27. august 2007

Ungkaren I

Jakten på den nye LordX:

Kent har funnet seg en skikkelig bra dame. Det betyr at håpet er ute for damefansen som kommenterer i LordX - Son of Man. For å sitere Guri:
Det er VELDIG mykje mindre spanande i bloggen til Kent når han har dame, og ein eller annan stad må eg jo skriva pjattet mitt.
Bloggosfæren trenger altså en ny Kent som kan overta de ledige fanskarene. Dette prosjektet går ut på å finne denne nye Kent. For å bestemme hvor flinke menn er til å ta seg av damer, må vi naturligvis ha en testdame. Det ble Solveig.

Bildene av Solveig ble funnet på den tyske versjonen av deiligst.no, så hun slipper å bli gjenkjent på gaten. For å gjøre Solveig "til en likandes jente" som hun selv sier det, ble Røverdatter hyret inn. Røverdatter har skrevet 5 av de 8 postene i Solveigs blogg, og enda mer av kommentarsvarene i bloggen. Solveigs kommentarer i andre blogger har jeg selv skrevet.

Minneapolise bidro til å gi Solveig troverdighet som hennes venninne. I tillegg har fire andre jenter bidratt i juryarbeidet. Juryens første oppgave var å plukke ut Bloggebyens ti heteste ungkarer.

Mange sterke kandidater røk på at de er opptatte. Som eksempler kan nevnes Espen Iversen, Rambukk, Hjorthen, Habben, Nissemann og Rabbagast. Påfallende mange gode kandidater røk på at de spiller på det andre laget, heribant John T, Alex og Børge King.

Blant de som var nær en plass i topp ti kan nevnes Morten Drægni, som er en nusk gutt, men som juryen fant for seriøs. Også Mads var en diskusjon verdig, men juryen mente det ikke tok seg ut for en 27-årig dame å legge seg etter en 16 år gammel gutt. Den som var nærmest en plass blant de ti var Kjetil i Flisespikkeri.

Så er vi inne blant de ti beste kandidatene, og vi går rett løs på første oppgjør:

Første kvartfinale

Brille - XmasB

Brille skriver en fantastisk morsom bogg, han er ydmyk og har masse selvironi, og kommentarfeltet viser at han er omsvermet av damene. Mye er altså likt Kent. Det er nok riktig å si at Brille var blant de absolutte favorittene da prosjektet startet.

XmasB var ikke en like klar kandidat. Mange la nok først merke til XmasB gjennom innlegg som Vibeke Skofterud! Toppløs!, og enkelte i juryen leste ikke bloggen fordi de anså bloggen for "en spamblogg". Bloggen har også en noe teknologisk image, litt få poster som er egnet for å røre et pikehjerte, men de fins. Og når man leser nærmere oppdager man at XmasB er en artig og sympatisk kar som fortjener en plass i kvartfinalen.

Solveig kommenterte dette innlegget hos Brille og dette hos XmasB.

XmasB svarte raskt og tok seg tid til et skikkelig svar, lengre enn det Solveig skrev. Brille svarte i første omgang ikke i det hele tatt, selv om han fikk en mye hyggeligere kommentar enn Thomas. Brille svarer heller ikke de andre damene i denne perioden.

I neste runde kommenterte Solveig dette hos XmasB. Hun får et svar på hele tre avsnitt. Selv om han ikke direkte flørter fremstår XmasB som hyggelig, morsom og imøtekommende.

Brille skulle også ha hatt to sjanser, men han bruker en uke på å svare på Solveigs første kommentar, og da er hennes unge hjerte allerede ferdig knust. Andre jenter må vente nesten en måned på kommentarsvar. Brille har talentet til å bli den nye LordX, men trenger å ta seg bedre av damene.


Vinner av den første rosen, og kvalifisert til semifinale: XmasB

32 kommentarer:

Frøken Makeløs sa...

Knis! Jeg har definitivt ikke hengt i Lordens kommentarfelt men det gjør jo ikke dette prosjektet mindre morsomt. Bloggosfærens egen Ungkaren-reality! Yay!

Anonym sa...

Moro-moro, og helt annerledes enn noe jeg egentlig kunne ha tenkt meg (...og det burde jeg vel ha skjønt at det ville bli!)

Marte sa...

Jeg føler Bloggerbyen for tiden er litt som The Truman Show. Og hver gang jeg tror jeg har skjønt de røde trådene skjer det noe nytt....

Frøken Makeløs sa...

Frøken Skavlan: You said it! :-)

Anonym sa...

*sjekker inboxen for hatmail*

Gretten sa...

Har dere som er innvolvert i dette noen gang reflektert over konsekvensene? Jeg frykter nok at dere utvanner tilliten og ærligheten bloggerne i mellom. Hvem er ekte, hvem kan jeg stole på..... Jeg skal ikke overdrive dette, men at dere kanskje har tråkket over noen grenser for medbloggere tror jeg nok.

Prosjektet i seg selv morsomt, men........

Mvh Gretten som misliker denne overdrevne bruken av alteregoer.

Anonym sa...

Nåh, et ungkarsprosjekt. Men hvordan skal du sikre ham de nødvendige ungkarspikene? Det blir liksom ikke noe show uten en skokk naut som selvlyser av sjalusi.

Anonym sa...

Gretten: Ja, det har i aller høyeste grad blitt tenkt på konsekvenser. Det har hele tiden vært fokus på, særlig fra Esquil sin side, at de guttene som ble "utsatt" for dette, skulle omtales med positivt fortegn. -Mange (og bare) gode ord har blitt sagt om de utvalgte. Det har aldri vært meningen å såre noen. Lett å si hvis skaden allerede har skjedd, men like fullt sant.

