1. februar 2007

LordX er David Toska

Jeg dumpet over "David Toskas dagbok" hvor han forteller om Stavanger-ranet. Nå er kanskje noen smålei av nyhetsbrudd, direktesendinger, studiosendinger, advokatintervjuer og generell opphausing av NOKAS-rettsrunder som alle vet vil bli anket uansett utfall, men å lese historien om ranet fra kilden var faktisk interessant. En del kjekke opplysninger her for den som planlegger ran, som at "Det er et problem at de fleste kriminelle er fryktelig late."

Hør nå. Hvis du også har det problemet, ta en grundig kikk på livet ditt.

Men til saken. Merk setningsdelingen:
Jeg føler at jeg må oppklare en sak som jeg til stadighet ser blir misforstått i media. Hvis det skjer en kriminell handling, for eksempel et ran og bilen er stjålet et år i forveien. Da mener folk at ranet har vært planlagt i et år.
Stuntet med å dele en setning som starter med hvis før man har fått vite hva som skjer hvis, er en setningsdeling jeg bare kjenner fra et sted. LordX Son Of Man:
Og bare sånn at du vet det. Så kommer jeg aldri til å gå til lege for dette. Aldri. Hvis det er noe seriøst galt med meg. Så kommer de til å finne det ut på obduksjonen.

Da har vi en rekke muligheter.
1. LordX Son Of Man skrives av David Toska
2. David Toskas dagbok er et falsum av LordX
3. Alt i det observerbare universet er humbug, det eneste du kan stole på er nye munnsår.

3 kommentarer:

Rambukk sa...

Jeg ser for meg Kent iført lusekofte, mens han deler setninger og gomler Tosca-kake.

Esquil sa...

:) han har jo informert oss om sin toska-aktige kroppsbygning.

Anonym sa...

Jeg både håper og tror det første alternativet er riktig.