7. mai 2006

Bye bye Wimbledon

Dagbladet skrev "MK Dons er det ingen som bryr seg om. Heller ikke vi".

Vel, JEG bryr meg om deg, Wimbledon! Jeg har brydd meg siden du i 1988 nådde FA-cupfinalen. Du kom straka veien fra fjerdedivisjon, og skulle spille mot Liverpool som var beste laget på 80-tallet i England. Kompisen min holdt med Liverpool og vi skulle se kampen sammen. Så vant du, Wimbledon, og jeg fikk se kompisen min spise i seg en del store ord, og siden har jeg fulgt med deg.

Som jeg alltid holder med outsidere, tapere og oppkomlinger. Ipswich Town FC har også gitt meg mye smerte gjennom årene. Men særlig du, Wimbledon.

For noen år siden måtte du flytte til Milton Keynes, og skiftet navn til MK Dons, og siden da har det vært bare sorgen. I går rykket du ned enda en divisjon, etter å ha ligget under nedrykksstreken i nesten samfulle to år. Ett hakk til nå, så er du så langt ute i divisjonssystemet at jeg ikke kan følge deg lenger. Du er en satellitt på vei ut av solsystemet. Hvis Frode Øverlis teorier stemmer ender du som en klubb for mannlige frisører som liker å barbere av hverandre kroppshårene.

Lykke til på reisen og takk for alt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg føler med deg.
Så skal jeg heller la være å sutre over årets Sunderlandnedrykk, andre har det tross alt verre.

Esquil sa...

sunderland.. da har du lidd omtrent like mye som oss som følger ipswich.. respect.

Jacob sa...

Å, jeg vet ikke om dere har noe å sutre over. Leedsfan her. Semifinale i Champions League, The Wankership to år etter.