31. desember 2008

Platåsko og skuddsikre vester (svarer på spørsmål del 10)

Hvorfor bruker du platåsko i år 2008?

spørsmål fra anonym


Jeg opplever at du sikter til skoene jeg har på meg her:


Den primære kvaliteten med disse skoene er ikke at de har tykk såle, det blir som å henge seg opp i at USA har valgt en svart mann som president, han er ikke valgt fordi han er svart, men fordi han er flink, og antagelig dessverre mer på tross av hudfarge enn på grunn av, og skoene er ikke valgt fordi de har tykk såle, men fordi de er noe av det mer moderate i New Rocks kolleksjon, de har for eksempel ikke skarpe neshornpigger på vristen, og sømmer seg dermed for oss konforme menn som har levd en stund, sett oss ferdige på livets formiddag, fortsatt trenger å sparke noe rumpe, men ikke så hardt at det blør.Hvorfor har krigskorrespondenter skuddsikker vest utenpå ytterjakken?


Spørsmål fra Beamer


Dette er et meget godt spørsmål. Dørvakt med skuddsikker vest:

NRK-korrespondent med skuddsikker vest:

Hvorfor det blir slik er en ting krigskorrespondentene faktisk vet mer om enn oss andre. Vi kan bare spekulere om de går slik hele tiden eller bare når den røde lampen lyser. Det vi trenger er en korrespondent som kan dekke korrespondenetens bekledning, David Attenborough-style, hvor man sitter sammenkrøket i buskene og snakker lavt til kamera for å ikke skremme opp krigskorrespondenten. 'Bak meg, i uterestauranten over gaten, har jeg lokalisert et virkelig prakteksemplar av arten, og vi kan tydelig observere ...' og så videre.Takk for spørsmålene, sees i 2009!

9 kommentarer:

Avil sa...

Eg konstaterer at skotsikker vest utanpå tøyet er mest sexy.

Anonym sa...

Om den skuddsikre vesten er innenfor, vises den ikke så godt. Korrespondenten risikerer da å se ut som en godslig og tykk binne i stedet for en dødsforaktende, engasjert og fremfor alt, slank heltinne.

Avil sa...

Slank er viktig.

Esquil sa...

men hvor kommer fredrik græsli og odd karstein tveit inn i dette bildet? og skal dere likevel legge dere på denne linja, hva er galt med s&m-vinkelen?

Anonym sa...

Hehe, fantastisk svar. Skal se at du midt i finanskrisen har funnet opp en helt ny nisje her... Korrespondentkorrespondentyrket har helt klart en fremtid.

Mitt spørsmål ble stilt på bakgrunn av en hutrende mannlig nrk-reporter på direkten fra Gaza, iført romslig ytterjakke innenfor vesten. I varmere strøk og med lettere/mer kroppsnær påkledning, så kan jeg være mer villig til å forstå behovet for å ha vesten ytterst. Men vis meg den journalisten som er villig til å offentlig innrømme at det er kosmetiske grunner som ligger bak.

trine40 sa...

Jeg syns skoene var fine, jeg.

Esquil sa...

beamer, jeg tenkte med en gang på åsne da du skrev det, så det er åpenbart korrespondentmote.

takk, trine, det synes jeg og. faktisk er det så få som synes noe annet at jeg skjønner hvem som har stilt spørsmålet :)

Marte sa...

har du noen platåsko å selge? JEG ØNSKER MEG BUFFALOSKO FORDI JEG SKAL PÅ 90TALLSPARTY!

fant bloggen din på google når jeg søkte etter buffalosko!

kontakt meg snarest om du har noe å selge: marte.gilstad@gmail.com

Esquil sa...

feil sted, marte. prøv en nettbutikk.