15. september 2007

Intervjuet i Dagbladet

En del av de som ville lese intervjuene av meg er i utlandet, og en del i Norge fikk ikke tak i avisene, så jeg tenkte å bryte med gamle prinsipper og brette ut livet mitt her. Dette er fra Dagbladet på fredag, klikk på bildene for å lese. Overskriften ble det aldri plass til, men den var

Skrev roman liggende - og med aluminiumsfolie rundt hodet:
Endelig ute etter seks år i isolasjonIntervjuet med Adresseavisen dagen før, hvor jeg var heldigere på bildet, ligger her.

Blodføre har fått tre anmeldelser til nå, Hjorthen, Dagbladet og Revolusjonært roteloft.

27 kommentarer:

Victoria sa...

Takk for at du la ut dette, Eskil :-) Jeg fikk nemlig ikke lest avisen og har sjekket på nettet for å se om det stod der..

Gratulerer så mye, vi står jo i kø her for å gratulere deg nå :-)

Ikke fått lest ennå, men det skjer snart, for nå trenger jeg snart en pause fra pensum. Det er utelukkende selvdisiplin som har holdt meg unna boken din til nå, nileser makroøkonomi til krampa tar meg.

Martin Bekkelund sa...

Sterkt, Eskil! Nå venter jeg bare på postkassepakkemannen som skal levere boka. Gleder meg stort.

Esquil sa...

takk victoria. det ser grisekvalmt ut å legge ut intervju av seg selv på nett, men som jeg har skjønt var dere noen som lette etter det.

hyggelig å høre, martin! håper den faller i smak.

radiohode sa...

Da vet vi at du ikke er en aller største blogghoren, for man fant jo ikke adressen hit i avisen. :-)

radiohode sa...

En annen ting: "Plast er det nye mahogny"-filmen må jo ha vært veldig tung å lage?

Esquil sa...

takk :) godt å se noen oppdage at jeg kjører med blogghordemper. jeg er fortsatt snurt fordi enkelte ikke greier å spotte det. det er en hel del nå som søker etter denne bloggen nå via navnet mitt, og da havner de her.

filmen var helt på kanten av ytegrensen den gangen ja. derfor måtte jeg holde kamera selv, med en annen person i rommet ville jeg ikke ha fungert.

HvaHunSa sa...

Tusen takk for at du la ut intervjuene. Jeg er stolt av deg :-)

Anonym sa...

Oi, dette er stort! Jeg er ikke noen kjenning, bare en ME-syk som forstår hvor stort dette er! Gratulerer!

Rockette sa...

Tusen takk for at du la ut intervjuene Eskil! Dette er gøy, og jeg er skikkelig imponert.
Du er virkelig en inspirasjonskilde, og det å lese din historie har gitt meg mer håp ihh til min egen situasjon. Takk igjen.

Keep up the good work:-)

Minneapolise sa...

Setter veldig pris på at du legger ut intervjuene, hadde vært veldig kjipt å sitte her borte og gå glipp av det alle prater om.

Og så er jeg glad dagbladet ba meg sende bilde selv, selv om det var kort frist. Ser for meg hvordan nesa mi hadde sett ut i sånn belysning *grøss*

Vær glad nesa di er liten og søt!

Blir veldig stolt av å "kjenne" deg litt for tiden :)

Frida K sa...

Måtte inn hit og lese også ;-) Gleder meg til å lese boken din ;-)

Sissel sa...

Gratulerer med boka Esquil. Endelig er den ute. 7 år må kalles trang fødsel :)

Håper du klarer å glede deg over boka - jeg gleder meg til å lese den.

kristin sa...

Angående dagbladet-anmeldelsen: Hvis du begrenser fantasifulle innslag overhodet i neste bok, går jeg til personlig vendetta.

Undre sa...

Gratulerer, Esquil! Denne utgivelsen er deg vel unt.

care sa...

Gratulere. Visst ikke at du var syk, hadde bare snublet innom boka di en dag.

Tonita sa...

