hvilke tre ord beskriver deg aller dårligst?
Pessimist: Jeg klager innimellom som alle andre, men man kan alltid gjøre det beste ut av en situasjon, uansett hva den er. Hvorfor klage over et problem når man kan bruke tiden på å finne en løsning?
Løgner: Jeg klarer rett og slett ikke lyve til folk. Det er rart, for jeg er god på å planlegge overraskelser uten å bli avslørt, og jeg kan lure folk godt når jeg vil. Tror jeg kunne vært en himla bra løgner hadde det ikke vært for samvittigheten, men den er der i litt for stor grad. Jeg ser det egentlig ikke som et problem, for jeg har ikke så mange negative meninger likevel. Er man ærlig uansett, så blir man trodd når man sier noe positivt, og det er ganske greit :)
Ond: Jeg kan ha sterke meninger, men innerst inne vil jeg bare at alle skal ha det bra. Da jeg var yngre ønsket jeg ofte at jeg hadde greid å ikke bry meg så mye. Nå derimot er jeg veldig glad for å ha blitt oppdratt til den jeg er, for jeg har fått verdens snilleste godeste venner etterhvert.

2. Hva ved deg er lettest å og beundre?
Jeg har nok en indre styrke som overrasker mange. Virker kanskje ikke så tøff ved førsteinntrykk, men jeg er ikke redd for utfordringer, å ta sjanser, eller å stå for det jeg mener. Det er det jeg hører mest at andre ser opp til ved meg tror jeg. Sånn om man ser bort fra utseende/kropp ;)

3. Hva gjorde du i går kveld?
Jeg var hos en venninne og vi planla sex and the city kveld. Det er noen uker til ennå, men vi må bestille tidlig om vi skal få tak i premiere-billetter, så vi måtte finne ut hvor mange som ville være med. Vi skal kle oss sex and the city-ish, på premiere, og så ut og drikke cosmopolitans. Jeg har aldri fulgt slavisk med på serien, men temakvelder er moro, så jeg gleder meg :)

4. Hvilken av de sju dødssyndene sliter du mest med?
Her måtte jeg til med eliminerings-metoden om jeg kan si det uten å virke for innbilsk (blir litt redd for å tråkke feil nå som det er så få igjen, vil gjerne med videre helt frem til date). Jeg har mine negative sider, men sliter egentlig ikke med noen av dødssyndene. Det får bli fråtsing, jeg liker god mat. Heldigvis liker jeg også å trene og være i aktivitet :)

5. Hva het yndlings-barne-TV-serien din?
Alt av Astrid Lindgren, og flukten fra dyreskogen likte jeg godt. Punky Brewster var helten en stund, lot meg inspirere i klesveien må jeg innrømme, men slapp av, det har gått over ;)

6. Hvorfor er en super dame som deg single?
Jeg er ikke anti-forhold på noen måte, men jeg har heller ikke det store behovet for å være i et. Jeg bruker tid på å bli kjent med folk heller enn å hoppe inn i et forhold. Noen ganger blir det naturlig etterhvert, andre ganger var det gøy så lenge det varte, og kanskje har man en ny venn. Jeg er kanskje litt for realistisk for mitt eget beste, så jeg forelsker meg ikke så ofte. Men det har skjedd før, og jeg tviler ikke på at det vil skje igjen.

Så jeg hadde ikke vært en bra deltaker på den vanlige ungkaren, men når du er premien kunne jeg ikke la være å melde meg på. Uansett hvilken vei det hadde gått etter så vet jeg vi hadde hatt det veldig bra sammen på date. Så nå krysser jeg fingrer og nylakkede tær for at det blir plass til meg i firkløveret som får bli.

*blåse kyss*


PS: Startet denne tidligere i dag, men måtte ut en tur midt i. Ble plutselig sent før jeg var hjemme igjen, men jeg er ikke treg fordi jeg ikke bryr meg. Bare så du vet det :)

Avil sa...

Veit du, Esquil, eg såg først no at du rakk å sjå tabben min. Eg anser meg sjølv herved for å vere diskvalifisert og ønsker alle andre lukke til vidare.

Avil sa...

Linda Å er altså ute. Synd, for eg trur ho hadde pult på første date.

Esquil sa...

haha jåsså du var linda? hva stod Å'en for?

jeg skjønte jo ikke det før du sa det nå. prøvde å ikke tenke på saken.

godt gjort å komme så langt da. det var jo det jeg sa, at du ville greid å sjekke meg opp lett.

Anonym sa...

Kjære Esquil.

Tiden løper avgårde med meg denne uka. Jeg tilbragte tirsdagen totalt uten mulighet til å oppsøke Bloggeungkaren (fy skäms), men faktisk også nesten uten tid til å bli nervøs. Dette skyldes ikke at jeg ikke bryr meg, og jeg håper du kan tro meg på det. Når jeg nå har fått oppgavene (som jeg forøvrig liker kjempegodt) føler jeg derimot litt ærefrykt siden dette kan bli den viktigste kommentaren jeg kommer til å skrive.

