6. mai 2007

Til min neste kone

Hei, kjære!

Jeg håper du har det bra, hvorenn du er. Jeg håper du er singel, og hvis du ikke er det håper jeg at du er i et forhold hvor mannen er en patetisk mannsling uten særlig utstyr og som gråter når dere har sex. Jeg håper at han snorker som et pressluftbor, lukter sjøldau flodhest og sliter med inkontinens, flatulens og prematur ejakulasjon. At den eneste væsken kroppen hans greier å holde på er håndvesken din, noe han gjør mistenkelig ofte og med knekk i håndleddet. Det er et sånt forhold jeg håper du er i. Det jeg ikke håper er at du er mannen i dette forholdet, som går og venter på kjønnsskifteoperasjonen.

Du skal vite at jeg har tenkt en del på deg i det siste, inspirert av Mirakels serie hvor hun ser på krav til sin neste type. Jeg hadde også mange krav for hvordan du skal være, men jeg har ikke lyst til å si dem til deg, for når jeg treffer deg har jeg tenkt å lure deg til å tro at du var drømmedama hele tiden. Jeg tror man kan sette opp så mange krav en vil, så kommer denne mystiske x-faktoren og ødelegger alle planer.

Det er som om sjelene var stjerner, noen er nær hverandre og andre langt unna, og de som er nær hverandre passer sammen, og finner man en sånn sjel er det dumt hvis man avskriver den fordi den er plassert i en kropp som er 1 cm kortere enn kravet. Men jeg tror du er intelligent. Og yngre enn meg, men kanskje ikke tyngre enn meg. Og at du har en egenskap jeg beundrer. Beundringen er viktig for forelskelsen har jeg merket, men den har lite sammenheng med sjelefrende-greia, beundring kan lede en til å tiltrekkes av folk man knapt liker. Så jeg har mest tro på stjerneteorien. Men så er det også sånn med stjerner at to som ser nær hverandre ut fra jorda kan være veldig langt fra hverandre når man undersøker nærmere.

Og nå er det sent på kvelden og kanskje ligger du i soverommet ditt og kanskje du til og med ser stjernehimmelen fra senga di, mens pressluftboret durer og går i nabosengen. Og du vender deg og ser tusener av lysår ut i verdensrommet mens du drømmer om en skikkelig mann. Og kanskje, selv om du er der og jeg er her, ser vi på den samme stjernen samtidig.

24 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
mirakel sa...

Heh.. merkelig. Du skriver både morsomt og trist, på en måte. Fikk litt klump i halsen nå, jeg.

Jeg gleder meg til det kommer en og bryter alle kravene mine med sin x-faktor. Da skal jeg le av listene jeg lagde. :)

Kristin Storrusten sa...

Jeg elsket den stjerneteorien, så jeg ble helt varm om hjertet og litt mistenkelig klar for romantikk. Heldigvis ble det alt ødelagt av det grønne slimet.

Esquil sa...

mirakel: jeg prøver vel å treffe både manneleserne og dameleserne, så det blir litt hybrid. men bra at det treffer :)
tipper du ender med en edderkoppredd fyr som har vært gift masse ganger.

hyggelig å høre, kristin. og takk for info om både av- og på-knappen din.

- Kom til sengs nå, Kristin.
- Nei jeg orker ikke.
- Men jeg skal få deg til å se stjerner, kristin, stjerner!
- åhh...

***

- Nei, Kristin, jeg orker ikke.
- Kom til sengs nå, din late gubbe!
- Grønt slim med bobler.
- OK da. glem det.

Frøken Makeløs sa...

Jeg kunne ikke vært mer enig i dette med x-faktoren som ødelegger alle lister. Det irriterer meg med mennesker som følger krav spek-en sin slavisk og ikke lar seg distrahere av at de faktisk har møtt tvillingsjelen sin. Det fins mennesker der ute som har så vakre kvaliteter at alle de kravene man hadde satt øyeblikkelig blir helt uvesentlig.

Kast alle lister!

Esquil sa...

det er sant. den gangen jeg hang på date-nettsteder, (noen år siden nå), brukte jeg "advanced search" en del, hvor man merker av for at dama man søker etter skal være mellom fx. 23 og 35, ikke ha unge, ikke røyke osv osv. Samtlige damer jeg har interessert meg for siden den gang ville falt utenfor søkekravene jeg brukte.

(snedig forresten hvordan sånne datenettsteder får oss alle til å se ut som desperate lowsers.)

Anonym sa...

Seriøst, du begynte så bra. Jeg var klar te å flytte fra Solsiden te Flatåsen. Også ødelegger du alt med den avslutninga....

Men men, jeg kommenterte iallefall :D

Esquil sa...

hehehe
all lordx-lesingen må ha ødelagt meg.

Lilly Craft sa...

jeg må innrømme at jeg begynner langsomt å dreie mot desperat. men ikke for enhver pris. desperasjonen stammer fra den ensomheten som kommer og biter meg i ræva når jeg skal sove.

jeg savner han som vil stryke meg over håret etter en drittjævlig taxinatt, og si at han ikke vil at jeg skal utsette meg sjøl for den dritten mere.

jeg savner han som sjenker meg et glass rødvin, når bekymringsrynkene formerer seg.

jeg savner han som tar ømt og varsomt på meg, og hvisker meg stille i øret at jeg har deilig hud og at jeg er mjuk og god når jeg er lubben.

jeg savner han som ikke skal vise seg som verdensmester i g-punkt og orgasme.

jeg savner han som er øm og snill og som er ærlig når han sier at jeg er den stjernen han tittet opp på, på himmelen, men ikke så, fordi det var så mange der...

