14. september 2007

Besøk nummer 200.000

Treff nummer 200.000 kom klokken 15:09:58 i dag. Gjesten var en person fra Oslo som søkte på navnet mitt, og først gikk i gamlebloggen, men som tok seg inn hit via profilen min et par minutter senere og ble i bloggen i 10 minutter og 59 sekunder, hele tiden på forsiden. Telleren opplyser om at han i likhet med meg kjører Firefox på Windows XP, og at han har javascript påslått. Den kan videre fortelle at dette er en bitter mann som i likhet med en del andre søkte på navnet mitt fordi han leste artikkelen om meg i Dagbladet i dag. Han så bildet av meg og kjente igjen personen som stjal en parkeringsplass rett foran nesen hans for åtte år siden. Telleren forteller i detalj at dette skjedde klokken 16.59 den 31.oktober 1999, at han hadde en ferdig utfylt lottokupong som skulle leveres i kiosken like ved innen 17:00, og at han på grunn av parkeringsplasstyveriet aldri rakk å levere kupongen. Kupongen hadde de sju rette sifrene og han ville vunnet 4,8 millioner kroner. Et par måneder senere ble hans mor syk, en operasjon til et par millioner kunne reddet henne, men han hadde ikke pengene og moren døde. De økonomiske problemene som fulgte av forsøkene på å redde moren, gjorde at han mistet huset, og måtte flytte til et mindre, dette taklet hans kone dårlig og hun skilte seg og tok med parets to barn over til et nytt ekteskap med en søkkrik skipsreder. I åtte år har denne mannen bodd uten familie rundt seg, kun med sin bitterhet og sitt nagende hat til personen som stjal parkeringsplassen. Inntil i dag. Telleren forteller videre at han er koblet til internett via Telenor, har 1024X768 pixler skjermoppløsning og motorsag i kjelleren.

---


Besøk nummer 100.000
var forøvrig en fin type i De Forente Arabiske Emiratene som søkte etter Vibeke Skofterud.

Beklager all navleloen for tiden.

15 kommentarer:

CassandraMortmain sa...

Herlig! Det kjentes godt å smile litt en fredagskveld når jeg burde gjort noe mer fornuftig (eller ufornuftig?) enn å sitte på nettet.

Petunia sa...

Gratulerer! Det er jo fantastisk! Er du klar for å motta de 200000 neste??? Frem med kaffe og kaker!

Sorgenfri sa...

Genialt innlegg!
Når man må jobbe på en fredagskveld er det godt å finne noe som får en til å le!
:o)

vibeke sa...

"Dæsjåmyttj" - det skal visstnok være et ekte trøndersk banneord min mor bruker av og til, og som jeg tar i min munn i dag. Hva kan vel ikke ei lita fjær kan føre til - han mistet en parkeringsplass og tapte kona. Hva du får til! Dæsjåmyttj.

Minneapolise sa...

Du kan lage hva som helst om til noe morsomt og velskrevet, ser opp til deg for den! :)

Anonym sa...

Fantasiordkunstnerkongen :-)

Anonym sa...

Det var meg over her.

Jeg har bakt kake, du kan få så mye du vil.

Anonym sa...

Du er ikke litt redd for hva som kommer til å skje nå da? Nå som han endelig har funnet deg?

At du har funnet ham på betyr jo ikke nødvendigvis at han ikke finnes…

Tonita sa...

Kjendislivets farer - akk o ve.

Du får varsle ham om at hvis han ikke umiddelbart kvitter seg med motorsagen vil han bli inkludert i din neste bok - og da framstå på en heller ufordelaktig måte, og så tydelig og lett identifiserbar (dog ikke slik at du som forfatter kan stilles juridisk ansvarlig) at han kommer til å bli kjendis slik at alle hans hittil ukjente uvenner finner fram til ham ...

Anonym sa...

Jeg har anmeldt boken din. Kom og les (c;

Esquil sa...

tusen takk for kommentarer godtfolk :) mange sjeldne besøkende innom også, beklager at jeg ikke er i den store svareformen om dagen ... men sier ikke nei til virtuell kake.

takk virrvarr *rørt* den var veldig bra, jeg syns du har lest godt :) ellers er jeg usikker på om det er riktig av bokskrivere å kommentere anmeldelser. det må være lov å griseslakte meg uten at jeg dukker opp for å bitche i kommentarfeltet ...

Anonym sa...

Tror du er litt inhabil, ja ^-^

Tonita sa...

Jeg har bestemt meg. Boken må vente. Jeg må bare tåle det.
Den skal bli mitt valg til lesesirkelen, - og da vil jeg ikke få den før i desember!
Men jeg tror den er verd det. Har lest Virrvarr, - og vet hva jeg går til.
Gleder meg til språket! Holder på å tynes av dårlig oversettelse av Yacoubian bygningen - u-æ, - slikt slipper jeg når jeg leser Esquil!

care sa...

:jeg ble bekymret er øyeblikk der:

Anonym sa...

wow, det var et skikkelig bra loggsystem du har der. Hvor finner jeg tak i det? :P