21. desember 2006

SlaveKvinne Torsdag

Så gikk altså Norges beste blogg til finalen i kåringen av Norges beste blogg. Nei, jeg har ikke fullstendig mistet bakkekontakten. Jeg snakker om LordX Son Of Man.

Da jeg avtalte skitten valgkamp med Lorden, glemte jeg at det er vanskelige å drive skitnere valgkamp mot ham enn han klarer selv. Dessuten er Lorden noe av det det morsomste som har skjedd internettet. Lorden ble stor på serien KjendisRumpe Fredag, hvor han postet paparazzibilder av kjente kvinner tatt bakfra.

Kjendisrumpe Fredag var morsomt. Fortsatt er det KRF-postene som drar flest lesere til Lord-bloggen, skal vi tro hans egen liste over mest leste poster. Lorden var kanskje morsommere før, men han er fortsatt kongen, han hadde mye å gå på. Vi elsker Lorden. La Lorden holde på.

Men med lorden som ideal kom det andre mindre morsomme menn som ville prøve det samme, for eksempel peter andrej som lot det hagle med ukens-kvinne-postinger en del oftere enn en gang i uka. Mihoe bremset utviklingen da hun tok Lorden hardt i ukens bloggemannsgris:

Kent har selv innrømmet at han er en liten, varierende tykkfallen ung mann med liten penis, og det er en formildende informasjon. Samtidig gir han de resterende og påfølgende mannsgrisene et ansikt siden det antageligvis er slik de ser ut hele gjengen.

Kent liker altså anorektiske kjendisdamer, og når han attpå til i en post kritiserte en Nikemodell for å være for feit kan man spørre seg hvordan det ligger an med selvinnsikten. Hvis det er tilfellet at han selv er tykkfallen er det kanskje ikke så lurt å begynne å kritisere andre for å være det? Eller gjelder det kanskje forskjellige standarder for menn og kvinner?

Han ligner de andre mannsgrisene som kommer til å følge i denne føljetongen ved at det meste kan tilgis en kvinne som i hans øyne er vakker. Det er ikke så viktig hvem de er eller hva de gjør så lenge de ser bra ut. Og dette er selvsagt klassisk mannsjåvinisme.Mye kvikksølv har rent i sjøen siden den gang, og nå står altså lorden i ferd med å bli kåret til Norges beste blogg. Og det er et signal den neste generasjonen bloggere vil ta til seg. Kanskje får vi se

-----
SlaveKvinne Torsdag:

Dagens slavekvinne er Tera Patrick, ferdig servert merker jeg.

Hun ser fin ut hun merker jeg. Men det som er greia med damer. Er at det går ikke an å se på dem om de er gode i senga. Kanskje er Tera her som et stivfrossent lik, mens den halvstøgge dama ned i super'n er vill og våt som en nyfanget oter hvis du først får lagt henne i jern.

Derfor er det på tide vi tester alle damene i verden. Så setter vi et merke i panna på dem. Slik som inderne gjør. Vi kan gradere dem etter regnbuen fra rødt merke for ildfull til blå for iskald. Hvis alle damene har merke. Så kan vi gutta se med en gang om de duger merker jeg.Og hvis det blir noe hyling om likestilling. Så er ikke det noe problem. Vi tester alle i samme stilling merker jeg.

----

Uh. Beklager. Det skremmer meg hvor bra jeg greide å simulere grisemann. Men dette var parodi, ironi, dikt og forb løgn. Teksten er i rettferdigheten navn ikke basert på en Lord-idé, det er basert på grisemenn jeg har jobbet med eller vært stasjonert med. Grisemenn uten humor er fryktelig slitsomme, du trenger ikke være feminist, det holder å være humanist for å plages av mannsgriseri. Are Sende Osen hadde nok opplevd mye det samme som meg da han siterte fra lunsjsamtalene sine:

En dag la den største grisen hånden på skulderen min og sa "Hu Grete Faremo vettu", og jeg tenkte, endelig vil han snakke politikk, takk og pris, ikke noe om analsex og hvordan menstruasjonsrødt fittslim setter seg i skjegget i dag, og fyren fortsatte "Hu Grete Faremo tar'n i kjæften. Æ skjer det på 'a. Hu tar'n i kjæften."

De er der ute. Jeg ser dem hver dag i telleren min. Og når lorden vinner øker sjansen for at de starter egne blogger, velter inn over bloggosfæren, pingetjenestene og kommentarfeltene.

Den siste sjansen til å stoppe dem er i dag. Stem i kommentarfeltet på Tordenbloggen og eller i margen min. Og jeg oppfordrer alle til å legge ut stemmeboksen i sin egen blogg, slik at bloggleserne kan avgjøre dette.

Dette er det eneste grisebildet i hele Rølerbloggen,(EDIT: nei, sannelig ble også det sensurert) og hvis du ikke har skjønt det så er det et eksempel på hvordan jeg ikke vil ha den norske bloggosfæren. Jeg er ikke skrudd sammen annerledes enn andre menn, også jeg liker å se på vakre kvinner. Men helt seriøst her på slutten: jeg synes samfunnets fokus på kvinners utseende har gått rimelig av hengslene, og jeg vil ikke bidra ytterligere til galskapen.

Merker jeg.

9 kommentarer:

Anonym sa...

legge ut stemmeboksen på egen blogg du. det var nedrig det. jeg gratulerer. og sånn subtil skitten valgkampanje da. det er også nedrig. Gratulerer.

Så nå så fort jeg finner ut av det med stemmeboksen så skal jeg ha det også.

Anonym sa...

merker jeg...

Esquil sa...

Jeg har også mailet folk jeg vet stemmer på meg og sagt, quote "håper jeg vi kjører fair play, altså unngår en-mann-femti-maskiner- trikset. Det er mennesker i andre enden også."

Anonym sa...

Dere er så søte, merker jeg. :)

Anonym sa...

Jeg merker jeg blir forbanna på merker jeg for dere skriver merker jeg hele tiden og så spør jeg jeg meg selv 10 ganger merker jeg, hva faen mener de med merker jeg? Også merker jeg at jeg ikke vet det merker jeg
:P :@

Esquil sa...

Det er en ikke uvanlig lordx-formulering, merker jeg. På samme måte som å. Dele setninger midt i som meitemarker. Dette er tross alt skitten valgkamp :)

Anonym sa...

:D
Du er god til å være fake-Lordx.
Siden jeg knuser Lorden i xbox,så stemmer jeg litt på han, jeg. Skal slenge inn en stemme på deg og, men siden lorden og jeg goes way back, til før-blogg-tiden,føler jeg meg bundet til å stemme litt mer på han.

ELLERS er trøndere med gnagsår på kneet veldig bra!

Betty Boom sa...

Gratulerer med seieren, Esquil.

Betty

Esquil sa...

klemz :)