7. august 2006

Mine ti dårligste prestasjoner: Plass 10

Tenkte dra en serie med topp ti over mine dårligste prestasjoner. Selvfølgelig hører prestasjoner som min første date egentlig med på lista, men jeg har stort sett lagt fokuset på målbare prestasjoner. Så, nummer 10:

Norskstil 8.klasse: G/Ng
Under arbeidsuka i ungdomsskolen jobbet jeg i Posten. På C-post-sorteingen, der jeg havnet, jobbet man til litt etter lunsj. Deretter snek alle seg hjem, med unntak av en mann som skulle vokte telefonen i tilfelle sjefen ringte. Da klassen skulle skrive stil om arbeidsuka smurte jeg godt på og slepte arbeidsmoralen i postverket gjennom gjørma. Jeg titulerte verket ferieuka. For sent fant jeg ut at norsklæreren var gammel postmann. Han mente jeg hadde bommet på oppgaven og ga meg nuggen. Til ektefølt glede for resten av klassen som bare elsket det hver gang jeg gikk på trynet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det har da litt trist. Det går jo rett inn i den norskeste av alle norske tradisjoner om å tråkke seg selv ned i salaten og ikke tro på seg selv. La oss heller se en liste over dine ti beste prestasjoner.

Og ikke prøv deg på at dette er for å vise omverdenen at du har selvinnsikt eller at det er for å bygge omgivelsene dine opp eller noe tilsvarende kvasipsykologisk snikk-snakk.

Jeg venter spent på Plass 9.

Esquil sa...

In short, ikke prøv meg? :)

Kan jeg få lov å (igjen) dra en anekdote fra oppveksten til en engelsk skuespiller (”George” fra Blackadder)? Han hadde levd en stund da han en dag romsterte i farens klesskap. Gjemt vekk langt der inne fant han en sokk med noe metallisk inni. Sokken i farens klesskap viste seg å skjule gullmedaljen i roing fra OL 1936. Slik fant han ut at faren var OL-mester. Faren hadde aldri fortalt ham det.

Jeg synes det er klasse over slik adferd. Derfor overlater jeg i størst mulig grad til andre å finne ut om mine eventuelle fortrinn.

Anonym sa...

Synes kanskje det er litt rart at du lar livet ditt bli styrt av faren til George i Blackadder, men jeg ser også frem til neste vers ;-)

Anonym sa...

Jeg liker denne serien allerede. :D

Anonym sa...

Åh, du er en sånn en.

Du er ikke alene!

Esquil sa...

... ser du ikke at jeg er Edmund Blackadders tvillingbror? :)

Dette er ikke noen jantelovblogg. Da hadde jeg f.eks. ikke postet dette om storrusten mens en del andre var mest opptatt av å holde jenta på bakken.