28. desember 2008

Døv kjærlighet til FIFA-rankingen (Esq svarer på spørsmål, del 2)

Hva i all verden er poenget med døvehund/hørehund?

spørsmål fra Bjørn Stærk

Døvehunden kan varsle sin eier om telefon, dørklokke, vekkerklokke, røykvarsler, og at eieren har glemt å skru av springen etter seg. Den tipser ved å krafse på eieren før den løper til dit lyden kommer fra.

Døvehunder burde også kunne overføre fornærmelser, ved at de reagerer på ukvemsord som blir ropt etter eieren, og formidler disse ved å urinere på eierens bukseben. Rølerbloggen kjenner imidlertid ikke til at noen har trent en hund til dette ennå.

Hva er formelen for fifarankingen?

spørsmål fra Håvard

Da jeg løste den, var dealen at det var info for fotballforbundet eksklusivt. Jeg kan fortelle deg det, men da blir jeg nødt til å drepe deg etterpå. Siden jeg ikke tror på vold, vil drepingen skje mykt, med min sang.

Hva skal til for at et romantisk forhold skal fungere godt over lengre tid?


spørsmål fra Migrenemedisin

Stikkordene er kommunikasjon, oppvaskmaskin, fantasi og levende lys.

- Kommuniser mye og åpent, ikke skyv problemer under teppet men ta dem i startfasen. Ikke vær redd for å snakke om vanskelige ting med kjæresten, slike samtaler slår gjerne bedre ut enn man tror.

- Oppvaskmaskin.
Og gjerne en hushjelp.
En stygg en.
Hm.
Jeg røler.
Det fins ikke stygge mennesker. Alle har en vakker sjel.

- Fantasi: ikke kjør livet inn i et spor hvor alt går på autopilot, ikke ta kjæresten for gitt, konkurransen er ikke over. Men unngå andre som man kjenner for sterk dragning mot. Respekter kjæresten, respekter forholdet.

- Levende lys: Da Edison oppfant glødelampen ble det mer og mer elektrisk lys, ergo mindre og mindre levende lys, ergo mer og mer skilsmisser. Det er ikke tilfeldig det, vettu. Før glødelampen ble oppfunnet var det nesten ikke skilsmisser.Takk for spørsmålene!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ikke dumme svar det der.

Man hadde skilsmisser før glødelampen også. Man var bare nødt til å oppgi en god nok grunn...

Esquil sa...

santnok. den siste er ikke helt alvorlig ment. men levende lys, enten som stearin eller peis, er jo koselig.