23. april 2007

Ny musikk

Mye bra musikk for tiden, kan ikke huske at det har vært så stor tetthet av bra låter på radioen siden åttitallet. Nå låner hiphop/RnB fra pop'en, pop'en låner fra rocken, grungen er steindød og verden er på vei mot et vakkert sted.

Her er en genial video, regissert av aper, som sikkert blir mye spilt i tiden fremover; Fall Out Boy/ Thnks fr th mmrs: ("thanks for the memories" skrevet uten vokaler)


Her er Lene Marlin med sveitsiske Lovebugs, sangen Avalon har ligget over et halvår (34 uker) på sveitsiske hitlister, også vært hit i Tyskland, men er ennå ikke skikkelig oppdaget av norsk MSM:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det er så mye bra musikk at jeg nesten får angst. Alt bra som lages nå - Good Charlotte har jeg ikke hørt mye på til nå, men nå har de noe bra på gang - og alt bra som har blitt laget og som jeg har gått glipp av hittil. Dessuten finnes det sjangere som f.eks. jazz som jeg bare har skrapet på overflaten som sikkert har masse masse bra musikk. Hva skal man gjøre? Og når skal man få hørt på all den bra musikken? Lett er det ikke.

Esquil sa...

sant nok. nå spurte du kanskje ikke meg om råd, men jeg sier kutt ut jazzen, og hør på musikk hele tiden :)