29. august 2007

Ungkaren 2

Jakten på den nye LordX

Andre kvartfinale:

Radiohode - Brom

Solveig kommenterte denne og denne hos Radiohode, og la tre kommentarer her hos Brom.

Brom er en rutinert blogger som har restartet bloggen ganske nylig, han skriver humoristisk og med snert og kvaliifiserte seg med det inn blant de ti mest lovende ungkarene i Bloggebyen. Brom klarer seg bra tross at han og Solveig får en litt vanskelig start, han er grei og har til og med prøvd å besøke Solveigs blogg.

Radiohode oser av rutine og vet hvordan han skal ta seg av en dame, bloggen hans er pakk full av dem. Enkelte i juryen mente at Radiohode allerede er den nye Kent. Det må derfor innrømmes at Radiohode hadde et forsprang på Brom allerede før kommenteringen.

Brom virker noe mer imøtekommende. Men Radiohode svarer kjapt på kommentarene, det setter en dame pris på. At svarene ikke er overstrømmende men passe imøtekommende fungerer bra ved dette første kontakten, Radiohode treffer fint balansegangen mellom overivrighet og kulde, han virker trygg og rutinert. De i juryen som fikk førsteinntrykket av Radiohode gjennom elitedebatten, får et mer positivt syn på ham gjennom Solveigs øyne.

Broms sterke innsats gjorde likevel at vi var nær et favorittfall i kvartfinalen, men Brom var nok også uheldig med at han hadde et bilde av nakne damepupper på forsiden den dagen, Solveig er en skikkelig pike som lett skremmes av menns sexfokus i en så tidlig fase.

Vinner av den andre rosen, og kvalifisert til semifinale: Radiohode

Juryen uttaler: Radiohode er en dyp tullegutt, den perfekte kombinasjon. Med sin utsøkte sans for humor får han deg alltid til å le, men han er likevel seriøs når det trengs. Hva mer kan man ønske seg i en kjæreste?

17 kommentarer:

Anonym sa...

Godt valg, godtfolk, godt valg. Godt godt :-)

radiohode sa...

Har jeg en copycat? En med samme navn som meg, bare at han bruker stor 'R'?

Esquil sa...

hhs: takk, det skulle vi mene.

radiohode: åh, du er så kledelig beskjeden baby ;)

Anonym sa...

Sett unnskyldningen, og har sett kommentaren. Rekker derfor frem lanken.

Bernhard

Tonita sa...

Bernhard: Nå ble i alle fall jeg glad, - håper du kommer tilbake, - hos deg selv. Og om du skulle finne et nytt ståsted, - kan du ikke gi et lite hint, så jeg finner deg?

hvahunsa: - det var jo det jeg sa. Forvirret var jeg, - men i min engstelse hadde jeg altså en følelse av noe, - som stemte.

Anonym sa...

Tonita: ja her er vi flere med anelser og forvirrelser, og med unntak av en utilsiktet hendelse så kan det jo ikke nektes for at det er spennende. Man er vel ikke Blodfører uten grunn :-)

Zava sa...

Vel fortjent! radiohode er virkelig en gentleman, og helt i særklasse i Bloggpolis. Han kan tidvis være litt selvopptatt, og i overkant småfrekk. Men så henter han seg bestandig så fint inn, og klarer å få en hver dame til å føle seg både verdsatt og interresant. Han har dessuten en svært velutviklet rettferdighetssans, som har kommet meg til gode.

Esquil sa...

takk Bernhard, det setter jeg pris på. Det er ingen som er ute etter å plage noen :)
men, nå har jeg en ungkarenversjon med og en uten deg, hvilken skal vi bruke?

tonita, hhs: forvirret jeg og. er dette fortsettelsen av en samtale dere har hatt et annet sted?
men, takk :) liker tilnavnet

zava, bra, nå snakker vi om saken.
jeg tror rutine har noe å si. nøyaktig å sette ord på hvorfor det funker er ikke helt lett, men jeg følte at radiohode hadde en trygghet på seg selv som gjorde at han ikke trengte å være frempå.

radiohode sa...

*rødmer*

Jeg er egentlig en drittsekk.

Anonym sa...

Siden Egoisten er historie, så står du fritt til å bruke Egoisten.

B.

Minneapolise sa...

Så flott B! Jeg skrev "anbefalingsbrevet" ditt, håper det gjør opp litt for at jeg anbefalte deg.. :)

Zava sa...

radiohode: nei det er du ikke. Men du er en posør :D

Anonym sa...

Jeg er en posør! Hurra?

Anonym sa...

Vel fortjent, radiohode. Men tøff konkurranse... Ettersom jeg er gift ser jeg ikke bort i fra at jeg ryker i semifinalen.

Tonita sa...

Beklager litt kommentarrot - du vet dette ble snakket om i andre blogger også da - bl.a i min egen der hhs var på besøk, - men jeg burde kunnet ha holdt tunga rett i munnen.

tonita plaprer for mye, og da går tunga alle veier

Anonym sa...

...og plutselig oppdaga jeg denne greia rent tilfeldig via link-til-meg-sida på dashbordet mitt!

Hva kan man si? Jeg er beæret, selv om jeg tapte uten å vite at jeg deltok engang. Psykedelisk! Nu bretter jeg opp armene og blogger videre. Om pupper og hva jeg enn vil, thank you very masse!

8-D

Esquil sa...

for all del, brom, for min del kan du fint poste pupper en gang i minuttet :)