Når det gjelder hvem som er ekte og ikke så er det umulig å vite noe om. Jeg er skeptisk hver gang jeg oppdager en ny blogg, men det er neimen ikke Esquil sin skyld!

Gretten sa...

Røverdatter: Den er god :-) Måtte bare finne ut hva dere har snakket om på bakrommet.

Mvh Gretten som egentlig er en en dame på 47 år og gift med Esquil

Anonym sa...

Gretten: På bakrommet var vi redde for nettopp at det ville bli tatt ille opp. Samtidig som vi var imponert over de hyggelige, smigrende og gode kommentarene som Solveig fikk. (På et tidspunkt tror jeg både jeg og Esquil skulle ønske at Solveig var ekte.)

Nå er det jo fortsatt poster igjen i dette prosjektet, så det kan godt hende Esquil har tenkt til å si de tingene som jeg sier nå, men jeg tar sjansen.

:-)

Anonym sa...

Et mindre problem kan kanskje være at denne XmasB er gift eller?

Men det er kanskje sånt ungdommen ikke tar så alvorlig nå til dags.

Örn sa...

Ikke glem tidsklemma hvahunsa, tidsklemma vettu. Vi er hypermoderne teknokrater med sans for fart og handling. Hakke tid til á ta slike hensyn nár beslutninger skal tas umiddelbart med handling i páfölgende utpust. Hakke tid.. for vi má finne skjegget! (jfr radiohodes post: http://radiohode.org/2007/08/27/ung-tid/#more-99)

Anonym sa...

Hehe, kjære ørn; er vi unge nok til denslags? Er det ikke bare ungdommen som blir tidsklemt nå om dagen? Vi gamle blir liksom overlatt til å klemme hverandre. Sakte.

Örn sa...

hihihi... du har rett. Sá unge er vi vel ikke lenger. Og takk og pris for det. Liker de langsomme klemmene. De er sá meget, meget bedre.

Petter sa...

Ikke sånn for å være nedlatende eller noe, men nå synes jeg det er passende å si i fra...

Jeg leste litt her. Også skjønte jeg nok en gang hvorfor jeg har valgt å ikke være fast leser.

Zava sa...

Oi oi, hvem trenger å se på Hotel Cæsar når det skjer så masse fiffig og intrikat i Bloggpolis!!! Ikke en gang Jens Augusts tilbakekomst kan konkurrerere med dette..

Anonym sa...

Jeg innbiller meg da virkelig at XmasB har både kone og barn?

Anonym sa...

Hahahahahaha! I motsetning til Petter skjønte jeg nok en gang hvorfor jeg har valgt å være fast leser her!

Begynte å synes synd på Solveig, jeg - glad for vrien:)

Anonym sa...

Nå ble jeg UTROLIG LETTET over at Solveig var fiktiv. Jeg syntes nemlig hun virket som en skikkelig bimbo, så søøøøøøt liksom (herregud), jeg holdt på å miste fullstendig respekten for Esquil som kunne tenke seg å satse der.

Anonym sa...

Du er en liten konspiratør du...

Esquil sa...

takk for kommentarene, folkens. røverdatter svarer bra for oss. ble fristende å ligge litt lavt akkurat nå.

Anonym sa...

Triste greier. Lev uvel!

Esquil sa...

ha et fint liv.

Anonym sa...

Se der ja. Morsomt å være i kvartfinaler, og selvsagt moro å vinne de. Men jeg er som nevnt av HvaHunSa ganske så gift. Lykkelig gift, må vite. Det er vel diskvalifisering skulle jeg tro?

Delirium~ sa...

Ha ha-
Det er så bra av å til når folk har "for lite å gjøre". Og Guri har helt rett - Bloggen til Kent er ikke like morsom og hyppig oppdatert nå når han har dame...

Støvkorn sa...

Trist...nei dette var trist.
Trodde da du hadde bedre fantasi?
Har jo hørt så mye bra om deg.

Esquil sa...

Fint du tar det på en bra måte, XmasB :)

delirium, sant. Vet du hvem hun er forresten?
Hele bloggebyen er vel grunnlagt på "for lite å gjøre"?

confiteor: takk for kommentar. du må nok ha blitt lurt.

Delirium~ sa...

Du har vel rett i "bloggebyens" grunnlag. Ellers har jeg en ganske god ide om hvem kjæresten til Lorden er faktisk.

Esquil sa...

fakta? vet du det, men vil ikke si det?

det skal visst være en steike bra dame. og hun har visstnok hintet om forholdet i bloggen sin, i en post hvor hun beviser ypperlig musikksmak. men det er sikkert bare rykter. selv tror jeg kent bare har diktet opp henne.

Delirium~ sa...

Visstnok en steike bra dame. :)

Men det må det jo nesten være hvis Kent har diktet henne opp! Ellers hadde det jo bare vært trist...

Anonym sa...

Jeg er sent på banen i denne anledningen, og er modig nok til å tilstå det.

Er selvsagt stolt av nominasjonen, men er i stuss. Hva kvalifiserte meg til 11.plassen? Hva skilte meg fra de 10 andre - og fra alle bak meg? Vanker det diplom?

Esquil sa...

artig og velskrevet blogg (antar jeg, jeg kjente ikke bloggen før den blr foreslått av juryen.) hva som skilte deg fra å bli med var ærlig talt tilfeldigheter, jeg hadde bookmarket en blogg for mye, og da jeg oppdaget det hadde solveig besøkt de andre.