22. desember 2006

*gone bananas*

Takk!

Redigert 2014: Tordenbloggen, som dette innlegget opprinnelig linket til, har forsvunnet av nett. Så jeg rekapitulerer kåringen her.

I 2005 kåret Dagbladet Norges beste blogger.  Kåringen ble gjort av en jury, og Vampus' Verden (Heidi Nordby Lunde) vant. I 2006 ble ikke denne kåringen fulgt opp av Dagbladet, så bloggmiljøet arrangerte sin egen kåring: Tordenbloggen. Vinnerne ble

2006: Esquil Røler Om:
2007: Glamourbibliotekaren
2008  Revolusjonært Roteloft (Ida Jackson)
2009: Revolusjonært Roteloft
2010: Saksynt (Gunnar Tjomlid)

Tordenbloggen var landets mest anerkjente bloggekåring i denne perioden, og er også referert til i bøker som Gi meg en scene og Sosiale Medier. Etterhvert fikk pene mennesker med selfie-baserte blogger flere lesere enn tekstbaserte blogger. Men Tordenbloggen fortsatte å fokusere på tekstkvalitet, motebloggene som ble nominert nådde ikke opp. Ergo ble Tordenbloggen i mindre grad en kåring av de mest sentrale bloggene i landet, og Vixen Blog Awards tok over hegemoniet.

Dette er en titt på kåringen i 2006, før rosablogg-utviklingen startet, og mens tekstbloggene fortsatt var landets største blogger. Vampus' blogg var mest lest, nærmest henne fulgte en håndfull jevnstore blogger, deriblant den du leser nå. En drøss blogger ble nominert til Tordenbloggen, en jury var inn i bildet, og 128 blogger ble tatt ut til første runde.

Første runde

Okay, da er vi i gang. De som har hørt på podcasten av trekningen vet vel allerede hvem som skal ut i kamp i dag, men for dem som ikke har hatt gleden av å høre min Finn Bjelkelignende stemme så kommer det her en liten gjennomgang av dagens deltagere:

ANNE SELVEKSPONERER

Annekake har holdt på i snart to år skriver hun, og publiserer gjerne bruddstykker av samtaler. Ofte handler det om sex, og kanskje er det en av de mest særegne bloggene i vår del av bloggelandskapet? Annekake har utvilsomt funnet sin bloggestemme og er en sterk utfordrer til å ta seg videre herfra.

ESQUIL RØLER OM:

En av de mest markante bloggene dette, og kanskje også en av de beste? I utgangspunktet ville jeg tippe at denne er dømt til å nå langt i konkurransen, men etter hva jeg forstår så er Esquil på ferie i disse dager. Vil det bety at han kan vippes ut av konkurransen allerede i første runde av velfungerende kampanjer fra de andre i puljen?

FRED UT, SØNN

En av de aller beste filmbloggerne våre og en personlig favoritt. Han skriver filmanmeldelser som ingen andre, og ikke minst er utvalget av omtalt film alltid spennende og akkurat passe alternativt. Filmbloggmiljøet er kanskje ikke det aller største, men mitt tips er at det er stort nok til å sende Fred Ut videre herfra. Jeg håper ihvertfall det.

FR.MARTINSEN

Jeg føler meg rimelig trygg på at Fr.Martinsen karrer seg videre herfra uten alt for store problemer, og det er velfortjent. I likhet med Annekake har hun funnet sin egen særegne bloggestemme, har bra frekvens og jevnt høyt nivå på det hun skriver. Dessuten finner hun gjerne plass til Tom Waits og annen god musikk. Jeg blir overrasket hvis hun ikke er blant de fire tirsdag morgen. Særlig siden hun jo allerede har dratt i gang sin stemmesankekampanje.

GI ET LITE VINK

Maren er fra Bærum, 15 år, blond og altså blogger. Hun tror ikke selv at hun har sjans til å komme videre fra dette feltet, men har bønnfalt sine lesere om å sørge for at hun i det minste får en eneste stemme. Som en representant for en av de unge bloggerne som gir oss gamle grinebitere et visst håp for fremtiden så trur jeg definitivt ikke vi skal avskrive sjansene hennes. Jeg tror hun har en fair mulighet, og jeg blir slettes ikke lei meg om hun går videre. At hun vil få fler enn en stemme er jeg overbevist om.

REVOLUSJONENS RØST

Revolusjonens røst tilhører Mimir Kristjansson, leder i Rød Ungdom, og altså en representant for en av de politiske bloggene der ute. Den mest politiske i dette feltet ihvertfall, og hvordan det slår ut gjenstår jo å se. Nå må jeg jo tilstå at Mimir befinner seg litt i utkanten av mine bloggesirkler, og at dette er en av de bloggene jeg bare skummer fra tid til annen. Dette ikke til forkleinelse for Mimir, som etter hva jeg kan se fører en fin penn og en god blogg. På podcasten tippet jeg denne som en av de fire utvalgte, men etter å ha tenkt meg litt om så er jeg mer usikker. Jeg tror det blir jevnt, spørsmålet er om venstresiden klarer å samle seg om sine kandidater…

***Victoria***

Victoria er fra Asker, født i 79, og en av de mange flinke jentebloggerne der ute. Jada, slapp av, jeg skal nok få presset inn en kommentar om de mange flinke guttebloggerne ved en senere anledning. For mitt indre ser jeg henne liksom for meg ved samme kafebord som Tiqui, Iskwew, Beate, og enda noen til. Uansett en bra blogg med en fin blanding av samfunnsstoff og mer personlige poster, og en god mulighet til å komme langt også. Hvis hun kommer seg videre herfra da..

WEIRD STUFF

Weird Stuff er en blogg om bøker, film og det forunderlige. Nominert av Fred Ut fordi: Razorhack er ikke så revolusjonerende i formatet sitt, men han har finner alltid de morsomste lenkene og de beste historiene. Og bedre kunne jeg ikke sagt det selv. Weird Stuff befinner seg kanskje litt ute på ytterkanten av bloggebyen, og må kanskje håpe at det er filmbloggerne som løfter ham videre herfra. Men er de mange nok?

Så til stemmegivningen. Dere kan stemme på to måter. Dere kan bruke kommentarfeltet til å fortelle hvilke fire dere vil ha med videre herfra, gjerne med en eller annen form for begrunnelse. Dere som stemmer på den måten er med i trekningen om en liten premie ved reisens slutt. Derfor, og selvfølgelig for å hindre manipulering, er dere nødt til å oppgi en fungerende e-post adresse. (som selvfølgelig ikke blir vist, offentligjort eller brukt til noe som helst annet enn å trekke ut en heldig vinner)

I tillegg så kan dere bruke en poll jeg har laget for anledningen. På grunn av strømbrudd og andre videreverdigheter rakk jeg ikke å lete opp et verktøy som lot meg begrense stemmegivningen til maks fire, så her kan dere stemme på en, fem, eller for den saks skyld åtte stykker hvis dere vil. Det er anledning til å stemme både i kommentarfeltet og på pollen.

Resultatene blir talt opp etter omtrent et døgn, og så vil de heldige vinnere utpekes samtidig som en ny pulje slippes løs i manesjen.

----
 
By Elisabeth Ice Cream. November 20th, 2006 at 9:26 am

Okei, jeg vet ikke om dette er lov da, men kan man stemme på to blogger? I så fall går min stemme til kule Maren og hennes “Gi et lite vink” og Eskil “…røler om”.
By Fred Ut. November 20th, 2006 at 10:30 am

Sender videre tre. Har stemt i pollen også.

WEIRD STUFF - fordi han alltid finner fine lenker til ting jeg gjerne skulle ha gravd fram selv hvis jeg hadde tid.

GI ET LITE VINK - fordi jeg tok en tur bortom, og stemmesankekampanjen hennes var så bra at jeg nesten ikke gadd å stemme på meg selv engang. Tordenbloggens søteste blogg? Maren setter sikkert pris på ironien ved å få en stemme fra en ungdomsskolelærer som skulker jobben med å rette heldagsprøver en stakket stund for å skrive dette.

FRED UT, SØNN - fordi jeg gjerne vil være med litt til.

P.S.
En liten markering av FU,S historie i anledning post nummer 250 kommer senere i dag, så ta gjerne en tur bortom, enten dere stemmer på meg eller ikke. Besøk er fint uansett.
By Beate. November 20th, 2006 at 11:27 am

Esquil
Victoria
-fordi dette er blogger jeg leser.

Revolusjonens Røst -fordi jeg var innom i forbindelse med OD-diskusjonen, og diskusjonen var absolutt vert å få med seg, ikke minst som et lærestykke i hvordan RU skiller mellom bra og dårlig (med oss eller mot oss), samt fakta om OD, som er ingen gammel HK-er kan dy seg for å digge.

Weird Stuff, fordi jeg putter den opp på bloglines etter en kjapp titt.
By soffen. November 20th, 2006 at 11:52 am

Fr.Martinsen
Mange fine konsertopplevelser, og ikke minst fine skilt.
Dessuten har jeg truffet vedkommende live på bloggseminar
By M@rqs. November 20th, 2006 at 4:00 pm

Stem med den stemmen du har.
Hehe. Jeg skravler i mitt eget tempo, og derfor tenkte jeg å si hva jeg mener.

FredUt får en stemme inn fra venstre side. Jeg leser siden så ofte jeg kan(les: nesten daglig). Mye god film informasjon der. Og jeg husker hans start da hans “1000 filmer du må se før du dauer” ble lagt ut på på siden min. Jeg vet at blir det omtalt på FredUt så er det ofte viktig.

Så en liten en fra høyre til Weird Stuff. Fant siden nylig, men det er en av de få der ute som linker til siden til min bedre halvdel, og for det andre er jeg SCi-Fi fan.

God natt, Where ever you are
By malin. November 20th, 2006 at 5:07 pm

Mamma er best! Ingen protest! Den som er i mot, er en idiot. Yeah!

Frk. Martinsen altså.
By Tor Andre. November 20th, 2006 at 7:01 pm

Fred Ut - en av de bloggene jeg leser først i Bloglines og den eneste i feltet jeg har på blogrolls.

Victoria - fordi det var den av de andre bloggene her jeg husker klarest å ha lest.

Gi meg et lite vink - for å støtte en personlig blogg med en lovende stemme.

Weird stuff fordi jeg liker alt som er rart.
By Einar. November 20th, 2006 at 7:08 pm

Litt suspekt at man kan se de foreløpige resultatene mens avstemningen fortsatt pågår. Sånt gjør de jo ikke i Idol engang.
By Hjorthen/Red. November 20th, 2006 at 7:22 pm

Ja, jeg er enig i at den pollen der ikke er helt optimal. Jeg kom litt i tidsnød på grunn av strømbrudd og andre videreverdigheter så jeg rakk ikke å finne noe bedre. Det er i det minste likt for alle, og jeg minner om at stemmer i kommentarfeltet kan vise seg å bli viktige her!

