26. oktober 2006

Mer om SUV - min drømmereklamefilm

Regjeringens lister sier at en god SUV slipper ut tre ganger så mye som en Skoda. Jeg skulle gjerne lagd reklame for Skoda. Den skulle sett slik ut:

Pelle og Kai spiller golf. Pelle er pen og Kai er ... ikke fullt så pen. Pelle vinner og Kai taper. Pelle tar det kult og Kai tar det ikke kult. I garderoben ser vi Kai jobbe hardt med å varme opp lemmet før dusjen slik at han har noe å stille opp med der. I dusjen ser Kai ned mot Pelles lavere regioner, får hakeslepp, og vender seg skuffet vekk så Pelle ikke skal se på ham. Pelle derimot kunne ikke brydd seg mindre.

Kai skynder seg ut på parkeringsplassen, der står to SUV, han tar frem målebånd for å sjekke at hans SUV er større enn den andre og lyser opp da han oppdager at han har størst bil. Kry lener han seg mot panseret, trommer med fingrene og venter på Pelle.

Brått starter motorlyd bak ham. Kai snur seg og ser Pelle kjøre vekk i sin Skoda. Kai får samme type hakeslepp som i dusjen. Skodaen ruller inn i solnedgangen og under står teksten

SKODA - for menn uten komplekser

11 kommentarer:

Undre sa...

Bør du ikke selge denne til ... ehm ... ja ... Skoda?

- Hvorfor kjøre Skoda, når man kan gå'da?, sa vi da vi var små, men Skoda er så aboslutt en real bil. Så jeg i dag vil jeg heller kjøre Skoda, enn gå, da...

Anonym sa...

Jeg ler meg i hjel!

Denne posten sammen med pepperkakesmulen gjorde dagen for meg!

(Det er lov å kaste ut røvertøvere når de blir for varme i trøya)

Esquil sa...

jeg er ikke så god på å gjøre penger av ord ... men de kan få den ...

thnx RD :)

artig den undreposten du linket til også.

nei du får ikke dra!

Anonym sa...

haha :-D

spesielt bra siden jeg møtte en Kai som ikke har ringt tilbake.. dust...

kan du hjelpe meg å finne Pelle?

Anonym sa...

Kult! Da føler jeg meg som hjemme.
*sitter med beina på bordet og fjernkontrollen i hånda*

Tine sa...

Kan ikke du lage en slags demoutgave.

Jeg kan være meget behjelpelig om herren ønsker.

Esquil sa...

men åshild, du er jo tiltenkt en rolle i min reklamefilm for orienteringssporten, Helga und die wunderbaumen. Storyen er at en orienteringsløper løper rett inn i innspillingen av en pornofilm, skremmer vekk filmcrewet og den mannlige stjernen, hvorpå han ved en beklagelig misforståelse blir behandlet av den kvinnelige stjernen.

Esquil sa...

slå deg ned røverdatter :)

cat: jeg tenkte etter. Golfspillere med skoda er sjelden rase. Pelle er muligens gift, eller muligens denne mannen. Selv ville jeg ikke slått til en golfball om det sto om livet.

Anonym sa...

Hmm... kanskje greit å styre unna Pelle også da. Jeg har aldri satt mine ben på en golfbane heller, og tror nok jeg ville kjedet meg ihjel om jeg måtte være med Pelle og spille golf.. Jaja...

lanzetudor sa...

Det er ingen skoda-eiere som spiller golf. Men ellers stemmer det. Skodaeier

Anonym sa...

Lurer på om jeg må finne meg en sånn "Christian"-type som asshild har :-)