5. april 2008

Vampus' Verden i fremtiden

VamPus' Verden 4.april 2008:
Det er så kjipt når naturen ikke spiller på lag med klimahysterikerne:

[utklipp hvor poenget er at det har vært få naturkatastrofer i 2008, red anm.]

Knis.

Vi har ikke telt, men regner med det er på tide å gratulere VamPus med post 100 av denne typen. Altså bloggposter som motsier FN's klimapanel, gjennom å fokusere på kortere tidsperioder eller mindre områder istedet for det store bildet.

Standhaftigheten gjør det mulig å spå fremtiden i Vampusbloggen:

Vampus' Verden, 30.juni 2010:

Gore vil ikke ha surere, kaldere vær fordi han er redd for global oppvarming. Han vil ha drittvær for å tjene penger på det.


VamPus' Verden 23. mai 2011:

Økonom Børge Benestad bare slår fast at oljeprisene går oppover, og vil fortsette oppover etterhvert som det blir mindre olje i verden. Som om det er et faktum. Han kan ha godt av å se på disse linkene, komplett med bildebevis:

13.januar: Statoil på Finse senket prisen på 95-oktan bensin fra kroner 15,14 til kroner 15,02.

4. april: Alnabru Bensin satte ned prisen på diesel fra 18,04 til 17,99.

og så sent som 19. mai: Shell Oppsal senket sin 95-oktan fra 23,18 til 23,15.

Dette viser at olje blir billigere. Over alt. Oljehysterikerne kunne gjort seg selv og oljedebatten en stor tjeneste ved å kutte ut arrogansen og debattert på en skikkelig måte.


VamPus' Verden 18.oktober 2014:

Sportsavisen påstår at vi tapte landskampen i går med 1-9. Men se på dette YouTube-klippet. Ser du svenskene score? Ikke? Spill det om igjen. Riktig. De som scorer har røde drakter. Hver eneste gang du spiller opptaket.

1-9? I Think Not.VamPus Verden 20. mars 2019:

Geometrihysteriker Per Presterud møter forskere som tenker annerledes enn seg selv på sedvanlig åpen og nyansert måte:

- De er spinnville og gale. De har ingen tiltro i forskermiljøer, sier Presterud til Nettavisen.

Vel, se på dette bildet, Presterud.

Det er jordhorisonten. Ser den rund ut for deg? Nei. Verden er like flat som den alltid har vært, noe som intelligente mennesker har visst gjennom det meste av historien.


VamPus' Verden 13. mars 2024:

Trist å høre det patetiske hylekoret fra vannhysterikerne over at Nederland endelig fant sin naturlige plass under Atlanterhavet. Hva fikk vi fra Nederland? Horer, hasj og svartedauen? Good riddance, spør du meg.


VamPus' Verden 13. mars 2029:

Men så se igjen da, idioter. Det er ikke et eneste annet materiale som ser sånn ut. Stein og mineraler er grå. Månen er og blir gul.

Får lyst til å hente den ned, så månehysterikerne som ikke skjønner at dette er en ost, fysisk kan spise i seg ordene.


Vampus Verden 20.oktober 2075:

Jeg blir så lei av å se manipulerte bilder som dette på trykk i seriøse aviser.

Nå må Danmarkhysterikerne snart greie å holde kjeft. Det fins ikke hus på havbunnen i Østersjøen, det ligger ikke noe land under vannet, hverken Danmark, Utopia, Atlantis eller noe annet fantasipåfunn. Det eksisterte aldri noe Danmark. Alle vi som har levd lenge vet det.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Du starter friskt! Velkommen tilbake. :)

Anonym sa...

Det var gode gamle Esquil ja ;)
Til Vampus forsvar må jeg si jeg har følt meg innmari snyltet for den globale oppvarmingen denne vinteren.

Esquil sa...

takk ana :)

minnea, det er mulig :) (sa ikke du at du gikk i shorts nå da?) Men det er altså en vinter, og ett sted på planeten. Tendensen med oppvarming (og økt antall naturkatastrofer) går over 20-30 år over hele planeten. Selv 20-30 år er egentlig et for lite tidsrom i denne sammenhengen til å slå fast noe.