Klokka var noe over åtte når jeg publiserte denne posten så jeg tenker vi setter fristen til klokken 9.00 i morgen tidlig. Og med hårfint over et halvt døgn igjen er stillingen altså slik:

Pollen:

1.Annekake
2.Gi et lite vink
3.Fred Ut
4.Fr.Martinsen
5.Esquil røler om
6.Victoria
7.Revolusjonens Røst
8.Weird Stuff

Kommentarfeltet:

1.Weird Stuff
2.Fred Ut
2.Gi et lite vink
4.Esquil
4.Victoria
4.Fr.Martinsen
7.Revolusjonens Røst
8.Annekake
By Morten. November 20th, 2006 at 8:26 pm

Etter hva jeg har fått med meg så logger heller ikke den stemmetjenesten IP-en til brukerne, så det betyr med andre ord at man kan stemme så mange ganger man vil på et alternativ.
By Pauline. November 20th, 2006 at 8:33 pm

Jeg stemmer på to blogger -

Fred Ut, pga en fantastisk anmeldelse av første del av Ringenes Herre, og en generelt vennlig og tankevekkende blogg

Gi et lite vink, pga udisiplinerte, sprudlende og uredde kommentarer om det meste
By Hjorthen/Red. November 20th, 2006 at 8:55 pm

Morten: Man kan stemme flere ganger, men ikke ubegrenset. Etter noen runder skal du få beskjed om at det ikke er pent å spamme, og det er det jo ikke:-.)
By Øyvind, Mechelen. November 20th, 2006 at 9:43 pm

Ah… hvilken fancy pod-snarvei-knapp, hva heter den?

Jeg stemmer på Revolusjonens Røst, fyren klarer i alle fall å provosere frem viktige debatter. Det er ikke alle forunt.
By Flopsy. November 20th, 2006 at 10:21 pm

Jeg stemmer på følgende:

Fr.Martinsen
Esquil røler om
Fred ut, sønn

Klarte ikke bestemme meg for den fjerde…
By Røvis. November 20th, 2006 at 10:36 pm

Teller stemmene i kommentarfeltet? Hm…

Da stemmer jeg på:
Fr. Martinsen
Esquil
Victoria
By i12. November 21st, 2006 at 12:00 am

Fr.Martinsen
Esquil
By Aandrea. November 21st, 2006 at 1:46 am

Fr. Martinsen fordi hun er åpen og ikke dømmende, fordi hun er intellektuell og morsom, fordi hun tagger med kunstgjødsel og fordi hun skrev om Morten Aulie der andre trodde de så et opprør. Fordi bloggen er intelligent og flink og kunstnerisk og personlig og pen og grei og hyggelig og humoristisk og lærerik og og og det er en berikelse å lese henne, men hvem f… kjøper julegavene før jul??
By Hjorthen/Red. November 21st, 2006 at 8:39 am

Da er stemmelokalene lukket. Eller rettere sagt så er de vel fortsatt åpne, men nye stemmer vil ikke bli talt med. Dette er med andre ord avgjort. Se egen post for resultater.
By Hjorthen/Red. November 21st, 2006 at 8:53 am

Øyvind: Den fancy podcastknappen finner du her:

http://www.1pixelout.net/code/audio-player-wordpress-plugin/
By elisabeth. November 21st, 2006 at 10:27 am

tyvlyttet!!!
By Victoria. November 21st, 2006 at 9:19 pm

Ser man det :-) Dette var da staselig for meg, selv om det ikke gikk videre med meg. Jeg visste ikke engang at dette var på gang, hadde jeg visst det hadde jeg sikkert mobilsert venner og uvenner og stemt på meg selv:-) Nei da. Lykke til videre til de som fortsatt er med !!

Resultater første runde 

Tordenbloggen 2006
Cup er cup
November 21st, 2006 at 8:32 am
Resultater og andre pulje ut av startblokkene
 
Da er klokken 09.00, og de fire som er så heldige å gå videre til neste runde er klare. Det var jevnt helt til det siste, og det ble etterhvert tydelig at en av mine tre favoritter i denne runden kom til å måtte takke for seg. Spørsmålet var bare hvem?

Anne Selveksponerer vant avstemningen i pollen med ganske så klar margin, men fikk faktisk ingen stemmer i kommentarfeltet. Det var allikevel godt nok til å gå videre.

Gi et lite vink lå lenge på andre plass i pollen, men falt til slutt ned på tredje. Maren sanket også inn noen kommentarstemmer og karrer seg også videre. Det hadde hun nok ikke regnet med?

Fr.Martinsen lå lenge utsatt til, men kom sterkt utover kvelden. Andreplass i pollen og flest stemmer i kommentarfeltet gjør henne til soleklar vinner i denne puljen.

Esquil røler om: slet lenge, og det så stygt ut. Det ville jo vært en overraskelse om han skulle røket ut allerede her, men til slutt så gikk det bra for den ferierende hertug Skule. Fjerdeplass i pollen, og en håndfull med kommentarstemmer sender ham videre til neste runde.

Fred Ut, sønn må dermed forlate konkurransen allerede etter første runde, og det skriver jeg med ekstremt tungt hjerte her. Av disse åtte var det nok han jeg selv aller helst hadde sendt videre, og hele konkurransen er jo bygget på hans konsept, men slik gikk det altså ikke. Femteplass i pollen og en håndfull kommentarstemmer holdt bare nesten hele veien inn. Forhåpentligvis har dette i det minste ført til at flere har surfet innom norges kanskje beste filmblogg. Hulk!

Victoria, Revolusjonens Røst og Weird Stuff sanket også inn brukbart med stemmer, men de var vel aldri i nærheten av å blande seg inn i tetkampen. Vi takker for innsatsen og gratulerer dem som gikk videre.

 
Jeg ble litt skeptisk til pollen, så jeg velger å heller stemme her.

Jeg ble også skeptisk til den pollen gitt…
By Calvin. November 21st, 2006 at 10:37 am

Er “ræl” og “røl” to forskjellige ting?
By Morten. November 21st, 2006 at 11:18 am

La meg ellers bare understreke enda en gang at stemmer i kommentarfeltet teller med, og kan vise seg å bli avgjørende. To stemmer til i kommentarfeltet i går ville f.eks sendt Fred Ut videre på bekostning av Esquil…
By Fred Ut. November 21st, 2006 at 4:41 pm


 Andre runde

 


Og så kampene 25 til 32, de siste åtte i andre runde

ESQUIL RØLER OM: vs BØRGE KING

Frist til i morgen sånn ca klokka 14.00 tenker jeg vi sier.
Comments RSS | Trackback URL
47 Comments on “Resultater og de siste kampene i andre runde”

By Tine. December 10th, 2006 at 2:12 pm
Esquil, fordi han skriver sånne ting som gjør at selv jeg ikke vet hva jeg skal si.

By Beate. December 10th, 2006 at 2:33 pm

Jeg hadde tenkt å ringe mamma for å be henne stemme på meg - men ikke når jeg er sammen med Rocette. Tror jeg.

Men ellers:
Esquil 

By Undre. December 10th, 2006 at 2:35 pm
 = Esquil


By kristin. December 10th, 2006 at 2:38 pm

Esquil fordi han er hysterisk morsom. 

 By Tiram. December 10th, 2006 at 2:55 pm

Og når jeg først er i kommentarfeltet, stemmer jeg på Børge King også.

By Elisabeth Ice Cream. December 10th, 2006 at 3:03 pm

Esquil røler om

By Røvis. December 10th, 2006 at 3:27 pm
  
(Jeg klarer ikke å velge mellom Esquil og Børge)

By saccarina. December 10th, 2006 at 3:54 pm

Esquil 
 
By Vilde. December 10th, 2006 at 4:05 pm

Esquil

By annekake. December 10th, 2006 at 4:17 pm
esquil fordi han fikk meg til å skrive det blogginnlegget som hittil har skapt mest diskusjon. av de innleggene jeg har skrevet, altså. det er vel kanskje det eneste innlegget jeg har skrevet som har vakt noe særlig oppmerksomhet når jeg tenker etter. og så er han festlig.


By Habben. December 10th, 2006 at 7:50 pm

: Esquil 

By Cow. December 10th, 2006 at 10:02 pm

Esquil 

By –> erik ®. December 11th, 2006 at 7:19 am

Esquil 

By André. December 11th, 2006 at 7:30 am

Vil stemme på Esquil

By Betty Johnsen. December 11th, 2006 at 7:38 am

Esquil
Fordi han deler av seg sjøl.

Betty

By Baard A. December 11th, 2006 at 8:17 am

Stemmer på Esquil

By Blogglaus. December 11th, 2006 at 10:00 am

Børge

By elvis bling laden. December 11th, 2006 at 10:14 am

esquil


By Einar. December 11th, 2006 at 11:33 am

esquil røler om.

By tor. December 11th, 2006 at 1:14 pm

Esquil
 

By Flopsy. December 11th, 2006 at 1:15 pm

Der runder vi av denne avstemmingen. Nå blir det en uhyre spennende opptelling!
By Hjorthen. December 11th, 2006 at 1:29 pm

Ehhh…det var altså Hjorthen som rundet av!
By ingrid. December 12th, 2006 at 12:34 am

jeg må stemme på…
*Esquil røler om 
…fordi jeg som umotivert student blir så glad av bloggen! :)
By ingrid. December 12th, 2006 at 12:36 am

nå leste jeg akkurat kommentaren over min og: hva, for sent? jaja.

Andre runde resultater

Da er de siste deltagerne som går videre klare, her er resultatene fra de siste åtte kampene:

Dyveke - Dagens Onde Kvinner 42-48
Jamaikansk Rom - Tåkeprat fra et tåkesinn 32-14
:into orbit - Beates rasteplass 28-43 
Mattisborgen - Filmdagbok 48-23
Gud bedre - Strekhjerte 43-22 
Esquil røler om: - Børge King 50-14
Nils J.Nesse - Sebrapikens mor 20-21 
I Taiwan spiser de ikke mandarin - Ars Ethica 82-18

Det var et par spennende kamper denne gangen kan man vel si uten å overdrive.

Da sitter vi igjen med de 32 hotteste bloggene i riket, og vi fortsetter på samme måte. Blogg mot Blogg, åtte kamper i morgen, åtte på onsdag.


****
 
Tine fra Taiwan er nok en av favorittene til å vinne hele skiten til slutt.

By Hjorthen/Red. December 11th, 2006 at 4:28 pm

TMwtP: En helt korrekt presisering, og jeg forsøkte å ta meg inn under podcasten, men lyktes vel heller dårlig:)

By Tine. December 11th, 2006 at 5:13 pm

Nicolas: Yeah, I rock.

Neida, men vi er omtrent i så ulike sjangre som du kan få det, og du skriver bra om ditt på en intelligent måte, mens mitt ofte… vel, det er vel underholdende ihvertfall, om kanskje ikke så veldig givende.

Takk for kampen i alle tilfeller. Neste år?

By Esquil. December 11th, 2006 at 8:49 pm

Takk for alle stemmene og de hyggelige ordene i forrige kommentarfelt! og en stor bjørneklem til børgeking.


