9. september 2007

Ungkaren 5

Dette har skjedd: Røverdatter, Minneapolise og en jury av damer hjalp meg å skape den falske bloggeren Solveig (bildet). Solveig kommenterte hos en del menn i bloggosfæren for å avgjøre hvem som tok seg best av en dame. Da prosjektet var over mailet jeg de mest involverte for å høre om det var OK å referere dialogen, slik skjult kamera spør sine ofre om de kan sendes på TV.

Som svar la Egoisten ned bloggen sin. Neste dag startet han en ny blogg og postet forklaring på hvorfor han la ned. Kooperativet, en fellesblogg for ham, radiohode, Zava og Gretten ble også nedlagt som direkte følge. Egoistens fans fant ikke med en gang den nye bloggen hans, så de veltet inn over denne bloggen og la igjen noen mindre hyggelige meldinger. Da radiohode noen dager senere la ned sin personlige blogg følte han seg nødt til å presisere at nedleggelsen ikke hadde sammenheng med Ungkaren. Så mye for "et prosjekt om kjærlighet"...

At Egoisten la ned bloggen tok vi som et nei på om det var OK å skrive om ham, altså ble det arrangert en annen kvartfinale. Senere har The Blogger Formerly Known As Egoisten tilgitt oss og raust godtatt å delta i Ungkaren. Slik har det seg at vi har fått noe så sjeldent som en

Kvartfinale 5

Egoisten vs. Erik

Egoisten er en populær mann hos damene, en klar kandidat til å ta over haremet til LordX. Han svarer belevent på Solveigs kommentar, og før Solveig får sagt noe mer kommenterer han to ganger i hennes blogg. Solveig syns først det er i overkant mye respons og blir sjenert, men damejuryen mener at det er sånn det skal være.
Erik har en morsom blogg, og er populær hos damene, dette er i utgangspunktet et møte mellom to meget sterke kandidater. Men Erik legger seg i den andre enden av skalaen for respons, og det holder ikke. Ungkarens siste kvartfinale ender med knusing.

Vinner av den femte rosen, og kvalifisert til semifinale: Egoisten

Juryen melder: "Egoisten er til tross for navnet noe av det snilleste og mest trofaste man kan finne i bloggverden. Positiv, engasjert, allsidig, det er rart han ikke er snappa opp for lenge siden. Og så så pene øyne da! Når han finner ei som fortjener han kommer hun til å bli tatt bedre vare på enn de fleste kjærester her i landet. Det blir en veldig heldig dame!"

20 kommentarer:

HvaHunSa sa...

Da skjønner jeg ennå mindre av det "legge ned bloggen" -greiene.

Men men, prosjektet lever, lenge leve prosjektet!

Frøken Makeløs sa...

Så fint at han har tilgitt deg, jeg liker best når alle er venner med hverandre. Og prosjektet skrider frem, det er så bra!

Selvisk sa...

Jeg vil bare påpeke at den/de ufine kommentarene ikke kommer fra meg. Det tar jeg full avstand fra. Å håpe at noen skal leve uvel mener jeg lavmål.

I forhold til spørsmålet HvaHunSa reiser, så viser jeg til "But Why??" som det linkes til i denne posten. Ferdig med dette nå. Egoisten er død, Selvisk lever. Punktum.

Når det gjelder dette prosjektets videre gang, så heier jeg på Gretten. Vi vil jo se laksen, vil vi ikke?

Siste spørsmål:
Nå som det var vist seg at denne Solveig ikke er ekte, hva er det da ungkaren vinner? Prosjektets visne roser? Neste gang kan du jo alliere deg med ei single bloggbabe, slik at ungkaren vinner en deit:)

HvaHunSa sa...

Selvisk: har jo lest den posten, men skjønner nok mindre etter å ha lest den. Fint at du er ferdig med saken, men jeg har altså fremdeles litt uggne følelser, og det gidder jeg ikke skjule, håper det er greit?

Jeg synes det er raust av Esquil å ta deg inn igjen, selv om jeg ikke forstår hvorfor det passer deg bedre å være med nå?

Selvisk sa...

HvaHunSa:
Jeg styrer heldigvis ikke andres følelser. Så hvorfor skulle det ikke være greit for meg at du formidler dem?

HvaHunSa sa...

Selvisk. Du styrer selvsagt ikke andres følelser. Vel, indirekte så gjør du jo det. Men vi lar det ligge.

Peace & Understanding :-)

Esquil sa...

hvahunsa, det var jeg som begynte. forklaringen du leter etter er som følger: the blogger formerly known as egoisten (TBFKAE) hadde et dameopplegg nesten helt i boks. Flott dame, ingenting i veien med henne. så møtte han solveig, som var alt han hadde drømt om, en jente som virkelig kunne forstå en mann. TBFKAE dumpet den andre dama og bestemte seg for å satse alt på solveig.

og hvis du har sett The Crying Game (se fra ca 1.30), forstår du effekten. TBFKAE satt sikkert i dusjen hele dagen. Da må man være så raus man kan.

fr. makeløs: takk :) jeg foretrekker også peace love og harmony i lengden.

selvisk, til "siste spørsmål": jeg føler at det er den single bloggbaben røverdatter som skal besvare det spørsmålet...

Iversen sa...

Herregud, alle disse spekulasjonene. Jeg får bare komme ut av skapet, det er meg som er premien. Date på Sagene Lunsjbar ved juletider med misteltein i døra.

Esquil sa...

hehehe

siden ikke våre kjære deltagere har blitt kjønnsforvirret nok fra før, mener du?

HvaHunSa sa...

Akkurat nå er jeg mer bekymret for Iversen. De damene jeg har observert nirøykende i døråpningen på Sagene Lunsjbar er ikke blomster akkurat, så om han planlegger å stille seg opp der med mistelteinen sin så håper jeg han vet hva han går til.

Selv planlegger jeg å være papparassi i buskene.

Esquil sa...

Ja det er på høy tid at vi begynner å bekymre oss for ham. ser for meg en ny interesseorganisasjon, "Bekymret for Iversen". BFI.

HvaHunSa sa...

Papparassi i BUKSENE skulle det være. Herregud, jeg og alle mine skrivefeil.

BFI, tar du formannsvervet? Og blir det vafler under årsmøtene? For da vurderer jeg å melde meg inn.

Iversen sa...

Takk, folkens. Det varmer. For øvrig var Sagene Lunsjbar Esquils valg, jeg håpte naturligvis han hadde sponset en kveld på le Canard. Gnien gubbe.

røverdatter sa...

Jeg er redd det hadde vært en pruppstusslig premie hvis jeg skulle ha møtt opp, slik min gode Esq insinuerer.

Vinneren av ungkaren 2007: Ta Iversen! Da er du garantert en hyggelig lunsj i hvert fall! :)

røverdatter sa...

Det jeg mener: Velg Elton John fremfor Sigvart Dagsland. -Uten sammenligning forøvrig.

Esquil sa...

du trenger seriøst en PR-rådgiver...

Maren sa...

Jeg synes Bekymret For Iversen Når Madammen finner ut at han er Premie-Pike i Ungkaren (BFINMP-PU) er en naturlig sidegren innen BFI.

Esquil sa...

hva med BekymRet fOr Marens Manglende LOGikk Rundt hvilkE BOkstaveR hun Tar Med og ikke nÅr huN forkortEr? (BROMMLOGREBORTMÅNE)

Maren sa...

Pøh.
Jeg hadde et visst system, også bare... hadde jeg det ikke likevel.
Dèt er systemet.

sintdame sa...

Jeg blir sint av å lese dette.