16. september 2007

Ungkaren 6

OK så har det gått tregt med vår bloggereality Ungkaren. Poenget er tatt, ikke lov å gjøre dette. Men semifinalene er forlengst avgjort, og historien må fortelles. I den første semifinalen møttes tre duderiños:

Semifinale 1
Egoisten vs XmasB vs Thomas

Baben som skulle avgjøre semifinalen var VG-bloggeren PartyGirl (bildet). Jepp, enda en falsk blogg der ute folkens, de er overalt og de er bare ute etter kroppen din. Vi skulle tross alt finne den nye LordX, og da er det ikke nok at Ungkaren-kandidatene holder seg inne med bare en dame.

XmasB gir et langt og bra svar når PartyGirl kommer på besøk, akkurat som han tok seg bra av Solveig i kvartfinalen. Han styrker det gode inntrykket og lukter finalist. Men samtidig får PartyGirl mistanke om at XmasB ikke er single. Når hun spør ham rett ut om dette viser det seg nok en gang at de beste gutta er opptatte. Produsenten av showet kommer inn og tar en lang alvorsprat med XmasB, før mannen går på huet og ræva ut.

Egoisten sin behandling av PartyGirl var så stødig og bra at den nå er forbeholdt VIP-gjester.

Thomas har sin stil med kortere svar enn XmasB, men det funker. Dette er en bra type med lun og fin humor.

Det er rett og slett knalljevnt løp om finaleplassen. Det hjelper på at både Egoisten og Thomas har vært på hyggelige besøk i Solveigs blogg. Men det er en liten forskjell. Egoisten spøker med at han blir med henne på neste ferie. Det er mer personlig enn Thomas, som 'bare' er hyggelig. Når Egoisten i tillegg er den eneste av de to som besøker PartyGirl, er saken klar, Egoisten er den beste kandidaten for den nye LordX.

Vinner av første rose og finaleplass: Egoisten

Juryen: "Egoisten er til tross for navnet noe av det snilleste og mest trofaste man kan finne i bloggverden. Positiv, engasjert, allsidig, det er rart han ikke er snappa opp for lenge siden. Og så så pene øyne da!"

(Dette med øynene ser ut til å være gjengs oppfatning.)

11 kommentarer:

HvaHunSa sa...

I og med at Egoisten er død, så lukter dette av nekrofili lang vei. Hvor mange forvaklede likskjendere av noen ungpiker finnes det der ute egentlig?

radiohode sa...

Ikke mange nok, HHS. Ikke mange nok i det hele tatt.

Med vennlig hilsen den avdøde bloggeren som tidligere var kjent som "radiohode".

XmasB sa...

Takk for gode skussmål, Esquil. Jeg vet ikke helt hva jeg hadde i denne konkurransen gjøre i det hele tatt, men så røk jeg også ut når sannheten kom frem i lyset. Det er godt jeg har kone som venter på meg hjemme. :)

Når det er sagt, håper vi ikke ser mer til falske kommentarer fremover. Jeg er egentlig alt annen enn tilhenger av sporten.

Esquil sa...

hhs: bloggdød produserer ikke lik, så jeg vet ikke helt om det funker ... spøkelser derimot, det er nettet fullt av.

radiohode, for eksempel. griseskummelt med avdøde som kommenterer.

xmasb: du pisker en død hest.

XmasB sa...

Godt å høre, Esquil. Jeg følger selvfølgelig spent med videre likevel. Takk for de ekstra besøkende du har gitt meg i denne sammenhengen. Er jeg heldig blir noen faste lesere og.

Og lykke til med boka di!

Esquil sa...

det har du fortjent, du har en bra blogg :)

og, takk

HvaHunSa sa...

Har du smugspist konformkake i det siste?

Jeg stalker bloggen din daglig for poster med safter, men må vel snart skrive en selv ;-)

Victoria sa...

Neste gang du skal finne opp en bloggjente, så kunne det jo være fint om hun gjorde noe annet enn å ta på seg lipgloss og shoppe sko ;-)

Esquil sa...

hhs: skriv en selv du, uansett! noen må jo lage litt bråk, og jeg sliter vel med oppmerksomhets-OD.

vic: sant nok, men jeg får jo ikke lov! men før jeg mistenkes for mannssjåvinisme vil jeg minne om at representanter av opptil flere kjønn formet solveig.

Victoria sa...

Hehe, jeg vet dere var flere :-) Det som er godt da, det er jo at dere virker mye lurere enn Solveig :-)Gratulerer med anmeldelser, Eskil. Det må føles godt! Forresten, de mattekompendiene du selger, hvilket nivå ligger de på??

Esquil sa...

takk :) ja det føles i gjennomsnitt godt med anmeldelsene, det var en i adresseavisen jeg følte var noe sur. men greit å oppdage at man takler det også. føler det er bedre med dårlig anmeldelse enn ingen omtale.

kompendiene begynner der videregående slutter. vi har dekt det meste av universitets/høyskolematematikk som du kan komme ut for, forutsatt at du ikke utdanner deg spesifikt til matematiker.