1. Hvilke tre ord beskriver deg aller dårligst?
Jeg antar det er personligheten vår du er mest opptatt av, men siden de andre har fått svare på flere spørsmål enn jeg har fått, så tillater jeg meg litt friheter:

Jeg er verken høy, blond eller brunøyd.

Dersom vi tar turen under overflaten, så ville jeg aldri beskrevet meg selv som "dum", "sårbar" eller "tålmodig". La meg forklare. Jeg har høyere utdanning med gode resultater og en jobb jeg er stolt av. Jeg er ikke dum. Dette med tålmodighet er jeg litt redd at du skal misforstå. Jeg liker at det skjer ting, at det går fremover og å vite hvor veien går. Når det gjelder hva jeg mener med at jeg ikke er sårbar, så tror jeg det best kan forklares under punkt 2.

2. Hva ved deg er lettest å beundre?
Jeg vet det muligens er feigt å bruke andre mennesker som referanse, men jeg har en indre styrke som jeg vet flere misunner meg. Hvis jeg først setter meg et mål så når jeg det målet. Skulle det komme hindringer i veien, tøffe tider og tunge tak, så har livet lært meg at med rak rygg holder man ut mye lengre enn med lut. Til tider skulle jeg ønske at denne styrken kunne være mer synlig for meg selv, men jeg vet jo at det er den styrken som får meg til å tørke tårene, se inn i speilet og si: "Sånn. Det var det."


For å ta en titt på overflaten igjen, så er det nok øynene mine som oftest blir beundret. :-)

3. Hva gjorde du i går kveld?
Jeg var hjemme, nøt solnedgangen fra terrassen sammen med jordbær og nektariner, mens jeg tenkte på både nåtid og fortid, men kanskje aller, aller mest på fremtiden.

4. Hvilken av de syv dødssyndene sliter du mest med?
Det må være fråtseri. Og det er ikke fordi du leser en kommentar skrevet av en person som bare trøkker i seg mat og godteri og som ser ut deretter. Det er simpelthen fordi jeg elsker å ha for mye av det gode. Jeg har heller aldri skjønt hvorfor man ikke skal kunne få i pose og sekk. Og dette er jo ikke bra, det vet jeg. Det er derfor jeg trener 3 til 4 ganger i uka, både på å velge vekk ting og på tredemølla, i skogen eller på håndballbanen.

5. Hva het yndlings-barne-TV-serien din?
Jeg vet ikke hva serien heter, men det handlet om en verden der sola var syk - jeg tror sola het Shagma eller noe sånt. Om du hadde vært her så kunne jeg sunget kjenningsmelodien til deg. Kanskje serien var fransk?

6. Hvorfor er en superdame som deg single?
Det er fordi denne supre dama stort sett har likt å være single, og vært fornøyd med det. Når det er sagt, så har jeg nå kommet dit at jeg tror jeg kan trenge noen som kan tilføre litt stabilitet, bringe litt ro, og rett og slett gjøre med meg slik jeg skrev i forrige runde - holde meg så hardt at jeg vil trygle om ikke å slippe.

Vil du?

Nå er det min tur til å si lykke til.

Avil sa...

Esquil, eg tenkte eg var så seint ute med å svare under alle omstende at mistanken utelukkande ville falle på Linda Å og Talicia. Og det kjentes noko urettvist overfor Talicia.

Dessutan hadde eg allereie svart noko liknande som eg kom til å svare under eige nick først, sidan eg trudde du ikkje hadde sett det.

Ja, ja. Det var gøy å vere med, og uforklarleg nervøst til slutt.
Du er sikkert mest letta over at den gifte dama er ute.

:-)

Anonym sa...

Og eg som heia på avil. Spørsmålet om barnetv-referansar var lurt, det gir ein peikepinn på alderen.

Shagma: http://www.youtube.com/watch?v=SUP3bnG3yG8&feature=related

*mimre*

Anonym sa...

Apropos Hjortheskrekk... Litt tidsfordriv mens vi venter på torsdag:
http://www.youtube.com/watch?v=nD5zjUbWpXY

Esquil sa...

avil: letta, det kommer jo an på hvem som er igjen. jeg hadde nok fint taklet en middag med deg. :)

Takk for imponerende innsats, håper du hadde det gøy! Jeg hadde ikke anelse om at Linda var deg, jeg trodde du skulle flørte hardere enn du gjorde.

anonym: den kjenningsmelodien var jo glimrende.

fin video, marilyn :) ikke mye til hjelp fra kameramannen gitt..

Anonym sa...

God morgen Esquil,

Kan man nå deg med en god gammeldags email? Er ikke alt som passer i et kommentatorfelt..

Esquil sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.