8. september 2007

Ny Musikk XVII

Her får du Natalie Imbruglias Glorious, tre dager før den slippes:

Og så må jeg få lov å linke til Forlaget Press sine sider, mens Blodføre fortsatt ligger på toppen. Beklager det der, Odd Nerdrum.

5 kommentarer:

kvitveis sa...

Hm. Den sangen kunne vore med i eurovisjonen..

Minneapolise sa...

Nå har jeg bestilt bok! Etter en lang diskusjon (småkrangel) med meg selv om jeg skulle prøve å sende den hit, eller la den vente på meg hjemme i jula. Kommer den hit vet jeg jo at jeg ikke vil få gjort noe som helst annet på noen dager, ikke så lurt midt i travleste semestertid.

Jeg klarte å motstå fristelsen, for nå, mulig jeg trygler mamma om å videresende så fort folk begynner å prate om boka. Om jeg slenger fra meg noen saftige gloser helt uanmeldt etter kommentarer fra lesere så er det bare fordi jeg kommer til å være grønn av misunnelse!

Helge Samuelsen sa...

Venter til boka kommer i den lokale bokhandleren - og hvis den ikke gjør det, bestiller jeg den.

Er den halvparten så god som jeg tror - blir jeg ikke skuffet :O)

Esquil sa...

kvitveis: jeg synes ikke den var så ille. på den annen side hender det jeg liker grandprix-musikk også.

minnea: det varmer å høre. men, skulle ikke du lese den på flyet hjem da?

helge, takk for tilliten :) godt å se at jeg ikke har kranglet deg fiendtlig innstilt.

Minneapolise sa...

Esquil: Det var planen (flyet hjem blir forresten begge veier, har mange versjoner av "hjem" etterhvert), men får jeg den i posten før jeg drar så klarer jeg ikke å vente tror jeg. Større sjanse for at den blir lest under eksamensforberedelser...
Ah, for et dilemma!

Jeg tipper mamma kommer til å ringe og si jeg har fått pakke i posten, så sier jeg at den får vente til jul. Fem minutter senere ringer jeg tilbake og spør om hun kan være så snill og sende den så jeg kan lese på flyet. Jeg får pakke, åpner bare for å se coveret. Så tenker jeg at jeg kan jo lese første sida, se hvordan du skriver, om den ligner på novellene på bloggen, osv, Og vips har jeg lurt meg selv og sitter klistret til siste side!

Jeg kjenner meg selv litt for godt...