Åh, - så fint at Dagbladet kom hit også. Jeg har akkurat klart å få fatt i en Dagblad-kjøpende kollega som ikke hadde kastet avisen og umiddelbart lovte å rive ut de to sidene (!) som var viet deg! Stort! Leser papir i morgen framfor skjermbilde i kveld.

Elisabeth Ice Cream sa...

Jeg har også postet anmeldelse. Håper jeg ikke var for slem.

emelie sa...

Gratulerer :)

røverdatter sa...

Jeg har jo annonsert flere ganger, på ulike steder, at jeg ikke er noen lesehest. -Så min eventuelle omtale av boka, lar vente på seg. Jeg er snart halvveis, men det blir ikke så mange sider pr. dag, siden jeg har en del skoleting som også må gjøres. Men jeg holder på! :)

Og igjen: Gratulerer! Uansett hva folk og fe måtte syns og mene om boka di, så er det ikke til å komme unna at det er en bragd.

ingunn sa...

GRATULERER med utgivelsen og anmeldelser og intervjuer i dagblabla og adresseaviser og altmulig som har skjedd i den tiden jeg har vært pc-løs.

Men pokker heller, dette er jo skikkelig stas. Og det må jo føles helt fabelaktig? Ikke har du bare skrevet en bok, men den er også utgitt, og folk leser den!!!

Esquil sa...

tusen takk for gratulasjoner, alle sammen! stå på, anonym & rockette!

minneapolise, det blitslyset var et slemt triks ja, men det skal vel mer til å ødelegge utgangspunktet ditt.

kristin, blodføre er antagelig den mest troverdige historien jeg er istand til å skrive, og det inkluderer livshistorien min. du har jo en viss peil på hvordan neste bok kan bli.

takk skal du ha, lizzie, du var da ikke slem. og ikke tar jeg det personlig om folk ikke liker boka, på samme måte som jeg ikke dumper venner om de ikke leser bloggen. jeg er ikke ordene mine.

takk ingunn :) gratulerer med fint nytt profilbilde. jo, føles bra, det er fortsatt ikke lenge siden det føltes uvirkelig at jeg hadde skrevet en tykk bunke papir som bror min faktisk gadd å lese. og nå skriver dagbladet om den samme bunken.

Delirium~ sa...

Da ligger Blodføre hjemme hos meg i påvente på at jeg eller "han jeg er sammen med og som fikk den" skal få tid til å lese den.

Men først vil jeg gjerne få lest intervjuet med deg. Bildene virker ikke...

radiohode sa...

Hr. forfatter: Boken Deres finnes ikke i bokhandelen på Gardermoen, som er det stedet jeg vil frekventere oftest denne uken. En sak for "hun megga på forlaget"? (Den siste der er rappet fra Tazte Priv....)

Anonym sa...

Gratulerer-gratulerer ^-^

Jeg syntes det var et fin-fint intervju. Og den biten med å få frem at orienteringer spennende,fikk du fint til. Jeg som ikke blir engasjert av annen sport enn rumpeldunk var helt med (c;

Esquil sa...

godt å høre, delirium :) vet ikke hva som har skjedd med bildene, men hvis de ikke kommer tilbake i løpet av en stund skal jeg få fiksa dem. (min filosofi er å løse problemer vha venting...)

radiohode: jeg skal tipse forlaget. det har gått sakte noen steder å få ut bøkene i butikkene, men virker som om det har bedret seg nå her i byen ihvertfall.

anonym: det gleder meg å høre! det var jo det som var målet i utgangspunktet.

Marina sa...

Jeg synes det er helt greitt at du linker til intervjuene med deg selv. Mange har sikkert lyst til å lese dem, de som ikke vil lese dem behøver ikke klikke på dem, og sammenlignet med hva enkelte andre trondheimsforfattere gjør for å få oppmerksomhet er det bortimot en samfunnstjeneste.

Esquil sa...

takk, marina :) nå er jo du i et land hvor sånt er mer lov ...