19. juli 2008

Ny Musikk XXIX (meme)

Som man tagger andre skal man selv bli tagget. Sorgenfri vil vite hvilke fem sanger jeg har hørt mest på i det siste.

1. For å forstå hvilke sanger jeg hører på, må man først forstå hvordan jeg har brukt tiden i de ukene Truls gjesteblogget. Konseptet var at jeg skulle skrive litteratur. Det jeg istedet gjorde var å spille meningsløse mengder scrabble inne på ordspill.no.
Sist jeg pratet om dette var jeg i utkanten av topp hundre-listen. Sommeren ble investert i å klatre til 6.plass av de i følge Marty 22.000 spillerne der inne. Tragisk nok. Først hvis noen gjør scrabble til jobben min blir det kanskje mulig å skrive bok.

Poenget i denne sammenhengen er at en av scrabblespillerne heter Marte Heggelund. Hun utga en CD for et par år siden, og utgir en til nå. Og jeg har hørt en del på Scratching The Stitches:


2. Mariah Carey har lagd en ny sang, Bye Bye, som ligger greit i øret.

3. For kontrastens skyld: Jeg kjøpte T-skjorte med et ankh-motiv på internett. På ryggen stod bandnavnet 69Eyes. Jeg lånte øre til bandet, og de tok godt vare på det. Never Say Die:

4. Truls foreslo en gang at jeg skulle delta på John Lennon Song Contest. Det har jeg ikke nok ballekjøtt til, men jeg har hørt litt på en som har vunnet den. David Choi - Love.

5. Sist men ikke minst. Jeg har plagd deg en del med å legge ut min egen høyst menneskelige synging. Nå har jeg endelig funnet noen med sangstemme. Litt av tiden Truls frigjorde brukte jeg til å mikse min egen låt Life Has Just Begun med Annka på vokal. Den sangen ligger her.

5 kommentarer:

Maren sa...

MARIAH CAREY?!?!
Nei, eskil, nei!! NEI!
Blir nå revet mellom to dype ønsker: forlate denne hedningbloggen og aldri komme tilbake, eller sette meg på første fly til trønderby og drive eksorsisme på deg.

Amagad. Mariah Carey. Du liker vel Atonement også, du. Og Mary J. Bliges sin versjon av "one".. *grøss*
Skuffa over deg.

Esquil sa...

Det du må huske, kiddio, er at jeg har levd lenge og sett en del. Jeg husker tidsalderen da Mariah hadde sine egne pupper, sang sanger med en viss holdbarhet, og fremstod som en seriøs artist med fokus på vokale ekstremprestasjoner. Førsteinntrykk er viktig.

Esquil sa...

Av samme grunn er jeg oppvokst med originalversjonen av Æn, og kjenner igjen helligbrøde når jeg hører det. Atonement har jeg ikke sett. Men bare sett deg på første fly du. Æ kan vis dæ by'n æ bur i.

Anonym sa...

Vent... Waldorfsalatene er da et egennavn? Og bildet er byttet ut? Hva skjer med verden?

Esquil sa...

waldorfsalat er i den norske fullformsordlista, så da er det vel en klasse salater. eller ordlista er på trynet igjen. det fins jo en del begreper som har startet som produktnavn.

godt observert. bildet er byttet ut fordi jeg forbedret rekorden. 11228 poeng på ett ord er helt greit lissom i scrabble.