28. september 2008

Rimi Hagen gjesteblogger

Det går mot trangere økonomiske tider, og Rølerbloggen har derfor fått inn den økonomiske eksperten Rimi Hagen til å gi leseren vår noen gode sparetips. Rimi, du har ordet.

---

Det første vi skal se på er klær. Når klærne har blitt skitne og smussete, er det ikke nødvendig å kjøpe nye. Noen har funnet opp denne fantastiske innretningen her, hvor du putter inn klærne, og så kommer de helt rene ut igjen.

Slike må ha eksistert en stund, jeg hørte om innretninger som gjorde klær rene allerede i min ungdom, men mine foreldre sa at de bråkte og ristet noe fryktelig. Verden må ha gått fremover, jeg kunne ikke kjenne antydning til risting på ytterveggen av denne. Fantastisk praktisk.

Nu har jo oljeprisen gått oppover, og da kan man spare på å bruke lystyachten noe mindre, og heller sette noen kroner i en beskjeden fullrigger. Om man kan spare inn sitt oljeforbruk slår man jo to fugler i en smekk;
for det første sparer man penger, og for det andre blir man ikke så skitten på hendene.

Det siste vi skal se på er skader på hytten. Når gullfernissen langs rutene slår sprekker, eller et av toalettene begynner å fuske, trenger man ikke se seg om etter enda en hytte. Forskerne har kommet opp med denne spennende, menneskeaktige organismen. Du putter simpelthen noen slike inn i hytten, låser døren, og om noen dager er hytten god som ny og kan brukes enda noen uker.

Til slutt anbefaler jeg å se det positive i sparetiltakene man må igjennom, og tenke at økonomiske kriser er gøy!

6 kommentarer:

Canute sa...

Obey Canute

Unknown sa...

Han kunne jo ha kommet med verre råd... som at man skal handle matvarene sine på Rimi. Men han skjønte vel at det ville blitt litt for ekstremt :)

Anonym sa...

Hva skulle vi gjort uten Rimi-Hagen? :)

Anonym sa...

...og så kan man jo kjøre SUV'en til hytta istedenfor helikopter!

Anonym sa...

Til mineapolise
Spørsmålet er vel heller: Hva skulle vi snakket om hadde vi ikke hatt sånne som Rimi-Hagen?
Han og en del andre celebriteter er vel grei å ha når man ikke kommer på noe bedre å skrive om...

PS. Esquil, den siste setninga var egentlig ikke myntet på deg.

Anonym sa...

Min bråker og rister veldig kraftig, men det kan jo ha noe med at den er nesten 20 år gammel. Et under at den fungerer egentlig.