28. august 2007

Sorry

Ungkaren var ment å være en uhøytidelig og hyggelig titt på ti blogger som var plukket ut på grunn av sin høye kvalitet. En del overraskende vendinger var planlagt, men denne vendingen overrasket oss også.

Prosjektet tar en liten pause mens jeg tenker igjennom hva det egentlig er jeg driver med. Hvis du skjønner at bloggen din er med i Ungkaren og du helst vil slippe omtale er det bare å si fra. Ingen har noe å frykte. Vi ønsker ikke å plage folk.

22 kommentarer:

Anonym sa...

Dessverre er det visst ingen som flørtar med meg på blåggen min. :(

Esquil sa...

.. og ikke er du særlig nær å være ungkar heller, kanskje? ;)

Anonym sa...

Er det bare mannfolk som kan være ungkarer nå da?
Diskriminering!

Esquil sa...

har du ikke hørt ordbastarden "ungkarskvinnen"? :)

mirakel sa...

Nice move med den katten. ;) Mener jeg har sett det bildet før, gitt. Hehe!

Vel. Jeg syns egentlig dette prosjektet er morsomt, jeg. Kan hende det er fordi jeg ikke er midt oppe i det, men egentlig syns jeg at den som vinner kan bli litt stolt. Det er bra å kunne flørte. :) Men men.

Jeg håper du kan fortsette med dette, så kan de som ikke ønsker å bli omtalt si fra om det (men la de si det på mail, så ikke alle ser det).

Esquil sa...

ja :) liker katten.

takk skal du ha. og, enig. en mann skal jo ta seg av damene, og kanskje kan vi i løpet av prosjektet finne ut hvordan man best gjør det.

mail er eskil snabela stud.ntnu.no

Anonym sa...

Vel, det er umulig å ikke tråkke på noen tær når man bedriver sosial eksperimentering. Må innrømme at tankene mine gikk hit til denne bloggen under sosialpsykologisk forelesning i dag. Du har baller, eller du er en smule blind for enkelte handlingers konsekvenser. You choose, selv er jeg for klok til å dømme :-)

Anonym sa...

Eg syns du skulle ha funne opp ein sjukt interessant og sjarmerande nettpersonlegdom som skulle sjå kven av dei gifte kvinnene i blåggelandsbyen han fekk på kroken.

For då kunne eg ha vore offer! *hyper*

care sa...

Nå som treige meg ble kjent med prosjektet (en uke etter de andre) så legges det ned..

:tusle tilbake:

Marte sa...

Lykke til i tenkeboksen!:)
Jeg synes opplegget var utrolig morsomt, men folk er (heldigvis, i de fleste sammenhenger) forskjellige..

Esquil sa...

hhs: da velger jeg balla :) men liker jo å tro at jeg tar et visst hensyn til mine medmennesker. og vi var flere som bommet i denne vurderingen.

avil: kanskje det du? Temptation Island Bloggebyen? men jeg ville hatt moralske kvaler mht mannen din.

care: det står "liten pause" ;)

fr. skavlan: takk skal du ha. ja, sant. embrace diversity ...

Rockette sa...

Åjda.
Jeg er enig med det fr. skavlan sa... veldig morsomt prosjekt. Dumt at noen følte seg plaget

Anonym sa...

Vel, jeg må innrømme at jeg har litt problemer med å se hvordan dette stuntet kunne få en annen blogger til å legge ned, men jeg har sikkert ikke det hele og fulle bildet.

Interessant hvordan interaksjon og samspill blir veldig synlig i et asynkront og skrevet medium. Kan forsterke følelsen av dramatikk f.eks.

Anonym sa...

Eg trur ikkje mannen min ville tatt det så grusomt alvorleg.

Anonym sa...

Nå som jeg ledet også... Selv om jeg strengt ikke skulle stilt til start. Er spent på fortsettelsen, men synes kanskje du bør vurdere en litt anen tilnærming dersom noen blir støtt av disse prosjektene. Tillatelse på forhånd er jo selvsagt en mulighet, selv om det kanskje tar tid og utelukker mange.

Selv er jeg alt annet enn plaget av dette prosjektet, og noterte meg en liten ekstra gjeng lesere igår. Forhåpentligvis er det noen kriterier i form av kvalitet som må være oppfylt for å være med? Jeg håper på det.

Esquil sa...

rockette: takk :) det hjelper

hhs: også takk :) jeg tror på at du nettopp har hatt forelesning i sosialpsykologi...

avil, det sier han nå, men denne sjukt interessante nettperosnligheten jeg skulle funnet opp ville hatt drag nok til å løse deg midlertidig opp i molekyler, trekke deg inn i skjermen og transportere deg gjennom bredbåndet. *poff* avil borte fra huset og det hadde han kanskje ikke likt.

kvalitet teller selvfølgelig, xmasb. jeg spurte damene om de beste single mennene i bloggosfæren. virket som om humor var viktig. viktigere enn singelhet, tydeligvis...

godt å høre at du tar det pent. jeg gjorde et forsøk på å be om tillatelse på forhånd, innenfor en ramme som ikke saboterte hele opplegget.

ungkaren fortsetter.

Anonym sa...

Det høyrest ut som eit veldig fint plot til ein erotisk grøssar-sci-fi.

Anonym sa...

Nå skjønner jeg absolutt ingenting. Jeg får nada ut av det jeg har lest. Ting stemmer ikke. Er teksten redigert etter at Egoisten åpenbart dro nettkabelen ut av veggen? Eller er det nettopp fordi han ikke nevnes med et ord?

- Treigingen

Esquil sa...

avil, kanksje det :) takk for tanken.

anda: ok, det er en ærlig sak. syntes du ikke linken i teksten hjalp på forståelsen heller?

Jeg legger alltid kladdene mine ut på nett og redigerer online, men utover det er ikke innlegget redigert spesielt. når du sier det tror jeg ikke det er redigert i det hele tatt.

Esquil sa...

anda, det er jeg som er treig. jeg trodde du ikke forstod denne posten, men du lurer kanskje på hvorfor ego ble emo når han ikke er nevnt i ungkaren? vel, han vet at han kan bli det senere, fordi jeg sendte ham en mail og spurte om det er i orden at jeg nevner ham.

Minneapolise sa...

Les hos Syv for Lykke du anda.

Det er lett å bli forvirra når man er ny her, litt info her, litt der, vanskelig å forstå når man bare får med seg en del.

Anonym sa...

Da var jeg på sporet igjen. Takk! Å være ny i bloggverden er litt som å spille håndball for første gang. Man hopper inn i debatter og hendelser, slenger kommentarer og meninger rundt som en ball, men bommer som regel totalt hver gang.