7. januar 2007

Bryter sammen og tilstår

Fasit:

- Da Norge sist var i fotball-VM ringte landslagstreneren og ville ha meg med nedover. Jeg avslo.
Det er faktisk sant. Men heldigvis for alle parter var det tribunen og ikke banen Drillo ville plassere meg på. Jeg sa nei fordi kampen (mot marokko i frankrike-VM) kolliderte med eksamen.

- Volleyballserven min er det som i boksing kalles en rett høyre
Korrekt. Noe som er veldig praktisk, for når ballen en sjelden gang går over nettet fyker den langt forbi banen, slik at jeg slipper å bli god i volleyball, slik at jeg slipper å havne i nudistmiljøet, hvor jeg slipper å treffe en feit regissør som heter Helmut, som kunne dopet meg og ledet meg inn i hard tyske homseporno. Jeg føler jeg har serven min å takke for at jeg ikke er en kokainavhengig sashagaborkopi.

- Jeg har aldri vunnet en tennis- eller squash-kamp, selv når jeg har spilt mot småjenter.
Korrekt. Jeg behandler en racket følsomt som løpsk moskus og treffsikkert som fulle flaggermus

- Men jeg har vunnet klubbmesterskap i fjellklatring.
Dette er løgnen. Hvis du flytter meg over bakken vil jeg fortsatt prøve å se ut som en mann, men jeg er ikke det vettu, inni meg er jeg en gråtende kjøttklump i fosterstilling.

- Under OL og VM i friidrett hender det at løps-heat vinnes på dårligere tider enn ungdomsskole-pers'en min på distansen.
Korrekt. Som Truls var inne på snakker vi om de stakkars tikjemperne, som etter ni øvelser på to dager må slepe seg gjennom en 1500-meter som de ikke tør å trene på, fordi det vil svekke dem i de andre grenene. Truls nevnte Daley Thompson. Han ville vært en halv langside bak meg da han vant OL i 1984 på ny verdensrekord. Så, var jeg veldig god? Nææh, jeg har løpt en 1500 meter i mitt liv, og jeg ville nok vært minst like langt bak som Daley hvis jeg hadde prøvd å bli kretsmester på distansen.

Dere var flinke til å gjette. Poengene går til Røverdatter, Lenemor, Truls og et halvt til Rondesyn. Dessuten fikk Tine tannlege fullscore på første runde.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Juhuu! *danser røverdansen*

Synges med ædda-bædda-melodi:
Jeg fikk poe-eng!
Og bryr meg ikke no om å kommentere fø-ørst!
Selv om jeg gjør det hele ti-a!
For jeg fikk poe-eng!

Rondesyn sa...

Hva i all verden kan jeg få for halvpoenget mitt? kan det overføres til neste konkurranse?

Anonym sa...

Hva er det med deg og Drillo?!

Anonym sa...

Artig, jeg ville nok tippet noe annet.

En annen ting: Jeg synes det er oppsiktsvekkende at NSDAP+Frps stemmer i pollen nå til sammen blir 25 prosent. Hvilket jo er omtrent det tallet Frp oppnår på meningsmålinger for tiden. Swazi

Rondesyn sa...

swazi: Mao. ikke oppsiktsvekkende...

Rondesyn sa...

Det som er oppsiktsvekkende er 19% SV, og 12% V. Det ligner ikke mye på oppslutningen på meningsmålingene om dagen (kanskje fordi det er en V-slagside på bloggen?). Ellers er det få bønder her, og det er kanskje ok?

Esquil sa...

Tallene er litt høyere, fordi sofavelgere er med. Kommer kanskje tilbake til saken.

Her står det litt om Drillo.