6. januar 2007

Rettelse, ny feil følger

Siden jeg ble tagget to ganger har jeg lov å ta meme't to ganger. Det er ikke noe jeg kan noe for, reglene er bare sånn. Denne gangen gjør jeg det som alle andre, en og bare en av de fem setningene under er løgn og bedrag:

- Da Norge sist var i fotball-VM ringte landslagstreneren og ville ha meg med nedover. Jeg avslo.

- Volleyballserven min er det som i boksing kalles en rett høyre

- Jeg har aldri vunnet en tennis- eller squash-kamp, selv når jeg har spilt mot småjenter.

- Men jeg har vunnet klubbmesterskap i fjellklatring.

- Under OL og VM i friidrett hender det at løps-heat vinnes på dårligere tider enn ungdomsskole-pers'en min på distansen.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Hm... Jeg satser på at klubbmesterskapet i fjellklatring er jug. Tenkte først på tennis-/squashkampen, men den har liksom Ivers brukt opp...Eller? Nei, jeg går for fjellklatringen.

(Veldig greit med 3 poster på en gang, sånn at jeg har mulighet til å spre kommentarspam(m?)ingen litt.)

Anonym sa...

Svært da så sportslig du er, da? Jeg sier 1, jeg. Det får da være måte på.

Anonym sa...

Jeg tipper også fjellklatring. Så ingen grunn til å tvile på noen av de andre.

Rondesyn sa...

Denne var vrien. I OL og VM er det ofte lureløp, men så god var du vel ikke..? på den annen side har vel ikke Trollelg arrangert et offisielt KM i fjellklatring? - jeg går for klatringa.

Esquil sa...

Godt å høre fra deg at den var vrien. Jeg får by på noen spesifikasjoner da :)

som rondesyn er inne på snakker vi ikke nødvendigvis om et offisielt klubbmesterskap, og ikke nødvendigvis i en fjellklatrerklubb.

I 5'eren snakker vi ikke nødvendigvis om lureløp. Vi snakker om funksjonsfriske menn som konkurrerer om olympisk gull, dvs ikke nødvendigvis innledende heat, og hele feltet kommer inn bak den dårligste tiden jeg noensinne har løpt distansen på i konkurranse. Tror du fortsatt på den? :)

I eneren snakker vi heller ikke om dameklassen. eller junior/veteran. Har jeg glemt noe da?

Anonym sa...

Det må være fjellklatringen..

Rondesyn sa...

Jeg antar at du er fjellklatremester i ESK I.L. Jeg kan ikke forstå hvilken friidrettsdistanse du snakker om, men at du skal ha slått noen i Tennis/ Squash virker jo også svært usannsynlig - så da snur jeg om og går for den.

Anonym sa...

Jeg går for den friidrett-greia ass....

Esquil sa...

Rondesyn, selv ikke jeg er så patetisk at jeg lager meg en-manns-konkurranser :) Forøvrig er flere av analysene dine gode. Hvor gode får vi komme tilbake til.

Anonym sa...

I 1984 var det en showmann med bart som vant OL-gull (som han også hadde vunnet i 1980) og gjorde seg bemerket som arrogant ved å plystre til nasjonalsangen og si på spøk i et intervju at dronning Elizabeth var hans kommende hustru. Han var ubeseiret i omtrent 9 år fra 1978 til 1987, og viste allsidighet med en såpass sterk pers på f.eks. 100 meter som 10,26.

I fire OL på rad deltok han i en løpsøvelse hvor OL-vinneren antakelig kom i mål på en tid som er svakere eller rundt din ungdomsskolepers (Nå vet jeg ikke persen din, men jeg antar det er slik). Og det skulle ikke forundre meg om du var rask nok til å vinne et heat i denne øvelsen selv om hele verdenseliten i grenen var på plass.

For tross alt: Du var da ganske sprek...?

Derfor tror jeg fortsatt at nr. 5 er en av de sanne.

Men med innvendingen din får du meg til å tvile litt på det med fjellklatring. Kanskje jeg burde være høflig nok til å tro at du har grust en småjente i tennis en gang? Eller at du faktisk er så teknisk slepen at du slår en volleyball på "riktig" måte?

Fortsatt en liten knapp på nr. 4, men nr. 2 rykket nå litt nærmere. Kanskje trikset her er at du ikke har en innøvd fast volleyballserve som du kan kalle "din"...

Anonym sa...

Du har aldri blitt oppringt av noen fotballandslagstrener som ville ha deg med nedover.

Anonym sa...

Truls: Hvilken bebartede showman er det vi snakker om her?

Forøvrig kan jeg etter å ha sett Åsmuls volleyserve bekrefte at påstand to er sann. KM i fjellklatring er jeg usikker på, men regner med at den kan være sann. Ergo må det være påstand fem som er løgn.

Esquil sa...

Han snakker om Daley Thompson. Og hvem er du? :)

Veldig bra måte å spille spillet på truls.

Anonym sa...

Hadde jeg lest de nyeste postene først skulle jeg ikke stilt det spørsmålet der :)

Ikke meningen å være anonym og mystisk. Om jeg gir deg stikkordene Trollelg og beachvolley har du vel plassert meg.

Har forøvrig en våt drøm om å å få deg med på pubquizlaget vårt Eskil. Kombinert med kunnskapen til de andre gutta vil vi innkassere seier på seier og kunne bade i all øl'en vi kommer til å vinne.

Esquil sa...

jeg er med når jeg kan, hr. ex-byåsen :)

hvis jeg kommer med på laget da... ute av trening...