Tredje runde 

  
I den siste kampen i denne delen av andre runde møtes storkanonene Reality Challenged og Esquil røler om: Begge to tippet som hete navn for semifinalesjanser før konkurransestart. Nå må en av dem ut. Du bestemmer. Kjør hårdt!

REALITY CHALLENGED vs. ESQUIL RØLER OM:
  
Frist til sånn ca klokka 09.00 i morgen tidlig. Måtte den beste vinne!

By TMwtP. December 12th, 2006 at 8:50 am
Stemmer på Esquil.
 
By Tromp. December 12th, 2006 at 9:22 am

Vel vel. Det er ikkje så morosamt å røyste lenger. Men finn ei eg vel å ta i kommentarfeltet fordi ho har vinne gunsten min i den daglege bloggelesefana: Mihoe.

By kristin. December 12th, 2006 at 9:46 am

Og så må det nesten bli Esquil jeg ønsker videre. Jeg har fulgt ham lengst, og ledd aller høyest av ham. Men jeg elsker Mihoe også!

Dette blir bare verre og verre.

By Marion. December 12th, 2006 at 10:04 am

Selveste og selveste, du. Jeg har stemt i pollen, men vil gjerne gi en ekstrastemme til Mihoe for imponerende jevnlig oppdatering og tematisk variasjon.

By Tiram. December 12th, 2006 at 10:14 am

Hm, det må bli Reality Challenged — et par av de andre får stemmer i pollen …

By Habben. December 12th, 2006 at 10:25 am

Her er det bare å bite plomberingene flate og stemme i vei: Mihoe bør i rettferdighetens navn vinne hele skiten.

By Dyveke. December 12th, 2006 at 10:26 am

Esquil.

By jokke. December 12th, 2006 at 10:34 am

Jeg stemmer på Reality Challenged

By fjordfitte. December 12th, 2006 at 10:36 am

Reality challengend

By numlok. December 12th, 2006 at 10:51 am

Stemmer lett på reality challenged. aiai

By Prinsesse Lea. December 12th, 2006 at 11:05 am

Stemmer på reality challenged. Resten av stemmene holdes hemmelige. De er jo så fantastiske alle sammen! :)

By lotten. December 12th, 2006 at 11:28 am

Mihoe.

By Røvis. December 12th, 2006 at 11:34 am

Ja, dette blir bare verre og verre!

Esquil

By Elisabeth Ice Cream. December 12th, 2006 at 11:36 am

Mine hjerters kjære: (..) Esquil

By Thorongil. December 12th, 2006 at 11:36 am

Mine stemmer går til:

Reality Challenged


By –> erik ®. December 12th, 2006 at 11:44 am

Jeg kjenner ikke alle involverte. Men slik blir det:
Mihoe (kan vi ikke bare krone henne straks?)

By Esquil. December 12th, 2006 at 11:52 am

m… mmhhh… nei. flytter mhh- stemmen min i denne runden til neste runde…

By Beate. December 12th, 2006 at 12:05 pm

Esquil

By Lindkvist. December 12th, 2006 at 12:05 pm

Mihoe.

By Iversen. December 12th, 2006 at 12:34 pm

Esquil røler om

…og jeg syns fremdeles dette er umenneskelige valg til tider. Fred ut.

By Blogglaus. December 12th, 2006 at 12:50 pm

Det må bli Reality Challenged. I de resterende parene synes jeg ikke jeg har nok grunnlag til å velge!

By Maren. December 12th, 2006 at 1:03 pm

Esquil (troor jeg har sagt før her også, men hvis ikke så er det fordi han er ærlig, flink og original. Og “Esquil” høres kult ut.)

By Vilde. December 12th, 2006 at 1:08 pm

Esquil!

By Baard A. December 12th, 2006 at 1:13 pm

Begynner å bli fristende å la være og stemme nå, men får bite tennene sammen og gjøre et forsøk.. Stemmer på Mihoe (sorry Esquil - denne var kjip)..

By Sexy Sadie. December 12th, 2006 at 1:35 pm

Esquil

By Shamini. December 12th, 2006 at 1:54 pm

Esquil

By Blogglover. December 12th, 2006 at 2:26 pm

Mine stemmer går til
Esquil (For å skrive sykt bra, men fryktelig synd at han må knocke Mihoe)

By André. December 12th, 2006 at 2:28 pm

Esquil! :D

By puroG. December 12th, 2006 at 2:43 pm

“It looks like you have already voted. Your vote was not counted.” ??? Det kan jeg ikke si å ha merket.. hmm

By elvis bling laden. December 12th, 2006 at 3:05 pm

Nå begynner det å bli hett her inne. Når meldte vi oss egentlig inn i denne konkurransen, og viste vi egentlig hva vi gikk til? Dette føles litt som min tid som musikkanmelder, hvor jeg forsøkte å gi terningkast to til noen kompiser av meg. Da ga jeg opp. Og dette får jeg ingen penger for engang. Så hvorfor gidde?

Er det forresten nå vi bør begynne med taktisk stemmegivning?

uansett:
reality Challenged

Til dere jeg stemmer på: Dere er fantastiske
Til dere jeg ikke stemmer på: Dere skjønner, jeg må stemme taktisk, så jeg stemmer på de dårligste, sånn at jeg kan vinne. Litt sånn Christer Falck på robinsonekspedisjonen.

By Tor Andre. December 12th, 2006 at 3:41 pm

Tredje runde allerede? Jeg har hatt en travel uke og ligget flat med influensa noen dager, så jeg føler meg helt utenfor. Begynner kanskje å bli på tide å få ut en obskur artikkel om Bollywood jeg har ruget på en stund for å legge inn aksjer på neste runde…

Mine stemmer i denne runden blir på
(..)
Reality Challenged

By Isak. December 12th, 2006 at 4:29 pm

Esquil. Tough one, men heia RBK. (Jeg vokste nemlig opp i Trheim) 

By Karen. December 12th, 2006 at 4:33 pm

Mihoe!

By Hjorthen/Red. December 12th, 2006 at 4:57 pm

Habben: Ikke vær frekk, husk at du skal ut i kamp mot Guds sendebord på jorden i morgen og trenger all den velvilje du kan få!

Erik: Litt for tidlig å krone Mihoe enda, det er vel fortsatt et par stykker med som kan bli tøffe å hanskes med selv for henne, og dessuten så er kampen mot Esquil langt fra avgjort. Der har det bølget frem og tilbake en stund kan jeg vel si?

By aandrea. December 12th, 2006 at 5:00 pm

Mihoe for stabilitet, raushet og humor.

By Mia. December 12th, 2006 at 5:04 pm

en stemme til mihoe også da

By Iversen. December 12th, 2006 at 5:08 pm

Hjorthen: Guds Sandefjord? :D
By Tine. December 12th, 2006 at 5:12 pm

Ok, nå klippet jeg fra Dyveke.
(..)
Esquil.

Veldig hendig.

By Superman. December 12th, 2006 at 5:44 pm

Mine stemer går til det som vare Norges to morsomste menn; LordX og Esquil

By L. December 12th, 2006 at 5:59 pm


: esquil


By Undre. December 12th, 2006 at 7:30 pm

= Esquil (Mihoe fikk stemmen i pollen ;) )

By Alice. December 12th, 2006 at 7:42 pm

Mihoe! Lykke til.

By annikken. December 12th, 2006 at 10:01 pm

Esquil får min stemme.


By saccarina. December 12th, 2006 at 11:06 pm

Og så var det den vanskelige: Mihoe – Esquil.
Helst ville jeg sett begge videre, men det går ikke.
Da blir det en trønderstemme til Esquil.

By yabasta. December 13th, 2006 at 12:47 am

Mihoe

By Fred Ut. December 13th, 2006 at 6:25 am

ESQUIL. Tenkte å stemme taktisk for å få Røverdatter vs. Mihoe litt senere, men Esquils skitne valgkamppost overbeviste meg.

By Hjorthen/Red. December 13th, 2006 at 7:01 am

Jeg hadde egentlig tenkt til å avslutte det hele nå, en time for tidlig, siden jeg er trøtt og sliten i dag og helst vil komme meg i seng. Men etter å ha talt opp så ser jeg at i en av matchene så skiller det bare en eneste stemme, så da får vi heller vente til klokka er blitt ni da…

Nei, jeg sier ikke hvilken match skjønner dere vel!

By Stein V.. December 13th, 2006 at 7:47 am

Da kan det jo være at en av disse er veldig glad for at du ikke har lagt deg enda:
Mihoe!!

By Hjorthen/Red. December 13th, 2006 at 8:03 am

Ikke usannsynlig:-)

Så får vi se om det har skjedd noe i pollene også på denne timen.

Men NÅ er altså disse kampene avsluttet. Snart tilbake med nye kamper og resultater.


Tredje runde resultater

Mange tøffe kamper i den første delen av tredje runde, og det var jevnt i de fleste av dem langt utover dagen i går. Det var først utpå kvelden at vinnerene begynte å utkrystallisere seg.

Stor spenning knyttet seg til møtet mellom Mihoe og Esquil i denne runden, og igjen ser vi VM-syndromet. Esquil var to stemmer fra å ryke ut i innledende runde, mens Mihoe var overlegen i sin pulje. Esquil slo Børge King ganske komfortabelt i andre runde, men Mihoe lagde julemiddag av Rød Svane. Men i denne runden så ble det Mihoe som fikk problemer. Ja mine damer og herrer, den kanskje største forhåndsfavoritten måtte altså bite i gresset i tredje runde etter en durabelig kamp! Esquil er i åttendedelsfinalen.


Gjemmestedet - Anne selveksponerer 67-79
Kristiane.org - Fjordfitte 51-65
BYens BEste BOsted - Cum Grano Salis 69-39
loRdx - Tiramteateret 80-79 (Begge fikk en stemme hver i den timen jeg har brukt på å skrive dette)
Jernbanespor - Mattisborgen 50-63
Iversen revisited - Fylleangst 85-34
Tidtrøyta - Marion 21-43
Reality Challenged - Esquil røler om: 86-117

Og da gjenstår det bare å gratulere og beklage. Lykke til igjen neste år!

Comments RSS | Trackback URL
110 Comments on “Tredje runde, del to. Ja, og resultater fra del en da så klart.”

By Esquil. December 13th, 2006 at 8:50 am

Oi da. Den seieren føles både godt og dårlig på samme tid. Jeg hadde vel mye flaks i går med nasjonale hendelser som gjorde bloggen min tjue ganger større enn vanlig.

velvel. mihoe som moralsk mester da.

