31. august 2007

Bloggdag

31.august skal man anbefale 5 blogger. Jeg prøver å anbefale fem andre enn i fjor. Det ville være feil å forbigå Espen Iversen siden jeg har hengt mye der hele dette året, kul fyr med koselig blogg. Sonja har en fin humor og sier interessante ting i de fleste innleggene sine, helt klart en blogg på vei opp. Når jeg tenker meg om er det mange jeg kunne nevnt, men for å ta noen som ikke for ofte har søkelyset på seg: Minneapolise har en koselig blogg og ekstra spennende når bruene i byen hennes kollapser, Kvitveis har en åpen og velskrevet blogg på det mest poetiske av målførene våre, og Virrvarr har en politisk blogg med mer sjel og variasjon enn man er vant til, kanskje har hun potensiale til å bli Den Røde VamPus.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Oo- rød Vampus, faktisk. Tænk ju, tænk ju. Ellers er jeg er den stolte innehaveren av to par sko, hvorav et gikk i stykker i går og det andre egentlig ikke er mine, men stjålet av en venninne av meg fordi jeg ikke fikk gå barbent hjem.

Anonym sa...

Takk. (jeg har vært og forsikret meg om at den lokale bokhandleren min tar inn boka di. Det gjør den)

Esquil sa...

jøssda, Sonja, bra! (Så rart egentlig at du snart kan gå inn i en tilfeldig bokhandel i sandnes og kjøpe noe jeg har skrevet. dette må vi gjøre flere ganger :)

virrvarr: det er godt å se en noe sunnere holdning til forbruk. har man tresifret antall sko burde man kanskje være pålagt å bevege seg på alle fire. men, for all del. jeg skal ikke dömme.

Iversen sa...

Det var pent sagt. :) (Nei, jeg tør vanligvis ikke kommentere slike poster, dette var en terskel)

=Anja sa...

Blir utelukkende deprimert av å lese sånne poster-
Slitsomt å være kasteløs og oppriktig, ja- da får man jaggu føle hvordan ensomhet og segregering virker -

Med Hilsen Anders Anja Hafsmo

Slutt

Esquil sa...

anja: det der er misunnelse. en av de sju dødssynder. en strategi jeg har lagt meg til for å bli integrert i diverse fellesskap er å ta kampen mot dødssyndene inni meg, og i minst mulig grad la det få uttrykk på utsiden.

=Anja sa...

Puh-
Endelig respons-:0)
Noe jeg savner sterkt i dette universet
Selvfølgelig er jeg misunnelig- det h jeg tydelig gitt uttrykk for bl. a. i et temmelig friskt Mihoe felt
Forøvrig er det bra at noen ofrer seg her i grautgrenda og skaper litt temperatur
Dagens motto tilegnet deg
:"Det er lov på være menneske"

Synes likegyldighet er hakket værre enn misunnelse- men det er også menneskelig

Ps
Har prøvd i snart to år nå å bli integrert i div fellesskap nå-
men det er tydelig at j stinker

Hehe
Den satt!!!
Bipolar hilsen fra byens beste strøk:o)
Slutt

Minneapolise sa...

Jeg er kjempeseint ute her, men overlykkelig over å bli anbefalt i norges beste blogg (for det har jeg vel lov å si i DIN blogg) :)

Forhåpentligvis finnes jeg andre måter å gjøre det ekstra spennende på, for flere brokollapser er det nok heldigvis liten sjanse for.

Må bare kommentere diskusjonen ovenfor. Hvorfor er det sånn at forfattere kan anbefale andre forfattere man leser, uten å forvente noe tilbake, mens i bloggerbyen må det liksom være sånn jeg-er-snill-mot-deg-så
-nå-må-du-være-snill-tilbake
holdning? Det irriterer meg!