Esquil sa...

fint skrevet lady keira :)

håper du finner frank, og hvis jeg skal driste meg til et råd, så vil det være å skjule eventuell desperasjon så godt du klarer. det er dessverre spillets regler at vi helst vil ha det som virker vanskelig oppnåelig.

***

Siden jeg har fått flere hint (tine, kristin) om at slutten ødela stemningen, klipper jeg ut slutten og flytter den hit. Takk skal dere ha, jeg setter stor pris på konstruktiv kritikk.

---

Og kanskje drypper det noe seigt grønt noe ned på din nakne hud, og du oppdager at mannen din henger over deg og sikler.
- Er du klar for action, Baby, sier han.
- Joda. Vil du prøve å ta litt på skulderen min? svarer du.
- Skal skulderen være helt naken?
- Ja.
- Åhh. *graul*
Han stryker deg langsomt med hånden på skulderen mens det renner tårer og snørr fra ham.
- *Hulk* *snufs* *hyl* *hu-hu-hulk*, sier han.
- Går det bra? spør du, omtenksom og kjærlig som du er.
- Jaahh *hulk* *snufs* åhh...
- Kanskje du skal prøve å jokke meg forsiktig mot låret?
- Åh-ÅHH.
- Kom du?
- Eh ... ja.
- Patetisk.
- Det er din skyld.
- Å jasså.
- Du sa jokke.

Betty Boom sa...

Lykke til med jakten!

Jeg som kjenner Lady_keira kunne kanskje tro at dere var et bra par.

Betty

Anonym sa...

Ja, nå kunne jeg flytta te Flatåsen :)

Esquil sa...

kanskje det du :) hva har du å by på av argmenter da?

jeg tenker at jeg er en noe utypisk 35-åring, siden jeg lå til lagring i en del år. andre på vår alder er veldig raske med å flytte sammen når de blir sammen, og ser ut til å styre mot unger bil og hus kjappest mulig. mens jeg har gooood tid. jeg har noen år jeg må ta igjen, og har ikke akkurat lyst på unge i dette tiåret ihvertfall. det er derfor jeg tror at min neste kone er yngre enn meg. men som sagt, aldri si aldri, banker jennifer aniston på døra så sliter jeg.

Esquil sa...

hehe vi posta samtidig tine :)

mellom oss sagt, Flatåsen er et trist sted. Det er nok best at jeg kommer til Solsiden. men da får jeg vel juling av kisen din.

Betty Boom sa...

Hvis argumentspm var til meg, så tror jeg dere har noe å lære hverandre.

Humoren passer nok.

Passelig dårlig skjult desperasjon begge to :-)

Betty

Esquil sa...

haha

har du tatt gerd liv vallas brevkurs i menneskekunnskap?

Betty Boom sa...

Jeg er god på å ta kritikk ihvertfall. Alt for god. Så det var bra hun ordnet med en god sykelønnsordning for "sånne som meg".

Betty

Anonym sa...

Jeg er på leiting etter noe å kjøpe, så vi kan sikkert finne en leilighet på min side av byen, med plass til både deg og han andre :D

Jeg er 25, i godt lønnet,stabilt arbeid, har ingen planer om barn de nærmeste 3 år, og stabilt godt humør :D

Men jeg antar at det kanskje passer bedre med en som ikke har vært i ett forhold de siste 5,5 årene og ikke har noen planer om å ende det? :D Jeg kan tenke etter om jeg har noen venninner som kan passe? :)

Esquil sa...

høres bra ut. det må være stor leilighet det da, siden du ikke tør å treffe meg iflg. en kommentar jeg leste hos kent :)

Anonym sa...

Ja, jeg går for den gamle leiligheten te Litj-Ivers :P

Hehe tørr jeg ikke? Nei, jeg blir litt flau når jeg møter kjendiser :D Men det hadde vært artig å se tennene dine! :D

Esquil sa...

hehe
det er du det ja :) godt valg.

nååå ... jeg får gå helt greit i fred på gaten da. men takk for å bidra til selvbedraget mitt :)
tennene mine er ikke noe syn for sarte tannlegesjeler, de ser ut som Dresden 1945.

Anonym sa...

Nei fysj, den leiligheten er litt for macho-ungkar for meg :D også så mye som må vaskes da...

Og du har bare fått gå i fred fordi jeg ikke har sett deg. Jeg har autografblokk i veska og mobilkamera klart. Og om tenna dine er i såpass dårlig form, burde de absolutt fått litt TLC :)

Legg til din egen Evil Dentist på msn for en personlig vurdering av dine tenner :D (tinesol@online.no)

Esquil sa...

ingen kontakter samsvarer med søket..

hva er tlc? tine's loaded cannon? skal du blåse tenna mine til smitherens?

Anonym sa...

Tender love and care :D
tinesol@online.no? helle måne :D Mail meg da.

Og jeg blåser jo ikke tenner, jeg BORRER de :D (eller trekker de...)