By Hjorthen/Red. December 13th, 2006 at 9:40 am

Fremover nå blir det vel bare verre og verre? Ny trekning i morgen av åttendedelsfinalene. De tenkte jeg å fordele på to dager med fire kamper hver dag. Så blir det en dags pause med trekning av kvartfinaler. De kjører vi på en dag. Så blir det trekning av semifinaler, som vi kjører på en dag, og så blir det finale umiddelbart etterpå. Med Mihoe ute tør ikke jeg spå noe lenger…

Lurer forresten på om Mihoe falt for favorittgrepet? Jeg vurderte henne og Esquil som ganske like sånn kvalitetsmessig, og siden jeg regnet med at Mihoe var relativt klar favoritt så ga jeg min stemme til Esquil. Var det flere som tenkte slik kanskje?

By fjordfitte. December 13th, 2006 at 12:20 pm

Hjorthen: hvordan klarte Esquil å slå ut Mihoe? Og mister ikke denne cupen litt troverdighet nå, siden nesten alle mener at Mihoe er best?

By Kent. December 13th, 2006 at 12:37 pm

fjordfitte det er nesten som å si at fotball-VM mister kredibilitet siden drittlag som Italia vinner. ja og det er litt sant egentlig.

By Hjorthen/Red. December 13th, 2006 at 12:40 pm

Tja, det var jo flest som stemte på Esquil da, og det er ingen grunn til å tro at det var noe muffens og manipulering der. Det kan være at Mihoe gikk i favorittfella kanskje? At mange trodde hun var bankers og ikke stemte på henne av den grunn? Taktisk stemming av ddem som er igjen kanskje?

Troverdighet er ikke så viktig synes jeg. Skulle vi hatt troverdighet så hadde vi laget et panel og forsøkt å kåre de beste etter forsøksvis objektive kriterier. Jeg er egentlig godt fornøyd med blandingen av troverdighet og uforutsigbarhet her.

By Habben. December 13th, 2006 at 3:11 pm

Hvorfor sette ? ved Esquils seier!?? Det er greit å agitere før å under matchen, men i etterkant må man jo bare gratulere vinneren.

By Røvis. December 13th, 2006 at 3:17 pm

Enig med Habben, vant Esquil, så er det fordi han er et fremragende menneske!

By Undre. December 13th, 2006 at 6:18 pm

*fnis*

Jeg synes jeg begynner å merke en viss spent stemning i kommentarfeltet her.
 
Hjorthen: Det er du som har dratt i gang dette showet, er det slik at vi får mulighet til debriefing og oppfølging av fagfolk i etterkant, eller er du kun ute etter å utnytte oss stakkars, naive og uvitende bloggere som higer etter ære og berømmelse?

By Esquil. December 14th, 2006 at 3:08 pm

By fjordfitte. December 13th, 2006 at 12:20 pm
Hjorthen: hvordan klarte Esquil å slå ut Mihoe?

Det lurer jeg og på. Jeg spiller ihvertfall ikke med noen kort i ermet. Det ville vært for nedrig etter at jeg selv disset bruk av flere maskiner i min avstemning.

Men jeg hadde 3.200 unike brukere den dagen. Noe som skyldtes at jeg i sommer tilfeldigvis skrev ordene “vibeke skofterud” og “i dusjen” i samme innlegg. Og at hele landet akkurat den dagen søkte etter bilder av skofterud i dusjen. Så oppgjøret mellom mihoe og meg ble et skikkelig puppeoppgjør… :)

det er derfor jeg har litt dårlig følelse. det føltes ikke helt fortjent.

By Habben. December 14th, 2006 at 4:02 pm

Tror du de som leitet etter puppebildet av Skofterud *som forøvrig var ganske skuffende saker* Tenkte: her var det IKKE noen bilder av Vibeke, jeg tror jeg stemmer på Esquil isteden?

By Mihoe. December 14th, 2006 at 11:56 pm

Esquil: Jeg syns ikke du skal ha noen dårlig følelse overhode, fordi jeg tror Habben har rett i at puppe-googlerne ikke går inn og stemmer. Selv er jeg deff ikke bitter over å ha bli slått ut av deg (selv om det kanskje må innrømmes at det er bittelitt bittert å se at jeg med antall stemmer ville slått alle andre i heatet).


Fjerde runde

De første fire kampene i åttendedelsfinalen ble vel omtrent så spennende som man kunne håpe. Ihvertfall to av dem, for det ble ganske tidlig klart at Førti, feit og ferdig ikke var helt ferdig i konkurransen enda, og Lindkvist slet etterhvert også med å holde følge med Beates rasteplass.

Da var det straks mer spennende i møtet mellom Røverdatter og Storrusten. Etter å ha fulgt hverandre tett gjennom hele dagen i går så klarte Røvis å skaffe Mattisborgen et lite forsprang utover kvelden. Klokka sånn ca 01.00 hadde jeg så smått avskrevet Kristin på bærtur. Det viste seg imidlertid å være litt forhastet, for rett før klokka sju i dag tidlig så var forspranget skrumpet inn til to stemmer. I skrivende stund så er det tre kvarter igjen før jeg kan fintelle, og hvem som til slutt gikk videre får dere vite etter at jeg har satt i gang dagens fire kamper.

Fjordfitte mot Gud bedre var enda tettere, der har det stort sett stått på en stemmes forskjell hele tiden, og de har vekslet på å lede. Klokka 01.00 var Fjordfitte en stemme foran. Nå klokka sju var det Elvis og Gud bedre som hadde tåa i kvartfinalen. Fintelling og endelig resultat kommer etter dette:

Dagens fire knokkelkamper:


 IVERSEN REVISITED vs. DAGENS ONDE KVINNER

I TAIWAN SPISER DE IKKE MANDARIN vs. LORDX

BYENS BESTE BOSTED vs. ESQUIL RØLER OM

ANNE SELVEKSPONERER vs. JAMAIKANSK ROM

50 Comments on “Frarøvet seieren på målstreken”

By Numlok. December 16th, 2006 at 9:21 am

I dag vil jeg gi alle stemmene i byen til Jamaicansk rom.
(dessuten vil jeg, mest fordi Jokke insisterer, støtte Taiwans ulyst på mandarin). Hurra!

By Habben. December 16th, 2006 at 10:04 am

: Iversen
: LordX
: Esquil

…veldig bra at Sakkarina slapp å endre navn til Førti, feit og forbigått :)

By fr.martinsen. December 16th, 2006 at 10:10 am

Dagens Onde Kvinner og Lordx
By Mia. December 16th, 2006 at 10:32 am

Stemmer på Jamaikansk Rom og Tine :)

By saccarina. December 16th, 2006 at 11:00 am

Drusilla, loRdx, Esquil og Brigida.

By Einar. December 16th, 2006 at 11:10 am

Drusilla, loRdx og Esquil.

By Marion. December 16th, 2006 at 11:13 am

Jeg vil stemme på Drusilla. Og det er helt ok å bli slått av Saccarina :) Det er litt verre at 
Fjordfitte gikk ut, synes jeg.

By Dyveke. December 16th, 2006 at 11:26 am

- Iversen
- Tine i Taiwan
- ByBeBo
- Jamaikansk rom

Dette blir vanskeligere og vanskeligere for hver gang!!

By Røvis. December 16th, 2006 at 12:02 pm

Iversen
Kent
Esquil
Anne

By Isak. December 16th, 2006 at 12:12 pm

Ivers
Taiwantine
Esquil

Ellers merker jeg at Tordenbloggåttendedelsfinale må være en killer i hangman.

By Habben. December 16th, 2006 at 12:31 pm

Ser faktisk ut til at jeg endret navnet til Saccarina, Sorry!

By Undre. December 16th, 2006 at 1:06 pm

= Dagens Onde Kvinner
= I Taiwan spiser de ikke mandarin
= Esquil

By Sexy Sadie. December 16th, 2006 at 1:09 pm

Fjordfitte må få bli med alikevel, det er norges beste blogg.

Jeg stemmer på Brigida her i kommentarene i dag fordi Anne fikk pollstemmen.

By Fred Ut. December 16th, 2006 at 1:11 pm

Iversen og Tine får mine stemmer. Det begynner å bli tynt blant favorittene mine her nå.

By lotten. December 16th, 2006 at 1:52 pm

Fjordfitte utslått???
Jeg føler for å banne stygt på polsk istedenfor å stemme.
Holera, kurde, kanalja, Szatan!
Idz do piekla!

By CNR. December 16th, 2006 at 3:21 pm

-Jamaikansk Rom. Ja, jeg veit jeg begynner å gjenta meg selv :)

By TMwtP. December 16th, 2006 at 3:23 pm

Jeg stemmer på Iversen, lordx og esquil.

By Aandrea. December 16th, 2006 at 4:54 pm

Fjordfitte ut?
Da er jo dette over.
Hvorfor denne misforståtte holdningen at folket har noe de skulle ha sagt. Hvorfor så redd for en kvalitativ kåring? Når folk flest får bestemme blir det jo bare Pizza grandiosa, dårlige filmer og selforherligende menn eller ufarlige 18åringer som er Å så søte og morsomme, du gitt asså!
Nei, nei, ned med folk flest, og fram for eliten! Go Drusilla, go!
Så kanskje Dagens onde kvinner får være med videre?
Stemme til Drusilla og Byens beste bosted.

By kristin. December 16th, 2006 at 4:57 pm

Jeg begynner snart å grine. Disse konkurransene tar jo helt av. Som sagt, Hjorthen, stiller du med kriseteam i etterkant? Også til oss som må ta umenneskelige stemmevalg?

Velvel, noe må der jo stemmes.
1. Iversen fordi han er så søt.
2. Tine fordi hun er så søt (men Kent skulle fått stemmen om det ikke er for at Tine vil banke meg neste gang vi sees. Og jeg tror Tine er sterk.)
3. Asshild og Gunn Samantha fordi de er så søte. (og fordi jeg tror Esquil vinner, og jeg synes de fortjener noen stemmer. Men jeg elsker trønderen likevel)
4. Jamaikansk rom. Hun er også søt.

MØKKAKONKURRANSE!

By Baard A. December 16th, 2006 at 4:59 pm

Stemmer på Iversen, Lorden, Esquil og Brigida idag..!

By Camilla. December 16th, 2006 at 6:03 pm

Lady Anne cause shes the best!!!
By Benedictekake. December 16th, 2006 at 6:45 pm

Jeg stemmer på anne selveksponerer! Hun er best, pluss veldig morsom. (Også spiller det jo en liten rolle at jeg er søsteren hennes)

By Beate. December 16th, 2006 at 6:49 pm

Dagens onde
Tine
Esquil
Jamaicansk

By andré. December 16th, 2006 at 7:06 pm

Jeg stemmer på annekake ass.

By Iversen. December 16th, 2006 at 7:09 pm


Her var man i gang, ja. Jeg stemmer på meg selv for å irritere alle dem som syns slikt er noe tøys. Faktisk hadde jeg brukt fire stemmer på meg selv om det hadde gått an.
I de andre duellene stemmer jeg på LoRdX (fordi Tine lurer sikkert til seg en haug med taiwanstemmer uansett:p), Esquil (selv om jeg elsker Gunn Samantha) og Anne som selveksponerer (litt kred for sin hensynsløse slakt av filmblogger, man får gi seg for overmakten).

