5. september 2007

Ungkaren 4

Bloggeserien du hater å elske

Kvartfinale 4

Pur Substans vs. Thomas

Pur Substans er et nytt bekjentskap for de fleste, og kanskje for ubeskrevet til å bli den neste LordX. Men mannen skriver så bra og morsomt at han fikk en kvartfinale mot Thomas. Pur Substans og Solveig hadde en interessant samtale om et tema som interesserte begge. Pur Substans ga lange og gjennomtenkte svar. Thomas svarte ett ord på Solveigs første kommentar, ikke et ord en gang, han sa hehe. Nå skulle man tro Pur Substans tok teten på det, men hehe føltes som det perfekte svar. Det er kort, ikke påtrengende eller desperat, det er positivt, og det gjorde Solveig nysgjerrig på denne Thomas. Kanskje var hehe det beste svaret Solveig fikk i alle kvartfinalene. Thomas følger bra opp på kommentar to. En annen ting som skiller kandidatene er at Thomas nå svarer med å besøke Solveigs blogg, hvor han byr på et par lesetips. Dermed ryker Pur Substans ut, men etter så sterk innsats at han ble reserve til kvartfinalen.

Vinner av den fjerde rosen, og kvalifisert til semifinale: Thomas

Juryen melder: "Thomas veldige tekke med damene kan muligens ha noe med at han absolutt er i kontakt med sin feminine side. Thomas har alltid en interessant historie på lager. Han er raus med komplimenter og sosial. Dessuten er han jo alt man kan ønske seg - han er høy, mørk og ganske søt."

6 kommentarer:

Iversen sa...

Åh, herregud. Nå kommer ikke Thomas til å være noe å leve med de neste ukene...

Thomas sa...

Iversen: Alt er som før, altså... men vent nå litt. Ukene? Du mente vel månedene?

kristin sa...

Heia Thomas!
(Utrolig hva juryen har klart å lese mellom linjene på bloggen hans, altså!)

HvaHunSa sa...

Hm. Det er for lite drama i kulissene, dette sklir for lett avgårde. Burde ikke noen legge ned bloggen sin i protest snart? I det minste nekte å poste på en uke.

Esquil sa...

bitter fordi juryen er hemmelig, kristin? :)

hhs: vi får se hva det setter igang av ramaskrik og lynsjestemning når egos duell kommer i neste episode.

HvaHunSa sa...

Jeg sier bare; don't hold back - jeg har popcorn til alle!