9. juni 2006

CIAs råd for undulathold


Gratulerer med Deres nye undulat! Disse rådene er utviklet av CIA for å sikre trygge og gode forhold mellom undulater og mennesker.

- Mal undulaten i selvlysende oransje så du kan se den hvis den stikker av.

- Hvis undulaten rømmer innendørs vil den gjøre enorme skader. Oppbevar derfor undulatburet hos naboen.

- Selv inne i buret bør undulaten ha lenker på føtter og vinger. Disse finner du på CIAshop.com. Her finner du også en hendig svart hette til å tre over hodet på undulaten.

- Hvis undulaten nekter å spise kan den fores med en hendig plastslange som du trer ned i halsen. Slangen fås i flere farger på CIAshop.com.

- Hvis undulaten biter deg i fingeren under mating: gå i dekning og bomb buret med granater til du er sikker på at undulaten er død.

- Hvis undulaten ikke tydelig har sagt at den er med deg, er den mot deg.

- Undulater er ikke spesielt velutstyrte. For å sette deg i respekt er det derfor lurt å gjøre narr av undulatens kjønnsorgan.

- Hvis undulaten ikke snakker, stapp den inn i en mørk, passe lufttett pose, og sett deg på den en halvtimes tid.

- Ikke kommuniser med undulaten før den har tatt avstand fra alt de andre undulatene har gjort, anerkjent tomtegrensene til deg og dine venner, og lovt å ikke anrike uran. At undulatene sjelden underskriver slike avtaler beviser hvor onde disse dyra er.

- Hvis undulaten ikke har sagt at den utvikler atomvåpen, utvikler den sannsynligvis atomvåpen.

- Undulater kan legges i jern og stables i en fargerik pyramide som gjør seg godt på julekortene til venner og slektninger.

- For å skaffe flere undulater til en pyramide: Finn en flokk undulater i det fri. Bomb dem. Bomb dem uansett situasjon, undulater har jo ikke bryllup eller andre sosiale sammenkomster, undulater i flokk planlegger alltid ondskap. Etter bombingen, legg de overlevende i jern før du maler dem oransje, ellers risikerer du å få maling på fingrene.

Takk til VamPus for inspirasjon.

4 kommentarer:

Rambukk sa...

Undulater er neimen ikke til å spøke med. Særlig hvis de organiserer seg.

palodegard sa...

Haha, er du nebbete? Morro :-)

lanzetudor sa...

bra, men kan du ikke skrive noe om hvorfor tomater kjøpt i norge ikke smaker noenting?

Anonym sa...

Er jo litt skummelt at alle undulater kan fly også da... Sånn når jeg tenker meg om...