29. oktober 2008

Jack The Ripper-style

... og det er fortsatt Hertug Skule som moteblogger denne uken.

---

Hill æder, mørke organismer!

Dagens antrekk er en svart kappe som jeg tror er inspirert av victoriatiden, altså engelsk 1800-tallsmote. Sannsynligvis gikk Jack The Ripper i en slik kappe. Greia til Jack The Ripper var å skjære opp horer med kniv. The Ripper lekte ikke knivmorder, han sløyet ofrene sine som om de var lofottorsk.

Kniv hører altså naturlig med til antrekket. På bildene vil jeg jobbe med løken mens jeg snakker om dagen i dag.

Og å "jobbe med løken" er som du ser ikke metafor for noe som helst.

Jeg fant ikke nøklene mine i morges. Uten nøkler kan jeg ikke gå ut, fordi porten i bygården klapper igjen. Og jeg hadde ikke brød i huset. Som frokost ble det derfor en dugelig boks trøndersodd. Altså suppe.

Senere fant min bror nøklene, per telefon. De hadde falt ned bak kommoden. Jeg gikk ut, tok trikken, og skulle skifte trikk i sentrum. Cirka da jeg gikk av trikken fant jeg ut at det er mye vann i suppe, og at vannet må ut igjen. Jeg stresset rundt i Oslo etter et offentlig pissoir, men enten er ikke Oslo like human som Trondheim på det området, eller så er jeg dårlig til å lete. Ut fra hvordan dagen startet, mest trolig det siste.
BATMAN!

*kremt*

Til slutt dro jeg inn på Burger King, men der hadde de jaggu sperret dassen med kodelås. Jeg måtte kjøpe burger for å få tømme meg. Men jeg trengte ikke burger, saken var at jeg nettopp hadde spist mye suppe, det var jo derfor jeg ville inn gjennom møkkadøra deres.

Da jeg kom ut på gaten igjen kom trikken jeg skulle skifte til, og jeg kunne velge mellom å miste trikken og finne et toalett, eller stå et kvarter på trikken med blærespreng. Jeg valgte trikken.


Og det jeg fant ut er at man blir sjelelig endret av å ha blærespreng. Man ønsker ikke kontakt med menneskene, man ser dem kun som hindringer, tankene blir mørke og grumme. Man blir rett og slett ond, mørke venn. Ond.

Jeg ser nå på muligheter for å få sydd igjen forhuden.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Esquil, Esquil. Alle innfødte vet da at man går på do på kino i Oslo sentrum. Ingen kø, masse dasser, ingen avgift.

Jeg lo som en hyene av bildene, batman og lofottorsken, btw.

Esquil sa...

vet du. doene i oslo driter jeg i.

iblant. takk for tips. og hyenelyd :)

Anonym sa...

Hoho! Dagen er reddet! <3

Ana

Anonym sa...

Jo, forresten det var to ting som slo meg. Nøkkelskap og permanent urinkateter med pose.

:D

Ana

Anonym sa...

Hvis du tror det er vanskelig å finne en dass i Oslo kan du jo prøve Los Angeles. Her har ikke engang Burger King eller kaffesjapper do.
Og man må ha billett for å komme i nærheten av kinodoene.

Anonym sa...

@Anonym: Nøkkelskap! Det er det som er tingen! Det må jeg ordne meg til jul (evt slå inn en spiker et sted). Dette burde jeg jo ha tenkt på sjøl.

Anonym sa...

Er jeg litt i overkant Johnny Depp-frelst når jeg smiler drømmende av navnet Jack the Ripper? Filmen "From Hell" kan jeg tenke meg at også Hertugen liker...

Anonym sa...

Du vet hva de sier: "De som påstår sex er den beste fysiske opplevelsen man kan ha, har aldri vært skikkelig tissetrengt"

Esquil sa...

ana: hyggelig at du ser sånn på det :)

marina: så hva gjør folka?

thomas: ønsk deg en spiker innslått i en vegg til jul. det er et beskjedent ønske.

beamer: ja.

sonja: no offence, men, pisspreik.