Også syns jeg vi må blåse i sånt tull som avstemninger neste gang, altså, for da blir jo alt bare feil! Wæwæwæw, alle er så slemme.

By din venn Ole. December 16th, 2006 at 7:11 pm

Iversen
Taiwan-Tine
Esquil

By fr.martinsen. December 16th, 2006 at 7:27 pm

glemte å få med Anne som selveksponerer så bra.

By Sexy Sadie. December 16th, 2006 at 7:56 pm

Det er litt feil når slike profilerte bloggere som Fjordfitte og Vampus er ute av konkurransen. Begge de to har brakt bloggingen på et nivå mange av de som fremdeles er med ikke vil nå om de så blir truet med vinsj og vaier.

De bør med.

By Tine - evil dentist. December 16th, 2006 at 8:36 pm

Iversen!
LordX!
Esquil!

By Lindkvist. December 16th, 2006 at 8:47 pm

Kanskje folket som stemmer ikke har så høy utdannelse som bloggen til fjordfitte krever? Kanskje hun skriver på et alt for høyt nivå. Hahaha. På den andre side er også lettleser bloggen Lindkvist slått ut…

Stemmer på Dagens onde kvinner og Jamaicansk rom.

By Tine - evil dentist. December 16th, 2006 at 9:06 pm

SexySadie: Det er litt som å si at Venstre bør ha regjering fordi de er landets eldste parti… eller at Irland bør vinne MGP hvert år fordi de statistisk sett er best. Dette er vel en popularitetskonkurranse, omtrent som Idol, og der er det jo ikke nødvendigvis den “flinkeste” som vinner, men den som er mest populær?

By saccarina. December 16th, 2006 at 9:34 pm

Jeg synes også det er trist at Fjordfitte ikke fikk være med lenger. Hun er min personlige bloggfavoritt, men jeg skjønner jo at min smak ikke deles av alle. Samtidig er det kjekt at Elvis fikk gå videre, han har også en bra blogg. Trekningene gjør at det er tilfeldig hvem som møter hvem og når, så Mihoe ble jo også slått ut lenge før noen hadde ventet.

Det blir kjipt for den som har gått videre på bekostning av noen andre dersom vi skal ta dette så høytidelig at vi krever opplegget endret fordi en favoritt har gått ut.

By Iskwew. December 16th, 2006 at 10:04 pm

Altså.. dette er jo bare lek. Ikke noe å ta så dødelig seriøst at man krever regelendringer og sånt.

Jeg stemmer på Iversen - fordi han er blogge-lillebroren min. Og skriver morsomt og underfundig, bare adventstiden er over.

Og på Esquil fordi han har vært særdeles modig og delt en utrolig sterk historie med oss, spesielt gjennom Livet bak murene.

Livet bak murene ER årets blogg. Uten skygge av tvil.

By Gunn Samantha. December 16th, 2006 at 10:12 pm

Rødmer kledelig til Iversens kommentar.

Synd vi begge er opptatt på hver vår kant - det får bli en slik romantisk klissefilm hvor vi ender opp sammen til slutt.

By Mihoe. December 16th, 2006 at 10:44 pm

Drusilla og Lord X, Esquil og Annekake!

By Une Aina Bastholm. December 16th, 2006 at 11:28 pm

Stemmer på Anne. Dønn.

By marit. December 17th, 2006 at 12:20 am

hvorfor det umulige valget mellom loRdx og Tine?? Vel, kent fikk stemme i pollen, så Tine får stemme her. Det samme får ByBeBo og Jamaikansk Rom!

By Sexy Sadie. December 17th, 2006 at 12:21 am

Lindkvist skrev: “Kanskje folket som stemmer ikke har så høy utdannelse som bloggen til fjordfitte krever? Kanskje hun skriver på et alt for høyt nivå. Hahaha. På den andre side er også lettleser bloggen Lindkvist slått ut…”

Jeg tror du kødder med meg her, men jeg tror likevel at selv et menneske med bare ni-årig folkeskole hadde forstått fjordfittes blogg all den tid personen har lært å slå en datamaskin av og på og kommer seg på internett.

Det kreves da ikke mye intelligens, baby. Vi er jo på nettet og er sosiale jeg og du også. :ler:

By Iversen. December 17th, 2006 at 12:38 am

SS: Har du i det hele tatt lest Fjordfittes siste post? :)

By elvis bling laden. December 17th, 2006 at 12:54 am

Oj! Jeg gikk videre! Jeg har vært så travel og ikke vært på nett, så denne gangen fikk jeg det ikke med meg. Jeg innser at det er litt pinlig sammenligna med den voldsomme mobiliseringa av gamle kolleger og familiemedlemmer fra siste runde. Greit.
Dagens onde kvinner (vrient, for jeg elsker jo iversen mer. Egentlig liker jeg ikke dagens onde kvinner spesielt godt, og jeg er ofte uenig med den. Men jeg må jo inrømme at jeg neste alltid må tenke over nye ting når jeg leser den. Sånn er det jo altså ikke med Iversen, sjølv om jeg elsker mannen. Det har altså ingenting med takk for sist å gjøre. Jeg er jo ikke sånn.
LordX
Esquil
Jamaicansk Rom

By Sancti. December 17th, 2006 at 12:56 am

Jeg vil gi min eneste stemme til Iversen hvis det ikke er for sent enda.

By Iversen. December 17th, 2006 at 1:13 am

Ok, elvis. Nå er det KRIG! :D

By Sexy Sadie. December 17th, 2006 at 1:34 am

“SS: Har du i det hele tatt lest Fjordfittes siste post?”

Niks.

By elvis bling laden. December 17th, 2006 at 1:55 am

Ikke tatt for sist til Iversen der, altså. For at han ikke stemte på meg. Har ingenting med det. Altså.

Hjorten: Jeg blir først nervøs når du sier alt for rosende ting, veit du ;-)

By Nils J. Nesse. December 17th, 2006 at 3:17 am

Jeg stemmer på Anne.

By Tine. December 17th, 2006 at 4:57 am

Nå er det ikke gøy mer.

Tine
Brigida
Iversen
Bybebo

By Hjorthen/Red. December 17th, 2006 at 8:22 am

Okay, der runder vi av denne runden. Jeg går og teller opp stemmene sånn for syns skyld.
By Katta. December 17th, 2006 at 1:11 pm

Iversen
Tine
ByBeBo

By Shamini. December 17th, 2006 at 2:03 pm

Iversen
I Taiwan..
Esquil
Anne

By Hanne. December 17th, 2006 at 7:48 pm

Tine i Taiwan.
Bybebo.
Anne.

Fjerde runde resultater


Okay, etter å ha konferert nøye med meg selv så har jeg kommet til at det er like greit å avblåse hele Tordenbloggen her og nå, og heller bare arrangere en finale mellom Fjordfitte, Vampus og Mihoe. Dere kan begynne å stemme i morgen klokka 09.00.

KØDDA!

Cup er cup, kødd er kødd, og tordenblogg er tordenblogg. Det er bare å erkjenne at stemmegivningen her er en miks av popularitet, taktiske hensyn, vennskap, og sikkert flere andre elementer. I tillegg så er det nok også et snev av kvalitetsvurdering inne i bildet, for de åtte som nå er klare for kvartfinale er alle fremragende blogger. Vi kårer kanskje ikke Norges beste blogg, men det har da heller aldri vært noen målsetting. For min del så var den morsomme biten å presentere 128 blogger, hvor forhåpentligvis noen av dem fikk noen nye lesere. Hvem som vinner er jeg ikke egentlig så veldig opptatt av. (Joa, litt så…)

Jepp, jeg kan godt være med på at Fjordfitte, Mihoe og VamPus, ja og enda noen flere utslåtte fortsatt burde vært med. Men det er lettere å si hvem som burde vært der enn å si hvem som ikke burde vært der. Dessuten så er det jo en del tilfeldigheter inne i bildet her. Esquil var to stemmer fra å ryke i første runde. Fjordfitte var i praksis likt med Gud Bedre, men hadde færre kommentarstemmer. Lindkvist ville vunnet samtlig kamper i åttendedelsfinalen med sine stemmer, hadde hun bare møtt noen andre enn Beate. Prinsesse Lea var nære på å dunke ut Saccarina og ville vært en heit utfordrer i så fall, etc etc. Tilfeldighetene styrer.

Så for å konkludere nok en gang. Det er ikke sikkert at vi kårer norges beste blogg, men vi har det forhåpentligvis ganske morsomt mens vi ikke gjør det. Så langt er jeg godt fornøyd med gjennomføringen!

Så da tenker jeg dere er litt spente på resultatene, så her kommer de endelig.

Drusilla tok teten tidlig mot Iversen, og holdt seg et lite skritt foran mesteparten av tiden. Klokka 01.00 i natt ledet hun med fem. Men Iversen kom sterkt mot slutten, og det ble faktisk ganske spennende til slutt. Slik gikk det:

Iversen Revisited - Dagens Onde Kvinner

57-58

Tine møtte Lorden, og det ble langt i fra så spennende som jeg hadde forventet på forhånd. Lorden gikk rett i tet, og ble der. En komfortabel seier til morroklumpen med følgende siffre:

I Taiwan spiser de ikke mandarin - loRdx

41-55

Asshild og Gunn Samantha var nok ikke heldige med trekningen her. Esquil har jo etterhvert seilt opp som bookmakerenes favoritt, men kunne hekletøsene overraske? Svaret må bli nei. Solid seier til Hertug Skule og hans alter ego:

BYens BEste BOsted - Esquill røler om:

30-69

Anne har selveksponert seg langt i turneringen, sanket masse stemmer, og overrasket ihvertfall meg. Brigida Blanca her mer sneket seg videre. Vunnet sine kamper greit nok, og jeg trodde faktisk på seier til Anne her. Men jeg tok feil:

Anne Selveksponerer - Jamaikansk Rom 31-49

Og dermed står vi igjen med følgende åtte kvartinalister, rangert etter hvor mange stemmer de fikk i åttendedelsfinalen:

Beates rasteplass Esquil røler om Førti,feit og ferdig Kristin på bærtur Dagens Onde 
 Kvinner loRdx Jamaikansk Rom Gud bedre

By Sexy Sadie. December 17th, 2006 at 2:19 pm

Synd Eskil gikk ut.

By Habben. December 17th, 2006 at 2:46 pm

Har du begynt som spådame også nå Sexy? ;)

By Iversen. December 17th, 2006 at 6:26 pm

Dette må jeg og prøve, kanskje det funker…

By Betty Johnsen. December 18th, 2006 at 7:56 am

Jeg stemmer på Esquil jeg. Det var kanksje ikke her jeg skulle stemme…nei. Men nå vet dere det altså.

God førjulstid til bloggere!

