4. mai 2007

Opptak til morderhøgskolen

De første opptakene til den nye morderhøgskolen skjer 4. desember 2007.

Søkere som tas opp må oppfylle følgende formelle krav:
Norsk statsborger
Plettfri vandel
Førerkort klasse B
Fylt 20 år det året de tas opp
Svømmeferdighet
God helse
Bestått fysisk test fastsatt av Morderhøgskolen

Føler du indre trang til å avlive andre mennesker er Morderhøgskolen eneste godkjente utdanning. Rølerbloggen vil presisere at å drepe mennesker i utgangspunktet er forbudt, og derfor kan resultere i lang fengselsstraff om du ikke har avgangspapirer fra Morderhøgskolen.

Og hvis du også lurer på hva slags land du egentlig bor i, fins det demonstrasjonstog. Trondheim: tirsdag 8.mai fra Torget kl 19. Oslo: mandag 7. mai kl 1600 utenfor Justisdepartementet.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Spennende. Er det noe øvre aldersgrense mon tro

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar uten diplom

Esquil sa...

hvis du er 27 så glir du nok inn. forutsatt at du har det første og åpenbart viktigste kravet inne, norsk statsborgerskap.

Esquil sa...

dette innlegget ble jaggu sensurert da jeg for en gangs skyld prøvde debatt-tråden i avisen. God bless da free bloggosphere!

For ordens skyld er ikke dette kritikk av politihøyskolen, eller politiet generelt, men av henleggelsen av obioradrapet og organet som henla saken.

Amos Keppler sa...

Det bør jo være en kritikk av begge deler. Nå bør Volden ta det fulle ansvaret for sin morderiske oppførsel selv, men det må jo også sies at han kommer fra et til de greder belastet miljø. Det de lærer der og blant eldre kollegaer er at de kan gjøre hva de vil og slippe unna med det.

Det er ikke overraskende at du ble sensurert.

Esquil sa...

mitt inntrykk er at dette dreier seg om et bad seed i etaten, og ikke etaten som sådan, jeg tror politivold på dette nivået er ganske uvanlig.

men man bli sint av sånne saker. jeg har ikke blitt så sint av nyhetene siden irak-invasjonen.

merkelig sensurpolitikk hos media, tror nettstedene deres langsomt graver sin egen grav på den måten.