17. desember 2006

Besøk nummer 100.000

... burde komme i ti-tiden i kveld, pluss minus noen timer. Sjekk telleren nederst på siden, lag gjerne en lyd hvis det ble deg!

EDIT: Besøkende nummer 100.000 dundret inn klokken 17.15.31, og vi skal se på hva telleren kan fortelle oss om denne personen:

Besøkende nummer 100.000 bor i Dubai, en av de sju Forenede Arabiske Emirater, ved Den Persiske Gulfs kyst på den Arabiske halvøy. Han søkte seg hit via søkesystemet i Blogger, ved å søke etter "Vibeke Skofterud". Han jobber i Emirates Telecommunications Corporation, han bruker Microsoft Explorer 6.0, han bruker windows XP operativsystem, han har kone og to barn, lever et godt og trygt liv uten de store toppene og bunnene, men han bærer en dyp lengsel inni seg, en gnagende uro, og iblant, mens konen passer barna, trekker han ut i gatene, går helt til kanten av ørkenen hvor han pleide å møte henne de ukene hun bodde på Oasis Hotel, og han tenker, om han hadde greid å være sitt vanlige, vittige jeg, om hennes blonde hår og blå øyne ikke hadde transformert ham til en bablende idiot, så kunne livet vært et annet nå, og han ser drømmende ut over ørkenen, gjerne i ti minutter, gjerne i femten, men hvis vinden star fra havet og lyset er som den kvelden han kysset hennes myke, fyldige, nordiske lepper og hans nesetipp berørte de bittesmå hvite hårene som skilte seg ut i kontrast til den varme, lett solbrente huden hennes, hun kysset ham rett på hjertet den kvelden, sugde sjelen hans i seg og tok den med til Norge, slike kvelder kan han betrakte sanddynene en god time, før han river seg løs og returnerer til sin kone, sine barn, og sin PC med skjermoppløsning 1076X768 pixler, hvor han søker henne opp på nett og havner som besøkende nummer 100.000 i Rølerbloggen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hallo looser!Du fortjene det hær!!!!

Ujevne tanker sa...

Får man premie, Esquil?

Esquil sa...

Du skal få hele månedsomsetningen i bloggen :)

takk anja. men du bør slå på skrivekontroll, alle de fire første bokstavene i det andre ordet er feil.

Anonym sa...

Haha
Og slik staves mitt navn : Anja

Anonym sa...

Gratulerer:)

Anonym sa...

Ha ha!

Anonym sa...

Det er virkelig forbausende hvor gode statcounterne har blitt, til og med skjermoppløsning da, gitt!

Anonym sa...

Imponerende hva man kan lese ut av webtjenerens logger nå til dags.