Betty

Kvartfinale


Da begynner det virkelig å spisse seg til her, og jeg vil heller gå og spise frokost enn å lire av meg en masse pjatt her. Dere kjenner sannsynligvis godt til de åtte som er videre og vet hva dere skal gjøre nå. Her kommer kvartfinalene:

FØRTI FEIT OG FERDIG vs. DAGENS ONDE KVINNER


FØRTI FEIT OG FERDIG vs. DAGENS ONDE KVINNER

Førti, feit og ferdig
Dagens Onde Kvinner

KRISTIN PÅ BÆRTUR vs. LORDX


KRISTIN PÅ BÆRTUR vs. LORDX

Kristin på bærtur
loRdx

GUD BEDRE vs. ESQUIL RØLER OM:


GUD BEDRE vs. ESQUIL RØLER OM:

Gud bedre
Esquil røler om:

JAMAIKANSK ROM vs. BEATES RASTEPLASS


JAMAIKANSK ROM vs. BEATES RASTEPLASS

Jamaikansk Rom
Beates rasteplass

Frist til i morgen tidlig, sånn ca klokka 09.00. Måtte den beste vinne!
Comments RSS | Trackback URL
66 Comments on “Velkommen til Quartfinalefestivalen”

By Iversen. December 18th, 2006 at 8:55 am

Åjåjåj!
En stemme til min banekvinne Drusilla, ihvertfall. For meg blir den første duellen så uavgjort at jeg velger å hedre den som slo meg, bare for å pushe mitt eget ego. Hva er dommen, Habben?

Mye det samme med den andre, men Kristin får stemmen fordi Kent ikke lager friends-videoer. Dessuten tror jeg han bryr seg mindre, Kristin er trossalt skikkelig PR-kåt.

Duell nummer tre blir hard… Esquil ødela jo for meg i går siden han nekter å kommentarstemme, mens Elvis og jeg er i krig.. Isj. Dessuten er begge bloggene utrolig kule, det gjør ikke saken enklere. Det blir Esquil i dag. Beklager til Elvis, du kan få en klem?

Brigida Blanca får siste stemme fra meg.
By Iversen. December 18th, 2006 at 8:56 am

…for øvrig får Hjorthen en minusstemme for overskriften. :D
By Habben. December 18th, 2006 at 8:57 am

: Saccarina
: LordX
: Esquil

Hvis feil folk vinner i denne runden regner jeg med at det blir omkamp?
By Habben. December 18th, 2006 at 9:00 am

Iversen: Dommen er 100 mg Nozinan morgen, middag og kveld samt tvangstrøye hvis du ikke skjerper deg ;)
By André. December 18th, 2006 at 9:16 am

Esquil og Jamaikansk Rom får dagens stemmer!
By Tiram. December 18th, 2006 at 9:33 am

Jeg må jo nesten stemme på Gud Bedre, men de andre tar jeg i pollen, tenker jeg:)
By Blogglover. December 18th, 2006 at 9:33 am

Mine stemmer går til Saccarina, Lorden, Esquil og Jamaikansk Rom
By Einar. December 18th, 2006 at 9:58 am

Saccarina, Esquil og Beate.
By Baard A. December 18th, 2006 at 10:10 am

Stemmer på:

- Saccarina
- Lorden
- Esquil
- JamaicaRom

Det ser jo faktisk ut som konkurransen blir ferdig til jul, Hjorthen. Herlig! ;-)
By Tine. December 18th, 2006 at 10:24 am

Jeg vil ha Jamaikansk Rom, og Esquil!

LordX eller Kristin, LordX eller Kristin… Dette var tøffe greier, men jeg heller mer mot Kristin, da hun har sendt kiss-up mailer, og det sjarmerer mer enn kiss-up kommentarerene til Lorden(skal vi si neste år, Kent?)
By Fred Ut. December 18th, 2006 at 10:44 am

Bare Elvis Bling Laden igjen av favorittene mine her.
By L. December 18th, 2006 at 10:57 am

Kristin
By Iskwew. December 18th, 2006 at 11:01 am

Saccarina, Esquil og Beate.
By Endre. December 18th, 2006 at 11:18 am

Heia Beate heia Beate!
By Sussi. December 18th, 2006 at 11:23 am

Beate, Beate!
By Røvis. December 18th, 2006 at 11:30 am

Saccarina
Kent (siden jeg er skikkelig bitter for at Kristin slo ut meg.)
Esquil
Beate
By Ana. December 18th, 2006 at 11:33 am

Måtte Beate påskjønnes for den mest tankefulle, spørrende, myke men likevel sterke bloggen sin!
By imp. December 18th, 2006 at 11:36 am

Beate må vinne. Helt klart! imp
By Lima. December 18th, 2006 at 11:37 am

Beates rasteplass er nok nettets mest underfundige blogg.
By fjordfitte. December 18th, 2006 at 11:54 am

Dagens Onde Kvinner
By Nobo. December 18th, 2006 at 11:58 am

Beates rasteplass
Gud Bedre
Dagens onde kvinner

Yay!
By Kame. December 18th, 2006 at 12:15 pm

Beate, Beate og atter Beate!
By Cruella. December 18th, 2006 at 12:17 pm

Beate! Ingen over, ingen ved siden.
By Tromp. December 18th, 2006 at 12:34 pm

Dagens onde kvinner
Kristin på bærtur
Gud Bedre
Beates Rasteplass
By roni. December 18th, 2006 at 12:40 pm

Beate!
By Piamor. December 18th, 2006 at 1:08 pm

Heia Beate!
By Sexy Sadie. December 18th, 2006 at 1:15 pm

Siden Pip fik pollstemmen får Brigida min stemme her i kommentarfeltet. Jeg digger deg dama, men gemeinshcaft tar meg igjen også her på nett.
By Aandrea. December 18th, 2006 at 1:47 pm

Dagens onde kvinner og Jamaikansk rom som jeg ønsker lykke lykke til i konflikten med den onde sjefen sin!
By Marion. December 18th, 2006 at 2:02 pm

Drusilla og Beate. Jeg har allerede stemt på Beate i pollen, men jeg falt pladask for argumentet hennes om å stemme på eneste hedmarking i kvartfinalen.

Mjøspower!!

;)
By Blogglaus. December 18th, 2006 at 2:07 pm

Dette blir vanskeligere og vanskeligere… Men det må bli:
Drusilla, Kristin, Elvis og Beate!
By Eirran. December 18th, 2006 at 3:11 pm

Jeg stemmer selvfølgelig på Beate :)
By elvis bling laden. December 18th, 2006 at 3:20 pm

førti feit og ferdig
lordx (fordi han er søt)
gud bedre (fordi han er kjekkest)
jamaicansk rom
By CNR. December 18th, 2006 at 3:39 pm

Siden kubansk rom ikke er et alternativ her så må jeg gi nok en stemme til frk. Brigida og hennes jamaikanske, krydrede alternativ
By Habben. December 18th, 2006 at 3:54 pm

Jeg blir vel beskyldt for å være surmaga her nå, men det virker noe rart når en hel menighet uten egen blogg konsekvent bare stemmer på 1 av 4 alternativer??? Er det tatt høyde for dette i regelverket for konkurransen?
By Kent. December 18th, 2006 at 3:57 pm

Selvfølgelig meg selv for jeg er så sympatisk. Elvis Blingern for han er så ydmyk og Brigida for jeg er hemmelig forelsket i henne.

Og hvordan var det man sa det her. Jo resten i Pollen…
By Suz. December 18th, 2006 at 4:28 pm

Jeg stemmer også på Beate.
By Cmoo. December 18th, 2006 at 4:41 pm

Åja, Beate.
By Sexy Sadie. December 18th, 2006 at 4:51 pm

Habben: Det handler om nettverk i kommunkasjonsalderen. Du må lese din Manuel Castell. :kos og klemz:
By kristin. December 18th, 2006 at 4:58 pm

Drusilla får en stemme, Kristin får en stemme (siden LordX så diskret stemte på meg selv, gjør jeg det samme), Esquil fortjener en stemme (om ikke to), men i den siste konkurransen har jeg ingen hjertebarn på samme måte.
By Beate. December 18th, 2006 at 5:05 pm

Esquil.

Begrunnelse - som Iswew skrev i går, han fortjener å vinne for siste årets bloggprosjekter.

Og de som ikke har bestemt seg enda, og ikke lest på bloggen hans de siste dagene oppfordres til å gå inn å gjøre det:

http://aasmul.blogspot.com/2006/12/annus-horriblis.html
By Habben. December 18th, 2006 at 5:15 pm

Jeg har visst blitt for gammel sexy. Klemz.
*Er ikke klemz ute nå forresten?*
By Sexy Sadie. December 18th, 2006 at 5:19 pm

Habben: Jeg aner ikke, jeg tenkte bare du hadde bruk for en nå i førjulsstria. :klemz:
By tie. December 18th, 2006 at 5:24 pm

Dagens onde kvinne får en stemme. Fordi jeg vil.
Esquil får en stemme, han også. Fordi jeg vil det også.

Også Beate. Fordi det er Beate.
By Numlok. December 18th, 2006 at 5:43 pm

Jeg stemmer på Jamaicansk Rom og Gud Bedre. Aiai.
By Habben. December 18th, 2006 at 6:00 pm

Ja, nå trengte jeg virkelig en Sexy :::klemz:::
By Miss Piggy. December 18th, 2006 at 6:38 pm

Nå har jeg (nok en gang) lest gjennom bloggene, og i dag (som før) så er det noen som skiller seg ut. Esquil har en utrolig sterk blogg, måtte du fortsette å skrive så sterke innlegg. Kristin er ikke på bærtur med bloggen sin, og jeg kan formelig seg henne for meg der hun svinser gjennom butikken. Og så Beate. Favoritten min. Mer er det ikke å si.

