28. desember 2006

Ex'ens nye flamme

Men seriøst, kjære leser, du har blitt dumpa. Og ikke bare det, kjæresten din har funnet seg en annen. Face the music, det er over, det hjelper ikke deg om ex'ens nye kjæreste er så støgg at unger gråter av synet, D-E-T E-R O-V-E-R. Glem den kampen, spis is og tenk på fisker i sjøen.

Vi hadde altså denne voten:

Du har blitt dumpet. En tid senere treffer du ex'ens nye flamme. Vil du at vedkommende er

deilig
disgusting

Og nesten dobbelt så mange foretrakk 'disgusting' foran 'deilig'. Jeg forstår det ikke.

La oss si at ex-dama dropper deg og blir sammen med f.eks. Trond Espen Seim. Eller at ex-typen blir sammen med Ane Dahl Torp. Da har du virkelig noe å skryte av når det nye paret dukker opp på TV. På samme måte som ex'ene til Ari Behn og Mette-Marit brått fikk oppjustert statusen.

Pluss: man unner da det beste for mennesker som har elsket en, selv om det var for et avgrenset tidsrom?

Kjære leser, kan du være så vennlig å forklare meg det, sakte og tydelig, så jeg forstår utfallet av denne pollen?

15 kommentarer:

Anonym sa...

Sorry, kamerados. Jeg stemte ikke.
Men jeg tror jeg må slutte meg til Mina når hun sier heller tøff enn pen, heller kul enn søt. (Det være seg hvis man må velge, selvsagt.) Altså; jeg hadde antakelig stemt "deilig" fordi jeg heller vil være smartere enn ex'en.
Men hvis ex'ens nye flamme har både brains og looks, da har vi en case.

Takk for meg.

Esquil sa...

jo, men det var derfor jeg skrev deilig og ikke pen, fordi deilig går etter mitt skjønn på mer enn bare utseendet. Jeg mener attraktiv vs ikke attraktiv.

Anonym sa...

Det er viktig å ha antennene ute. Jeg mener man kan oppfatte om det er uggler i mosen og om man er i fare for å få fyken. Da er det bare å dumpe dama umiddelbart. Deretter kan man si at man dumpa dama og at hun måtte ta til takke med f.eks Kåre "Med kuk langt ned på låret" *Litt overdrivelse der kanskje...dette bidro IKKE kjenner jeg*

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

I mine øyne har ikke eksene til Ari og Mette-Marit fått særlig høynet status (jeg vet ikke en gang hvem det er), men i den grad en halvside i Se&Hør kan ha ført til noe slikt, betviler jeg sterkt at det har noe med deiligheten til Ari og MM å gjøre!

Jeg tror heller ikke alle menn og kvinner i gata vil være enig i at man unner eksen sin det beste.

Det som teller, er ikke en objektiv "stygg" eller "deilig", men hvorvidt han/hun er styggere eller deiligere enn meg! Hvis jeg ser at den nye dama til eksen er en klasse over meg, er sjansen stor for at han også vet det... Og er hun styggere enn meg, har han innsett at jeg var det beste han kunne få, og måttet ta til takke med ei fra hylla under.

Doh!

Esquil sa...

I det tilfellet diskuterer vi da deiligheten til krompen og søstra, og dens effekt to ledd unna. Jeg tror nok ex'en til MM, han som er pappaen til lille marius, gjør det adskillig bedre på byen nå som han kan tilby det som falt i kronprinsessens smak. (Og at det i så måte har lite å si om han har vært i se og hør eller ikke.)

Men det du sier i andre avsnitt er kanskje sannsynlig, ja. Det fins jo mange typer forhold og mange typer brudd.

Esquil sa...

Forresten, Lea Organa, jeg ser at trafikken fra "slik knuller du en kvinne sier prinsesse lea"-artikkelen i dagbladet har tatt seg opp i dag. Og her er grunnen:

EN ENER: Saken om kvinner som forteller om sine sexopplevelser på nettet ble mest lest på Magasinet på nett i fjor.

Mest lest! Hele året! Grattis til deg og bloggosfæren, nå har vi jaggu blitt flinkere enn selveste dagbladet til å finne tema som trekker lesere.

(Og dagbladet trekker konklusjonen at de må skrive mer om sex... godt å føle at man har gjort noe for å påvirke samfunnet, ikke?)

Anonym sa...

Uansett, og samma hva, så vil det jo være subjektivt hva som er attraktiv og ikke attraktiv. Det spiller jo ingen rolle om ex'en syns den nye dama si er deilig hvis alle andre mener hu er hundstygg. Hi hi!
Ellers er Lea absolutt inne på noe i andre avsnitt.

Anonym sa...

Men hvis den nye dama til xen er STYGG (og vi går ut ifra at xen har en viss standar), betyr ikke det at du også er stygg, da? Jeg mener, hvis HAN har slått opp med DEG, for så å gå til en STYGG DAME, da er det kanskje ikke helt positivt? Og hvis du har slått opp med ham (og vi fremdeles tror at han har denne standaren sin og ikke vil date hvemsomhelst), og han så går til en stygg dame, da ligger du heller ikke så godt ann rent utseendemessig.

Sånn er det på ungdomskolen, iallefall;P

Esquil sa...

Det Maren sier er vel noe av det samme jeg tenker. Så da er jeg vel på ungdomsskolen i mental alder jeg da :)

Røverdatter: det kan du si men ikke uten samtidig å hevde... hm dette tror jeg jaggu jeg tar en egen post på. ("det kan du si men ikke uten samtidig å hevde" er en teknikk for å innlede en setning hvis du leker politiker og ikke har tenkt ferdig svaret ditt.)

lanzetudor sa...

Som mann er det beste å bli dumpa til fordel for en fin dame. Det er min erfaring.

Esquil sa...

hehehe

har du sett hva jeg sa om det i forrige kommentarfelt? ;)

Anonym sa...

Esquil: Helt enig med deg. Jeg vil MYE heller være kulere og greiere og mer ålreit! Det varer iallefall (forhåpentligvis) fortsatt når man blir så gammal at puppa må rulles opp i bhen og ansiktet ser ut som en engelsk bulldog.

Anonym sa...

Å bli dumpet for noen som er "styggere" enn seg selv er ikke en ære akkurat.

Anonym sa...

ALLE FORTJENER DEN MAN VELGER!!