Jeg vet heller ikke om verden blir varmere og at det skjer pga co2, men jeg holder det for såpass sannsynlig at teorien ikke kan ses bort fra. Og selv om jeg ikke er 100% sikker på drivhuseffekten, føler jeg meg rimelig nær 100% sikker på at det er lurt av menneskene å redusere oljeavhengigheten.

Anathema sa...

Ikke til forkleinelse for VamPus, men dette var ustyrtelig morsomt :-) Særlig Gore-Tex. Og bensinprisene på Alnabru. Selvfølgelig, slik er det.

Alle disse hysteriske forskerne må slutte å bruke simple hersketeknikker for å ta fokus vekk fra det som enhver idiot kan se.

radiohode sa...

Alle vet at det blir kaldere, ikke varmere. I går var det 10 grader hjemme hos meg. I dag er det ikke mer enn 6 grader. Trenger jeg si mer?

Anonym sa...

Det er bare sånn Minnesota er, en dag snør det, neste dag går man i shorts, det finnes ingen mellomting.

Men når jeg spøker med at jeg føler meg snytt for den globale oppvarmingen så er det ikke fordi jeg seriøst mener den ikke eksisterer. Og jeg har uansett forundret meg over dem som er så opptatt over å motbevise den, når det temperaturforandring eller ei absolutt er en fordel for alle med mindre forurensing.

Anonym sa...

Denne her kan du vel sende til Siv Jensen btw, hun trenger å bygge opp imaget etter å ha blitt trampet på av Bellona Fredrik. Snart så ligger det i programmene deres fremover. :fnis:

VamPus sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Gore-Tex. Hvorfor har jeg ikke tenkt på det selv. (slå meg selv i hodet).

For øvrig så er det jo interessant at dersom værdamene på TV2 bruker dagens vær for å illustrere global oppvarming, så er det greit - men dersom jeg viser til at temperaturene er på vei ned, så er jeg useriøs. Men sånn er det...

Esquil sa...

ja, det er nok i stor grad uttalelsene fra værdamene på TV2 som FN og de forskjellige regjeringene støtter seg på når de vedtar klimatiltak.

Nemo sa...

Ah, Esquil is back. En klassiker. Ganske enkelt en klassiker.

Dog er nok Al Gore ansvarlig for klimaendringene så mye som han fyrer opp.

Anonym sa...

Veldig bra, Esquil!

Alice sa...

Haha! Fantastisk.

laila sa...

Morsomt!! :D Men jeg må innrømme at jeg synes det har gått religion i klimadebatten, og religion er sjelden bra for politiske problemstillinger. Når skeptiske stemmer i så liten grad slipper til blir jeg veldig skeptisk. Jeg vil gjerne ha saken belyst fra flest mulige vinkler, selv om jeg mener jeg at vi skal holde forurensing på et minimum og satse på fornybar energi, uansett. Det er ikke bra at skeptikere blir uthengt som Frp-ere, dumme, eller som betalte av oljebransjen.

Esquil sa...

takk skal dere ha, helge, goodwill og alice :)

tenker du på huset og privatflyet til gore? ok, men hvor mye co2 han bruker endrer ikke sannhetsgehalten i det han sier om klimakrisen, det bare viser at han er litt dust.

og takk, laila, hyggelig at du stikker innom :)

vet ikke om jeg personlig kjenner meg igjen i beskrivelsen av at det har gått religion i klimaspørsmålet. selv er jeg ihvertfall kritisk også til de som overdriver klimaproblemet. og hadde jeg vært imot at vampus uttalte seg, ville jeg forsøkt å tie henne ihjel heller enn å skrive denne posten.

men jeg har den oppfatningen at oljeforbruket bør ned, mye også basert på krigene som oljeavhengighet fører til. når jeg nå har dette synet, vil jeg argumentere for det.

når en debatt viser bred enighet om det ene standpunktet, kan det jo også bety at det er rett...

laila sa...

Jeg mente ikke her på bloggen din altså, det er noe jeg synes er mer generelt for klimadebatten rundtom i mediene. Det var bare en upresis måte å si at selv om jeg syntes det var en veldig morsom bloggpost, så er jeg veldig glad for at Vampus og co deler sine synspunkter. ;-)

Esquil sa...

ok, jeg kunne nesten bare svare for meg selv. men om det er sånn i ord, så dominerer vampus' side i handlinger. det går en del bensinbiler på hver el-bil i gatebildet.