Lykke til.
By Undre. December 18th, 2006 at 6:39 pm

DAGENS ONDE KVINNER!!!
By Me. December 18th, 2006 at 6:45 pm

Går for:
Saccarina,
LordX
Esquil
i denne runden.
By Maren. December 18th, 2006 at 7:00 pm

Kristin og Esquil.. NÅ!
By Lindkvist. December 18th, 2006 at 7:00 pm

Dagens onde kvinner
Jamaicansk rom
By strekker. December 18th, 2006 at 7:15 pm

dagens onde kvinner
lordX
gud bedre
By Sexy Sadie. December 18th, 2006 at 7:32 pm

Habben: Jeg er deg nær når du trenger meg. :klemz:
By saccarina. December 18th, 2006 at 7:42 pm

Esquil, loRdx og Brigida
By Secma. December 18th, 2006 at 7:43 pm

Enda en stemme på Beate
By Habben. December 18th, 2006 at 7:54 pm

Du er vel gullegod Sexy!
By Fotografen. December 18th, 2006 at 9:06 pm

loRdx så klart!!
By mir. December 18th, 2006 at 11:02 pm

1. Gud. Av frykt for hva dommedag kan bringe. 2. Og Brigida. Fordi hun skriver som 1.
By Milton Marx. December 18th, 2006 at 11:21 pm

Gud bedre
Dagens onde kvinner
Beate
Kristin
By Mia. December 18th, 2006 at 11:47 pm

- Kristin
- Jamaikansk Rom
- Saccarina
By Singularity. December 19th, 2006 at 12:45 am

Beates Rasteplass. :-)
By Delirium. December 19th, 2006 at 7:26 am

Esquil
By Hjorthen/Red. December 19th, 2006 at 7:43 am

Da var det slutt på kvartfinalene, et kvarter for tidlig men jeg har tett program i formiddag, og dette er uansett avgjort.
By jokke. December 19th, 2006 at 7:54 am

gud bedre
By Lima. December 19th, 2006 at 8:11 am

Beate, beate, Beate, beate, Beate, beate, Beate, beate, Beate, beate, Beate, beate, Beate, beate, Beate, beate, Beate, beate, Beate, beate,
By Sexy Sadie. December 19th, 2006 at 12:44 pm

Lima; jeg tror du har gjort ditt poeng klart. :lol:
By Panagiotis. June 10th, 2007 at 4:14 am

Cool…
Leave a ReplyKvartfinale resultaterDa var kvartfinalene over and done with. Alle bet godt i fra seg, men fryktelig spennende ble det egentlig aldri. Alle som gikk videre tok teten tidlig og holdt seg der. Vi har altså fire blogger klare for semifinale i morgen, og de ble klare etter disse resultatene:

Førti, feit og ferdig - Dagens Onde Kvinner  46-53
Kristin på bærtur - loRdx  49-54
Gud bedre - Esquil røler om:  47-79
Jamaikansk Rom - Beates rasteplass  59-126

Og da er det vel bare å gyve løs på trekningen av semifinalene:

…og velkommen igjen i morgen tidlig.

By Iversen. December 19th, 2006 at 9:26 pm

Er det nå vi andre skal begynne å reklamere for favorittene våre i egne blogger, forresten?

By Betty Johnsen. December 19th, 2006 at 11:38 pm

Jeg stemmer på Esquil jeg.

luj dog,

Betty

Semifinale

Tenker vi bare drar i gang jeg. Dere vet hva dere skal gjøre, så her er kampene.

LORDX vs. BEATES RASTEPLASS

DAGENS ONDE KVINNER vs. ESQUIL RØLER OM:
 
Frist til i morgen tidlig, og finalen starter umiddelbart etter opptelling. Lykke til.

Comments RSS | Trackback URL
55 Comments on “Semifinaler”

By fr.martinsen. December 20th, 2006 at 6:41 am

loRdx og Dagens Onde Kvinner.
By TMwtP. December 20th, 2006 at 7:13 am

lorden og esquil
By André. December 20th, 2006 at 7:16 am

Esquil og Esquil!
By _marit_. December 20th, 2006 at 7:58 am

lorden og esquil
By Iskwew. December 20th, 2006 at 8:08 am

Beate og Esquil.
By Blogglover. December 20th, 2006 at 8:29 am

Det må bli LordX og Esquil ja!
By gbang. December 20th, 2006 at 8:39 am

lordx er det selvsagte valget her.
By Tiram. December 20th, 2006 at 8:48 am

Dagens Onde Kvinner! :)
By kristin. December 20th, 2006 at 8:51 am

Kan vi få en finale mellom to menn til tross for at åttendedelsfinalene var stappfulle av flinke piker? Jeg stemmer i alle fall for at Esquil og LordX går videre til morgendagens finale.
By Habben. December 20th, 2006 at 9:10 am

Lord og Eqsil
By Tromp. December 20th, 2006 at 9:17 am

Beate og Drusilla
By Sussi. December 20th, 2006 at 9:24 am

Beate!
By Røvis. December 20th, 2006 at 9:40 am

Kent
Esquil
By Piamor. December 20th, 2006 at 9:42 am

Beate og Esquil
By Cruella. December 20th, 2006 at 9:45 am

Beate og Esquil. Problemet er dersom disse to havner i finalen.
By Esquil. December 20th, 2006 at 9:47 am

LordX er norges beste blogg. sorry beate.

Åssen blir det Hjorth, nå som du ikke trenger å trekke flere lapper fra bollen, blir finalen i morra eller fredag?

Forøvrig må du ikke la deg psyke ut av Iversen mht kreative overskrifter :)
By Iversen. December 20th, 2006 at 10:04 am

Nå følte jeg meg mektig, Esquil.

Stemme til Lårdeks og Esquil.
By Kent. December 20th, 2006 at 10:19 am

Her må jeg velge etter det mandige prinsippet. Hvem har jeg størst sjanse til å ha sex med.

Så det blir meg selv og Esquil.
By Einar. December 20th, 2006 at 10:36 am

Beate og Drusilla
By lotten. December 20th, 2006 at 10:56 am

Drusilla!
By Mihoe. December 20th, 2006 at 10:57 am

Kent og Drusilla!
By Sexy Sadie. December 20th, 2006 at 11:09 am

Beate og Eskild.
By Oddrun. December 20th, 2006 at 11:21 am

Esquil og LoRdx
By Singularity. December 20th, 2006 at 11:26 am

Beates rasteplass.
By Victoria. December 20th, 2006 at 11:43 am

Beate :-)
By annikken. December 20th, 2006 at 12:01 pm

Kent og Eskil!
By Androida. December 20th, 2006 at 12:19 pm

loRdx og Dagens Onde Kvinner.
By robban. December 20th, 2006 at 12:22 pm

esquil og lordx
By Tine - ED. December 20th, 2006 at 12:25 pm

LordX og Esquil. Selvsagt!
By Lindkvist. December 20th, 2006 at 12:31 pm

Beate og Drusilla.
By Dyveke. December 20th, 2006 at 12:36 pm

Lordx + Esquil = Sant
By ParentesFantomet. December 20th, 2006 at 12:48 pm

Dagens Onde Kvinner og lordX
By Fotografen. December 20th, 2006 at 12:59 pm

loRdx og Esquil seff!
By Hydra. December 20th, 2006 at 2:17 pm

Når ein tenker på kor mykje drit det finst der ute på det store Internettet, blir eg ganske imponert ovar at det finst ei Beate. *lykkeleg sukk*
By Hydra. December 20th, 2006 at 2:17 pm

over - over - over
By annekake. December 20th, 2006 at 3:40 pm

lordx seff!
By Habben. December 20th, 2006 at 3:44 pm

Du har jo ganske kul blogg du også Hydra ;)
By elvis bling laden. December 20th, 2006 at 4:05 pm

lord x og esquil
By Undre. December 20th, 2006 at 4:09 pm

DAGENS ONDE KVINNER!!!
By Me. December 20th, 2006 at 5:21 pm

Slenger meg på med en stemme på lorden og en en på Esk I.L.
By Tiqui. December 20th, 2006 at 5:55 pm

Beate og hennes rasteplass
By Suz. December 20th, 2006 at 6:46 pm

Beate. Har Hydra virkelig blogg?
By Habben. December 20th, 2006 at 6:57 pm

Jeppsi Suz, klikk på navnet til Hydra litt lenger opp i lista her og du vil komme til en skikkelig minimalistisk og kul blogg ;)
By Tarjei. December 20th, 2006 at 7:32 pm

Heia Beate! Nydelig blogg!
By tie. December 20th, 2006 at 9:05 pm

Beate og Esquil. Heia!
By Beate. December 20th, 2006 at 9:23 pm

Beate og Eskil.

Suz - det er bare at Kua har lagt til noe i url-feltet, slik at man kan trykke på navnet hennes. Men man kommer ingen steder. Desverre. Det hadde vært noe. Og ja, jeg tror den hadde vært minimalistisk. Eller ordknapp. Men ladet.
By Cow. December 20th, 2006 at 10:04 pm

Beate og Drusilla!
By fjordfitte. December 21st, 2006 at 12:47 am

Dagens Onde Kvinner
By Eirran. December 21st, 2006 at 8:06 am

Her er det bare et naturlig valg!!

Beate :)
By Hjorthen/Red. December 21st, 2006 at 8:38 am

Der er semifinalene over, og vi er snart tilbake med finalen…
By Hydra. December 21st, 2006 at 9:22 am

Takk, Habben. Kul og minimalistisk. Det er liksom meg, det.
By Habben. December 21st, 2006 at 9:56 am

Hydra: Jeg kunne ikke dy meg :)


FINALE
 
Etter et langt løp er vi endelig klare for finalen i den aller første kåringen av årets Tordenblogg. Her er det på sin plass å takke alle som har vært med i denne umenneskelige kåringen, alle som har deltatt med bloggene sine, og alle som har vært med på og stemme frem sine favoritter. Hvis ikke livet legger ut snubletråder så regner jeg med at Tordenbloggen vender tilbake i en eller annen form mot slutten av 2007.

Sånn. Så til semifinalene, som ble ganske spennende. Ihvertfall den ene av dem. Esquil dro tidlig i fra Drusilla, og der var det liten tvil om hvem som skulle til finalen. I den andre så det ut som om Lord Kent skulle dra det greit i land. Klokka 22.00 i går ledet han med 14 poeng, men så begynte Beate å spise opp forspranget…

Her er de endelige resultatene:

Dagens Onde Kvinner - Esquil røler om:  73-117

loRdx - Beates rasteplass  132-131

Det holdt altså såvidt denne gangen, og muligens snakker vi her om en taktisk triumf fra Lorden? For mens andre har bedrevet stemmefiske i hver runde på egen blogg så ventet lorden til semifinalen med å be sine lesere stemme på ham. Det kan ha gitt maks uttelling? Ihverrtfall er han nå i finalen, og den ruller vi i gang her og nå. Frist for å stemme setter vi til klokken 12.00 i morgen formiddag.

FINALE I TORDENBLOGGEN

LORDX vs. ESQUIL RØLER OM

 46 Comments on “Finalen er i gang"

By Iskwew. December 21st, 2006 at 9:11 am

Esquil, uten tvil.
By Iversen. December 21st, 2006 at 9:12 am

Et umenneskelig valg. La meg tenke på det, og se om de vil duellere i stemmefiske først…
By Esquil. December 21st, 2006 at 9:29 am

Klart det, ivers :)

Ahhh. Drømmefinale. Takk, alle deilige mennesker der ute!
By kris. December 21st, 2006 at 9:29 am

Heia LordX
By Blogglover. December 21st, 2006 at 9:45 am

Enda en tøff match…
LordX har stor humor, men Esquil får stemmen for sin allsidighet og kvalitet på språket.
By annekake. December 21st, 2006 at 9:47 am

lordxlordxlordxlordx
By Einar. December 21st, 2006 at 9:56 am

Esquil
By Habben. December 21st, 2006 at 10:00 am

Lorden får poeng for å luske på dassen, og videreformidle i etterkant.
By _marit_. December 21st, 2006 at 10:02 am

loRdx i mitt hjerte :o )
By Undre. December 21st, 2006 at 10:02 am

Vanskelig!!!
By Laila. December 21st, 2006 at 10:09 am

Esquil!!
By Kristin. December 21st, 2006 at 10:16 am

Esquil!!!
By XmasB. December 21st, 2006 at 10:24 am

lorDx for teh win! Esquil for en verig andreplass. Heier uansett litt på begge for å gardere meg litt. :)
By Otter_3. December 21st, 2006 at 10:24 am

loRdx, uten tvil.
By André. December 21st, 2006 at 10:25 am

Min stemme går til Esquil!
By Beate. December 21st, 2006 at 11:00 am

Takk for et utrolig morsomt løp. Takk til Hjortemann og alle bloggere, og alle som har stemt og holdt ut.

