12. april 2007

Vinn DVD-spiller i Rølerbloggen II

Tallet du fant i oppgave 1 skal legges sammen med de seks tallene i bold

Denne sangen handler om en dame som er gift med en steril mann. For å få unge forfører hun en fyr til et en-nattsopplegg. De skaper magi den natten, han gjør alt rett, men når morgenen kommer etterlater hun ham bare en lapp. Når ungen er født treffes de igjen, og han kjenner igjen sine egne øyne på ungen.
Antall bokstaver i bandets navn

Denne sangen handler om en dude som har vært avstandsforelsket i naboen sin i tjuefire år uten å si et knyst. Sangen foregår den dagen naboen flytter. Duden depper, så ringer en venninne og forteller at hun på sin side har ventet tjuefire år på ham uten å si et knyst.
Antall bokstaver i bandets navn

Sangen handler om en lettere sinnssyk fan som vil bli som idolet sitt, være hos ham, etc. Han skriver, men får ikke svar, og blir stadig mer sinna. Til slutt friker hhan ut, tar med seg sin gravide kone og kjører utfor en bru, mens han leser inn avskjedsmeldingen til idolet på tape.
Antall bokstaver i rapperens artistnavn

Denne boka handler om et ektepar som har et nokså overfladisk forhold. Mye turteldueprat og dill. Så får de seg en krise, fordi kona har forfalsket underskrifter for å redde mannen i en vanskelig situasjon. Dette fremkommer senere i en setting hvor mannen kan bli utnent til et viktig verv. Hans kone håper at han skal støtte henne eller ta skylden for henne, men han velger å ta avstand fra handlingen hennes, og hun bestemmer seg da for å flytte fra både mann og barn.
Antall bokstaver i forfatterens etternavn

Denne boka foregår i samme by, og er om en fyr som blir lei av stresset i samfunnet, og flytter inn i skogen. Her blir han blant annet venn med en elgkalv, han får en disippel, og han bryter seg inn i et hus i nabolaget.
Antall bokstaver i forfatterens etternavn

Denne filmen handler om politiet i en småby. Fordi det rett og slett ikke er kriminalitet i området blir det besluttet å legge ned politistasjonen. Politimennene risikerer å miste jobben, og problemet løser politiet ved å lage kriminaliteten selv.
Antall bokstaver i filmens navn


De tre siste grusomme oppgavene kommer i helgen, vinneren av DVD-spilleren kåres tirsdag. Ikke depp om du ikke klarer alt, det er hele poenget. Inntil videre er det ikke noe større sjakktrekk å poste svarene i kommentarfeltet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Farsken! Klarer ikke første oppgaven, men har svarene på de andre ...

Esquil sa...

Det tror jeg er ganske bra.