26. januar 2007

På tide med selkritikk


Det blir stadig mindre torsk i nordområdene. Og vi skylder på klimaforandringer og russiske tjuvfiskere. Men antagelig er det selen som står bak. Disse sleipe spekksaccosekkene som kynisk kjørte frem ungene sine i media, slik at selkidsa kunne sette de store, bedende øynene sine i amerikanerne, slik at 'internasjonalt press' fikk oss til å slutte å drepe dem, slik at de istedet kunne drepe torsken. Og nå mangler både menneske og sel torsk, men hvem er det som sulter, hæ, hvem er det? Idioter ...

HM. OK da. Det var selvkritikk jeg skulle ta. Jeg beklager at jeg slo av kommentarfeltet. Jeg gjorde det for å stoppe stemmen i bakhodet som sier "må sjekke om det har kommet ny kommentar". Filosofen Elisabeth har sagt at hensikten med livet er å kjede seg mest mulig, og siden hun har forfatterambisjoner forstår jeg hva hun mener. Kjedsomhet er kreativitetens bensin. Så det er det jeg har prøvd disse to ukene, å kjede meg mest mulig. Det kan skje igjen, så det kan jeg strengt tatt ikke ta selvkritikk på. Det jeg tar selvkritikk på er at jeg slo av kommentarfeltet på en slik måte at det kunne oppfattes som om jeg skyldte på andre. Me so sorry.

Kan samtidig forhåndsvarsle at den neste teite tingen jeg skal gjøre med bloggen er å gjøre den passordbeskyttet i noen uker (om noen uker). Da blir den seende slik ut. Samtidig vil jeg blogge videre i en anonym blogg, med kommentarer og hele pakka. Poenget er at jeg trenger å gjøre en del førsteinntrykk i den perioden, og siden bloggen både er søkbar på navnet mitt og et par hakk mer hårete enn jeg ville opptrått i jobbintervju, på date, i slektsstevner etc. må jeg gjøre det slik.

Du kan få tilgang til den passordbeskyttede bloggen ved å sende meg en tom mail, da legger jeg inn mailadressa di blant de som har tilgang. Skal ikke bruke adressen til spam, stalking eller gi den videre. Jeg er grei sånn. Men altså, jeg blogger videre i en blogg du ikke trenger passord for å lese. Hvis livet går som planlagt. Noe det alt for sjelden gjør.

24 kommentarer:

Elisabeth sa...

Nå ble jeg ganske rørt her, takker for å bli nevnt. Og jeg vet nøyaktig hvordan det er. I disse dager sliter jeg med bloggen min og har laget meg en liten hemmelig blogg selv, fordi av og til så blir oppmerksomheten for stor.

Jeg vil gjerne komme på listen din, men er ikke sikker på mailen din (navneforvirring....), kan du sende meg en mail (elisabethic@gmail.com)? Snille deg?

Igjen, jeg takker for nevnet, det er ikke mange som husker at jeg har sagt det. For det er jo det som er meningen med livet, å kjede seg, for da opplever man mer og gjør alt hva man kan for å finne på noe; bare se, internett og romaner!

Esquil sa...

jeg synes det er noe av det lureste som er sagt i meme'r.

Elisabeth sa...

Jeg merker at jeg er veldig glad i deg nå.

Anonym sa...

Jeg vil gjerne fortsette å lese i bloggen din, hvis det er greit. Har lest her en liten stund, og hadde vært fint å få fortsette. Kan ihvertfall betrygge deg med at jeg ikke kjenner deg, så du trenger ikke være bekymra for om jeg er fremtidig sjef, kjæreste eller slekt. :)

Adressa mi er: englejenta_83@hotmail.com (jada, lagd når jeg var 14iss.. hehe)

Rambukk sa...

Sign me up: rambukk(at)gmail.com Jeg innrømmer at jeg ikke helt skjønte hva du pønsker på nå, men jeg finner det vel ut etterhvert.

fr.martinsen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
fr.martinsen sa...

fr.martinsen alfa gmail.com

Esquil sa...

pønsker på å bli ugooglebar i 6-8 uker, starter i andre halvdel av februar sånn cirka.

så da får hertug skule sin egen blogg, hvor det blir dårlig karma å nevne mitt egentlige navn. rølerbloggen blir vel nesten bare et arkiv i den perioden. sier fra allerede nå for å redusere kjeftingen jeg vet jeg får.

Maren sa...

evil-cookie@hotmail.com
[Ehe. Litt pinlig det der, egentlig..]

Invitere meg fordi du er den kuleste i verden? Ja?

Esquil sa...

alle blir seff invitert :) dere som har oppdaget bloggen vet jo allerede alt for mye til at jeg kan spille mørk og mystisk med dere.

Sif sa...

Jeg finner heller ikke e-mail adressa di akkurat nå :)

svegansn@hotmail.com

Anonym sa...

sign me up :)

admin snabel A minmening.net

Britt M. sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

shoaib.m.s(at)gmail.com ønsker å bli lagt til også :)

Anonym sa...

Vil gjerne følge med videre, men helst ikke legge fra meg mail-adressa synlig... Hvor kan man maile deg?

Anonym sa...

husk google-cachen ;) høhø.

Esquil sa...

eskil æt stud.ntnu.no burde gå bra.

hyggelig å høre fra dere jeg ellers ikke hører så mye til :)

Anonym sa...

sifudar@gmail.com vil gjerne få fortsette å lese:)

Betty Boom sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Esquil sa...

jeg oppfattet meldingen din som at du ville jeg skulle slette den, betty. Jeg har registrert alle adresser ned til hit, så de som føler for å slette sine kan gjøre det uten problemer.

B sa...

Uhm, jeg har jo bare spionert, ikke kommentert. Kan jeg få fortsette å spionere?
pettson.pettson [at] gmail [dot] com

:-) Plask

Lasse sa...

Må ha tilgang jeg også, da. Bare for at det er gratis, liksom. news (hos) lassedahl (punktum) com

Anonym sa...

Er det for sent nå? :-(

(Hilsen meg på gmail)

Esquil sa...

nei, det er for tidlig.