Nå er det snart jul.

Måtte Esquil vinne.
By Sussi. December 21st, 2006 at 11:02 am

Når Beate er ute blir det Esquil. Gudd løkk.
By Røvis. December 21st, 2006 at 11:53 am

Esquil
By Me. December 21st, 2006 at 12:37 pm

Esquil får en velfortjent stemme
By Nilsi. December 21st, 2006 at 12:39 pm

Esquil my man
By Iversen. December 21st, 2006 at 12:41 pm

Det blir LoRdX, jeg glemte rent at jeg fremdeles er bitter på Esquil etter at han forrådte meg da jeg røyk. :D Læx, Esquil, du får pollstemmen.

Det er herlig å være feig.
By Sexy Sadie. December 21st, 2006 at 12:41 pm

Skit, skit, skit. Jeg digger jo begge! Nei, men siden Eskild fikk pollstemmen får Lorden stemmen min her inne i kommentarfeltet.
By Cruella. December 21st, 2006 at 1:23 pm

Heia, Esquil!!!
By tie. December 21st, 2006 at 1:30 pm

Heia heia Esquil!
By fr.martinsen. December 21st, 2006 at 1:40 pm

Lordx
By Ragnhild. December 21st, 2006 at 1:54 pm

Lordx!
By Androida. December 21st, 2006 at 2:04 pm

Lordx
By M@rqs. December 21st, 2006 at 2:51 pm

Skulle ønske jeg var fyllesyk, men den gang ei.

Stemmen går til Lordx.

Skål
By gbang. December 21st, 2006 at 4:32 pm

Har vel stemt på lordx hele veien, og gjør det nå også.
By Tromp. December 21st, 2006 at 4:41 pm

Esquil
By Maren. December 21st, 2006 at 5:30 pm

Eswuil- selvfølgelig.
By Sonja QoE. December 21st, 2006 at 6:09 pm

Esquil
By Ola. December 21st, 2006 at 7:05 pm

Eskil får en velfortjent stemme både for å ha en suveren leseverdig blogg samt gamle bragder i o-løypa
By Mia. December 21st, 2006 at 7:24 pm

Esquil
By Tine - evil dentist. December 21st, 2006 at 8:23 pm

Lordx :)
By Prinsesse Lea. December 21st, 2006 at 8:30 pm

Esquil
By Vegard. December 21st, 2006 at 8:44 pm

eskil:-)
By Mildrid. December 21st, 2006 at 8:49 pm

Heia Esquil!
By eirikso. December 21st, 2006 at 10:40 pm

loRdx selvfølgelig!
By saccarina. December 21st, 2006 at 11:01 pm

Esquil
By Mihoe. December 21st, 2006 at 11:55 pm

Lord X - universets beste mann med liten penis.
By elvis bling laden. December 22nd, 2006 at 12:24 am

Esquil er en ENDA bedre mann med liten penis.
(altså, dette veit jeg jo ikke, men han slo meg ut i avstemninga. Altså har han liten penis. Dessuten slo han meg ut i avstemninga, og derfor føles det best hvis han vinner)
By kristin. December 22nd, 2006 at 2:56 am

Jeg leverer blank stemme. Det er lov det, sant?
By Lill. December 22nd, 2006 at 8:31 am

LordX. Fordi internett er et trist sted, og lorden er en morsom mann som gjør det litt mindre trist.
By Isak. December 22nd, 2006 at 10:18 am

Tough one, men nok en gang utgjør RBK forskjellen.

Esquil
By Hjorthen/Red. December 22nd, 2006 at 10:56 am

Okay, da er Tordenbloggen 2006 avgjort. Takk for innsatsen alle sammen!
Finale resultater
 
Den rølende Esquil.

Resultatet i finalen levner ingen tvil om at mannen som var to stemmer fra å bli slått ut av Fred Ut i innledende runde er en verdig vinner. Premie kommer på nyåret:

Esquil røler om: fikk 178 stemmer
loRdx fikk 126 stemmer

Vi satser på å være tilbake med ny Tordenblogg-kåring i en eller annen form om et snaut år. God jul og et godt nyttår til alle som har fulgt oss på ferden!


19 Comments on “Vinneren av Tordenbloggen 2006 er…”

By Betty Johnsen. December 22nd, 2006 at 11:35 am

Gratulerer Esquil!

Vel fortjent.

Betty
By Habben. December 22nd, 2006 at 11:46 am

Gratulerer Esquil! :)
By Kent. December 22nd, 2006 at 11:57 am

Gratulerer så mye Esquil. Jeg vil jo gjerne si den beste mann vant. men det var jo du som vant så…
By Kent. December 22nd, 2006 at 11:58 am

Og ja takk til alle som stemte! Og en kjempetakk til Hjorthen!
By Habben. December 22nd, 2006 at 12:32 pm

Golf-klapp for Hjorthen!!
By Iversen. December 22nd, 2006 at 12:52 pm

Gratulerer til Esqil, og enorme mengder kudos til Hjorthen for å ha stelt i stand Tordenbloggen!
By Iversen. December 22nd, 2006 at 12:53 pm

Jeg mente Esqui… Neifaenheller: ESKIL!
By Røvis. December 22nd, 2006 at 1:32 pm

Gratulerer! :)
By Esquil. December 22nd, 2006 at 2:20 pm

takk for gratulasjoner, og takk til alle som stemte! spesiell takk til røvis som nok reddet meg gjennom den innledende runden som hjorthen nevner (der voten visstnok var ekstra mottakelig for inntrykk).

og masse ære til arrangøren!
By Esquil. December 22nd, 2006 at 2:32 pm

Hmm. ikke at jeg mener noen snusket i første runde altså. egentlig var det bra for meg at jeg nesten røk ut der, så slapp jeg det tyngende favorittstempelet.

Føler vel ikke at jeg har norges beste blogg, men at jeg har tjent på at bloggen er variert. Fordi avstemningsmåten har vært en fordel for en blogg med mange venner, men få blodfans.

Eksempel: FrP er nesten ti ganger større enn Venstre. Men hvordan tror dere denne voten ville endt:

o FrP
o Venstre

Stem!

Uansett. Veldig veldig overrasket over det som har foregått her disse ukene. Tusen takk,
peace, love & god jul!
By Fred Ut. December 22nd, 2006 at 2:58 pm

Grattis, Esquil! Og takk til Hjorthen for et vellykket arrangement. Som i Tordendomen i fjor var det morsomst i begynnelsen, mest spennende halvveis og litt kjedelig mor slutten, men med verdige deltakere i de siste heatene. Ser ut som konkurranseformen får det til å slå ut sånn.
By Sexy Sadie. December 22nd, 2006 at 3:09 pm

Jeg ble rørt nå når godgutten vant. :rørt:

Gratulerer og god jul, Eskild!
By Tiqui. December 22nd, 2006 at 4:40 pm

Gratulerer i haug og fleng og en riktig fredfull jul til dere alle :)
By Undre. December 22nd, 2006 at 7:21 pm

Gratulerer til Esquil!

Og en velfortjent applaus til Tordenblogghøvding Hjorthen for et flott gjennomført arrangement!
By elvis bling laden. December 22nd, 2006 at 11:19 pm

Jaggu meg rundt! Grattis!
By radiohode. December 23rd, 2006 at 1:42 am

Gratulerer så forferdelig meget. Jeg er selvsagt snurt over min egen manglende deltakelse, men som jeg jo vet - med sedvanlig fraværende ydmyk - er fornuften en ensom ting. :-) Og jeg er lovet en titt før neste års runde. (Dette glemmes ikke.)

Og for å være alvorlig et lite øyeblikk: Det er mange virkelig flinke folk “der ute”. Dere fortjener en klapp på skulderen og mere til alle sammen!

All heder og ære også til arrangøren, som fortjener litt av gullets glimmer. (Bling. Bling.)

God jul + godt nytt år!
By Nils J. Nesse. December 23rd, 2006 at 9:13 pm

Neste år syns jeg heller vi kan kåre hvem som har størst kuk av norske bloggere,
By Peterandrej. December 26th, 2006 at 4:56 am

“Neste år syns jeg heller vi kan kåre hvem som har størst kuk av norske bloggere”

Den kåringen har vi allerede hatt. Det var 1 deltaker. Kåre Conradi ble nr 2.
By Shoaib. January 2nd, 2007 at 4:15 pm

Takk til den utrettelige hjorten for tordenbloggen!

19 kommentarer:

Anonym sa...

Værsågod! Du fortjente hver stemme du fikk!

Anonym sa...

Graturøler, Esquil!!

Anonym sa...

YAY!!!! Jeg stemte paa deg! Vel forjent!!!

Anonym sa...

Hurra, hurra, hurra!

Anonym sa...

Gratulerer!

Anonym sa...

GRattis og god jul!!

Anonym sa...

Vel fortjent, god jul!

Anonym sa...

Særdeles velfortjent!

Esquil sa...

tusen takk!!!

Og gratulerer til dere og alle andre som kommenterer her. Dere skriver jo halve bloggen. Faktisk den halvdelen hvor kvaliteten virkelig soper gølvet med de største nettavisene.

Forøvrig ligger det an til en ganske stille jul i rølerbloggen. God jul til alle sammen!

Undre sa...

Gratulerer så mye med seieren, Esquil!

(Psst! Jeg stemte på deg i pollen. :) )

Kristin Storrusten sa...

Iversen og jeg holdt på å kjøpe julegave slæsj seiersgave til deg i dag.
Dette er egentlig en diskret måte å si at hvis du ber pent, så har vi funnet en fantastisk presang til deg.

Anonym sa...

Gratulerer, Esquil! Og god jul!

Elvis Bling Laden sa...

Grattulerer! Tjo!

Anonym sa...

Gratulerer med seieren, glad for å se at jeg holder med både riktig fotballag og riktig blogger!

Du er dyktig til å få folk med deg, kanskje du hadde vært rett mann for æ-e-me til Marvin W (eventuelt æ-e-mot)? Selv hører jeg mer til la-oss-først-få-nok-snø-til-å-arrangere-skiten-så-kan-vi-diskutere-resten-etterpå.

Anonym sa...

Gratulerer, vel fortjent! Og god jul:-)

Anonym sa...

Du er stor Esquil!
J bøyer meg i støvet!
slutt

Anonym sa...

Supergratulerer!! Det var så utrolig velfortjent!

Anonym sa...

Gratulerer og god jul! Singel kommer i posten.

Betty Boom sa...

Jeg stiller meg i gratulasjonskøen,

respekt

Betty