2. januar 2008

Ekstrembasehopperen


Basehopping ser tøft ut. Men et hopp fra en høy bygning med glatte vegger som det på bildet, er ikke mye farligere enn et tandemhopp for nybegynnere fra fly. Alt handler om valg av lokasjon. Noen basehoppere velger seg vekk fra problemene, andre velger seg til dem. De første kalles tedrikkere, posesnusere og sengevætere. De siste kalles ekstrembasehoppere.

Rølerbloggen presenterer
Ekstrembasehopper The MovieDisclaimer: Jeg oppfører meg som en arrogant dust i videoen fordi jeg spiller en rolle, ikke fordi jeg er sånn. Det samme gjelder for Cribs-videoen.

15 kommentarer:

Fjeldstad sa...

Jeg vil oxo prøve! Kult med video blir det mer av det framover?

Esquil sa...

takk :)

vet ikke, men håper det. Film er mye arbeid da. Og vanskeligere å få det til bra enn det er med tekster, for det er så mange flere faktorer som spiller inn på resultatet.

Anonym sa...

Ja til flere videosnutter med tøff dialekt! :)

Anonym sa...

Morsomt! Har du prøvd ekstremlangrenn? Det lærte jeg om på Irma 1000. Det er akkurat som vanlig langrenn, bare at du går med beina veldig langt fra hverandre.

Esquil sa...

emilie: hyggelig :) blir du ikke lei dialekt?

sonja: kanskje ikke, men jeg har prøvd de fleste dysfunksjonelle langrennsteknikker. for eksempel da jeg strøk på c-trenerkurset.

Anonym sa...

Skulle gjerne sett ekstremsynkronsvømming, men dette var ikke ille det heller. :-)

Anonym sa...

Haha! Nå lo jeg godt!Fin "stjert" du hadde oppe i tårnet! :fnis:

Esquil sa...

radiohode: takk :) du får lage en ekstremsynkronsvømmervideo selv.

ana: takk :) stjerten var lua sin skyld.

Anonym sa...

"Det e' ekstrembasehopping. Det e' tøft" er den best leverte replikken jeg NOENSINNE har sett på Youtube.

Anonym sa...

Stor humor :)

Anonym sa...

Peace&love til video-esquil!

Esquil sa...

tusen takk iversen, det varmer fra en filmkjenner som deg :)

thnx, beach :) (burde ikke du skifte nick til snow?)

takk samme, bloodymary, ha et gedigent nytt år :)

Guri sa...

Dødsfestleg video :)
Og kvifor ser eg film på bloggen din klokka tolv natt til fredag? Jo, eg burde ha vaske badet, men vent, er ikkje vasking av badt det eg pleier å gjera når eg prøver å utsetja noko. Jo. Kva er det eg eigentleg skulle ha gjort? Sendt søknadar og funne ut kva for notar eg skal leggja ved. Kjem eg til å gjera det no? Nei. Når er fristen? Laurdag, men eg får besøk kl 07.00 i morgon? Audå. Kva kjem eg til å gjera med det? Mest truleg lata som ingenting til eg har ca ti min igjen på å nå å få det poststempla rett dag, då kjem eg til å få panikk, bli dødsstressa og akkurat nå det. Kvifor eg ikkje ordnar det no slik at eg slepp tenka meir på det er for meg eit mysterium. No skal eg gå og vaska badet.
Takk for merksemda.

Ha ei fin natt.

Esquil sa...

takk guri :)

også takk for lang og lun og fin kommentar, du har åpenbart vegring for å gjøre det du skal gjøre, ja :)

Anonym sa...

Eg fekk gjort alt, til slutt, faktisk (men fekk berre sove 5b timar då). Og veninna mi som jobbar på posten kunne tilbakestempla søknaden. Som eg seff akkurat skeiv ferdig...